Jeroen Pauw & Frits Barend interviewen Tante Es

0

Dit jaar is het precies tien jaar geleden dat Nederland kennis maakte met Tante Es. De afgelopen jaren ontving zij 274 nationale en internationale gasten uit de wereld van van sport, politiek en entertainment. Kenmerkend is de openingsvraag van elk gesprek: Wie is je vader, wie is je moeder? Nog nooit werd zij echter zelf geïnterviewd. Ter ere van 10 Jaar Raymann Late Night wordt zij zelf geïnterviewd, door het gelegenheidsduo Jeroen Pauw & Frits Barend.

In de speciale eerste aflevering van zo:RAYMANN blikt Jörgen Raymann terug op de hoogtepunten uit zijn televisiecarrière in Nederland. Met favoriete tv-momenten van Tante Es en de kijker, bekende comedians die groot zijn geworden na hun tv-debuut bij Jörgen, interviews met grootheden uit het verleden, reportages en beroemde muzikanten die opgetreden hebben in de studio. Een nieuwe reeks zo: Raymann is van 11 september t/m 11 december elke zondag om 23.00 uur te zien op Nederland 1.

zo:RAYMANN, zondag 11 september, 23.00 uur, op Nederland 1.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.