Inter Moengo Tapoe voetbalkampioen van Suriname

14

PARAMARIBO/MOENGO, 12 sep – Inter Moengo Tapoe is voetbalkampioen van Suriname. De club van politicus Ronnie Brunswijk is voor de tweede keer op rij de beste ploeg. En laat het nu precies de vijftigjarige ‘Brunsie’ zijn die het startschot gaf voor het succes.

Brunswijk scoorde zowaar tijdens de beslissende wedstrijd tegen Leo Victor scoorde. Het was nog net daarvoor één-nul voor de club uit Paramaribo. Brunswijk knalde in de zevenendertigste minuut een strafschop in. Dit bleek de aanzet tot de overwinning. Alsof het vleugels kreeg, ging Inter de tegenstander te lijf, soms bijna letterlijk. Het werd uiteindelijk twee tegen één. Brunswijk is de oudste actieve speler (ooit) van de Surinaamse Voetbal Bond.

Bekijk ook:


14 REACTIES

 1. Hhahhahaha, komt het door goed voetbal of intimidatie of omkoping ??
  fenerbahce uit Turkije is een mooi voorbeeld hoe kampioen kan worden .
  Wat is er met die 40000 dallar gebeurd die SVB voorzitter in ontvangst heeft genomen van de tegenstander van blatter??


  Maak melding

 2. Speler?Deze man maakt zich gewoon belachelijk.Zielig te zien wat er van het goede Surinaamse voetbal over is. Een stelletje “broko bana”spelers worden kampioen.Maar ach, we kunnen nog altijd om die (gevaarlijke) dorpsgek lachen.


  Maak melding

 3. triest bericht, een oude man die zich waant als topvoetballer maar totaal niet beseft wanneer hij moet opdonderen van het toneel!

  zolang deze hardnekkige Surinaamse mentaliteit van het vasthouden van een positie/functie blijft voortduren zal het niks worden, niet met voetballen, niet met de politiek en al helemaal niet met het land!


  Maak melding

 4. Beste Brunsie, van harte gefeliciteerd met het kampioenschap. Ook hiermee, naast al jouw politieke successen, laat je zien, dat je je niet klein laat krijgen door de verwerpelijke acties van de ex koloniaal.


  Maak melding

 5. Paraman-Pinto
  Wat kreeg jij voor slijmen op school?
  Deze zelfde brunswijk heb je met de grond gelijk gemaakt een klein jaar geleden nu feliciteer jij hem.


  Maak melding

 6. 3x BBB

  Nog zo een politicus die suri tot grote hoogten zal brengen.
  Bigie Bere Brunsie, op naar Brazilië WK 2014.

  Tsja, wat moet je anders als je je ziel voor een paar Esrdeetjes hebt verkocht.
  Ja, …… uit verveling een balletje trappen.
  Reizen lukt helaas niet, Babylon is waiting for you!!!
  Arme ziel.

  Maar………, dan is de weg naar Brazilië af, volgens zijn compagnon, dus wie weet……zien we BBB in 2014 life op de buis.
  (ik bedoel op de tribune natuurlijk)


  Maak melding

 7. Goed zo Brunsie!! proficiat!!

  Nederland heeft je wel nodig!! Ze zijn in elk geval in jou geïnteresseerd! Kom Je??

  Doe toch niet zo flauw man en kom! er valt miljoenen €€€€ te verdienen en een enkel reis ticket.


  Maak melding

 8. Niveau!

  Net zoals het niveau van een deel van de bevolking is gedaald, net zo is ook het niveau van de sport gedaald sinds de 80er jaren.
  De economie ging achteruit en zo ook de sport. Een natuurlijk gevolg die je de sporters niet kan verwijten. Want in die periode was het hosselen om brood op tafel, dus weinig tijd voor sport. Werd niet getraind, alleen maar gehosseld. Gevolg: achteruitgang van de sport in totaliteit.

  Dat vandaag een 50 jarige in de hoogste devisie van ons voetbal kan acteren heeft met niveau-daling en machtswellust te maken.
  Ronny zet zijn eigen zoon op de reserve bank vanwege zijn macht over de trainer en haalt zo het niveau van de sport naar beneden.

  Nu moet Ronny alleen nog Moengo weer laten renoveren zoals het vroeger was. Dan heeft hij het ver geschopt als Jungle-commandant.


  Maak melding

 9. Het is kousebant voetbal wat intermoengoe tapoe speelt en dan speelt een moordenaar erin die helemaal niet geen respect heeft voor een ander ik zie nog hoe hij een pistool in suriname stadion op de mede speler gericht heeft en dan is hij de kampioen suur.


  Maak melding

 10. bedoel je afbreken me boi ??
  Eerst brunswijk met de grond gelijk maken en nu feliciteer jij hem wat ben jou een geweldige hypocriet net als DDB dagen voor de verkiezing verteld hij bij sky radio dat hij nooit zou kunnen samenwerken met brunswijk .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.