donderdag, april 25, 2024
HomeNieuws uit NederlandKroeshaar dagen op 17 en 18 September in A'dam

Kroeshaar dagen op 17 en 18 September in A’dam

-

Does Travel - naar Suriname

Als je wil weten hoe Robert Vuijsje en andere interessante Nederlanders denken over Afrikaans haar, doe je er goed aan de ‘Kroeshaar dagen’ te bezoeken die op 17 en 18 September worden gehouden in NoLimit in Amsterdam Zuidoost. In het weekend waarin de schoonheid van dit unieke haartype centraal staat komt nagenoeg alles aan bod.

Behalve dat Mireille Liong-A-Kong, eigenaar van kroeshaar.com, speciaal over komt uit New York om een persoonlijke doe-het-zelf kroeshaar workshop te geven, zijn er op 17 september ook demonstraties haarverzorging en hoofddoeken binden te zien. De dag wordt afgesloten met een spetterende haarshow van Natural Nation met kapsels van de toonaangevende kroeshaar stylisten van Nederland, Raoul en Anoeska.

Naast interessante workshops zal op 18 september voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis kroeshaar zo openlijk worden besproken door een divers panel. Behalve dat Robert Vuistje, schrijver van “Allemaal nette mensen”, zijn mening zal geven over de Amerikaanse film Beautiful the documentary, zullen ook Jasmine Sendar, Guus Pengel, John Goring, Jeanine Valeriano, Anne-Rose Abendanon Bruinendaal en Agnes Hofman aan het woord gelaten worden over het gevoelige onderwerp kroeshaar. De vragen “Is kroeshaar acceptabel?” en “Hoe beleven wij kroeshaar?” zullen daarbij centraal staan.

Het evenement zal afgesloten met de verkiezing en bekroning van Miss Kroeshaar 2011. Adres No Limit: Geldershoofd 80 in A’dam Zuid-Oost, gelegen tegenover metro- station Ganzenhoef. Ook kinderopvang is geregeld. Voor meer informatie kunt u de website van Kroeshaar.com bezoeken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Geweldig die kroeshaar dag. Hoop dat in Suriname weer volop kroeshaar te zien zal zijn. Heden ten dage draagt men een pruik of laat men strijken , kaalscheren enz.
    Tip; Probeer niet als een ander ras uit te zien, want alle rassen zijn mooi.


    Maak melding
  2. @oplettende burger
    Het heeft soms niets te maken met op een ander ras lijken Het is heel vaak dat de vrouw nou eenmaal vaak experimenteert met haar uiterlijk.
    WIj hebben als vrouwen met kroeshaar nou eenmaal het voorrecht dat wij makkelijk kunnen switchen tussen kroes en glad haar. Vergis je niet de gladharigen die zetten ook massaal extensions het heeft meestal niets met ras maar met mode te maken. Laten we het onderwerp niet te zwaar maken.


    Maak melding
  3. De mooiste!

    Deze zomer heb ik -behalve mijn vrouw dan- de mooiste vrouw in mijn leven gezien. Ze komt uit Duitsland, is aardig, ze zingt prachtig en heeft kroes haar. Onuitstaanbaar mooie jonge en vriendelijke vrouw, die Romy.


    Maak melding
  4. Vuijsje wanneer geeft jou ega het goede voorbeeld?
    Misschien kan ze als demo haar meterslange extensions afdoen.

    Meneer hierboven dat noemen ze tegenwoordig “tangen” en niet strijken!

    Leuk idee.
    Betreft wel een miljoenen productie van haarproducten, zeker in de U.S, wordt niet makkelijk!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES