CD: Ronald Snijders en Jazzorchestra Concertgebouw

0

Afgelopen vrijdag (2 september) is er een bijzondere CD uitgekomen met de Surinaamse fluitist Ronald Snijders als solist, begeleid door het beroemde Jazzorchestra of the Concertgebouw uit Amsterdam. De CD heet ‘Jazz in Paradise’. Het is gratis gevoegd bij het septembernummer van het bekende Nederlandse jazztijdschrift ‘Jazzism’ dat o.a. in boekhandels verkrijgbaar is.

Het internationaal succesvolle Jazzorchestra of the Concertgebouw o.l.v. Henk Meutgeert dat reeds Edisons won, speelde in heel Europa en Noord en Zuid-Amerika. De CD bevat swingende eigen stukken van Ronald Snijders die zeer op dreef is met zijn rijk gevarieerd fluitspel. Uitgevoerd zijn onder andere zijn Surinaamse compositie Badji, het verrassende Metrofunk en het introverte Bijlmerdrive.

De CD, die enkel in combinatie met het blad verkrijgbaar is, is in mei jl. volledig live opgenomen door de NTR tijdens een druk en enthousiast bezocht concert te Paradiso te Amsterdam(foto).

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.