RCR Zorghotel ontvangt eerste zorgbehoevenden

2

Dinsdag 6 september ontvangt het RCR Zorghotel in Suriname haar eerste groepsreis bestaande uit gehandicapten vanuit Nederland. Steeds vaker komt het voor dat zorgbehoevenden uit het buitenland hun weg vinden naar de tropen. Het RCR Zorghotel accommodeert deze groepen in de speciale Health & Care rooms gecombineerd met de juiste zorg.

Het Zorghotel is volledig rolstoel toegankelijk en van meerdere zorgfaciliteiten voorzien. De zorggasten krijgen individuele zorg gecombineerd met de luxe van een hotel. Om zulke groepen te vermaken is er gekozen voor het opzetten van een activiteiten ruimte genaamd “Prisiri Presi”. De medewerkers plannen dan het gehele verblijf in met activiteiten zoals rolstoelvriendelijke uitstapjes naar het binnenland, sightseeing, bingo avonden, cultuuravonden etc. Ook kunnen deze groepen gebruik maken van het zwembad “Swit Watra” onder begeleiding van de medewerkers.

Met een goede planning, juiste zorg, leuke activiteiten, lekker eten en goede service zullen deze zorggasten een onvergetelijke vakantie ervaren. Op 1 oktober verwacht het RCR Zorghotel de eerstvolgende groepsreis bestaande uit 12 zorgbehoevenden.

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. Doelgroep!

    Heel goed streven om ook deze doelgroep een manier van welkom te geven. Wetend dat je op plaatsen komt die alle toegangsmogelijkheden bieden, is een welcome geruststelling.

    Dit is een vooruitgang voor toeristisch Suriname. Prima!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.