Aftrap Suripop Allstar Edition in Nederland

3

In het Zaantheater in Zaandam vindt vanavond om 20.15u de aftrap plaats van de Suripop Allstar Edition show in Nederland. In 29 jaar tijd is dit twee-jaarlijks terugkerende songfestival uitgegroeid tot het grootste muziekevenement in Suriname. Van 17 tot en met 28 september is deze gevarieerde show ook in theaters in Nederland te zien.

Diverse winnaars uit deze rijke Surinaamse muziekhistorie zijn daarbij te bewonderen. Zo zullen o.a. Powl Ameerali, Silvy Singoredjo, Rein Carrot, Bryan Muntslag, Ngina Devis, Cherwin Muringen, Maroef Amatsetam, Patricia van Daal en Rudolf Heidanus hun populairste nummers en nummer 1 hits ten gehore te brengen.

Bekijk ook de Waterkant.TV reportage van de rehearsel vorig weekend in Den Haag:

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Dit artikel is in contrast met de waarheid. Niet de optredende artiesten zijn de winaars, maar de componisten van die songs, en zij worden niet erkend hier. Let daar wel op, mensen !


    Maak melding

  2. Artiesten moeten juist geleerd worden door instanties, hoe ze zch moeten ontwikkelen. Eeb artiest die niet genoeg verkoopt, moet niet terugvallen in een dagbaan, maar een serieze expositie houden dan trekt ie werkelijk de interesse van de koopgerichte consument….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.