Winnares Weekend Miljonairs start project in Suriname

19

Tijdens de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van het SBS 6-programma Lotto Weekend Miljonairs op zaterdag 3 september, heeft presentator Jeroen van der Boom de 45-jarige Angelique Kooijman uit Hoofddorp gelukkig gemaakt met 50.000 euro. Haar droom om een project te starten in Suriname voor tienermoeders kan ze nu waarmaken.

“Ik ging op weg naar de studio met de gedachte dat ik op die beroemde stoel wilde komen te zitten. En dat is gelukt! Met een mooi bedrag van 50.000 euro kan ik eindelijk een begin maken aan de droom die ik al jaren heb: een centrum opstarten voor tienermoeders in Suriname. Ik wil ze laten opleiden, coachen en verzorging voor hun kind geven, omdat ze dat vaak zelf niet kunnen,” aldus Angelique Kooijman.

Niet alleen Angelique Kooijman streed in de uitzending van Lotto Weekend Miljonairs van 3 september voor de hoofdprijs van een miljoen euro, ook Jessica Brummer uit Nunspeet nam plaats op de beroemde stoel tegenover Jeroen en ging met een bedrag van 16.000 euro naar huis. Lotto Weekend Miljonairs is de wekelijkse spelshow van SBS 6 op zaterdagavond om 22.00 uur.

Bekijk ook:


19 REACTIES

 1. Geef deze mevrouw de ruime mogelijkheid en laat haar goede wil niet doodbloeden in de verstikkende wurgende hardnekkige Surinaamse bureaucratie!


  Maak melding

 2. Heel top van deze mevrouw hoop dat alles heel snel kan geregeld worden.En de Tieners moeders weer een gelegenheid krijgen om naar de (avond)school te gaan.


  Maak melding

 3. Hallo Angelique,
  Gefeliciteerd en heel veel succes toegewenst. Onze stichting streeft hetzelfde doel na. Het bestuur heeft verschillende lijnen uitgezet. Wil je meer weten ga naar onze site.

  Groeten,
  Dianne


  Maak melding

 4. Hallo Angelique,
  Gefeliciteerd en heel veel succes toegewenst. Onze stichting streeft hetzelfde doel na. Het bestuur heeft verschillende lijnen uitgezet.
  Groeten,Ly


  Maak melding

 5. Dezez vrouw gaat huilen als ze al ht geld verspilt aan deze tienermoeders.
  Deze meisjes moeten van huis uit al de les krijgen niet zomaar met jan en alle man het nest in te duiken.
  Zo voorkom je ellende .
  50000 euro daar heb je alleen al pampers voor een jaar nodig en dat is weggegooit geld.
  Ben benieuwd.


  Maak melding

 6. Het tienermoederschap kun je voorkomen om de (wilde)tieners vanaf hun 14e jaar een kuisheidsgordel om te doen, en zo tot hun 20e levensjaar de garantie heb dat ze niet zwanger geraken.

  As simple as that !


  Maak melding

 7. ai boi, fleur, das een goeie, maar gelijk heb je, want dat alleen zal helpen in deze tijd van de satan en de jeugd. kijk goed om je heen, alles dat niet goed is voor de jeugd ontwikkeld zich sneller dan de goede opvoedende zaken. je zou kunnen zeggen, ja, niets aan te doen.het is eenmaal een tijdsdeel uit de bijbel. ik zou zeggen; moeders: let op je dochters…..een moment van onoplettendheid is al genoeg voor een zwangerschap..


  Maak melding

 8. oh ja,ik wens die lieve dame ook veel succes, alleen moet ze haar haar verstand gebruiken en zich goed laten informeren hoe het allemaal hier aan toe gaat: denk goed na over je plannen,je mooie droom kan in switie sranang snel omslaan naar een nightmerry.


  Maak melding

 9. Niet geschoten!

  Niet geschoten is altijd mis!
  Dit vindt ik een dappere poging van een vrouw die aanzet geeft tot aanpak en hulp van de problemen van jonge meisjes in Suriname.
  Veel succes!


  Maak melding

 10. Nummer 5, wat een negatieviteit. Ik heb een verzoek aan je, om als eerste met een plan te komen om er voor te zorgen dat de tieners in de toekomst niet meer met jan en alleman het bed delen. Want de werkelijkheid zeg dat het leed nu al geschied is, dus we zullen ze maar in de kou laten????????, trouwens waarom heet je kolebrie, zonde voor zo´n mooie vogel!!!!!!!!


  Maak melding

 11. Goeiemorgen/middag….hele mooie gedachten van die mevr…ik wens haar heel veel succes toe, ze zal het nodig hebben

  iedereen een fijne dag toegewenst


  Maak melding

 12. Waarom heb ik het gevoel dat deze mevrouw Kooijman een Nederlandse is. Niet slecht bedoeld hoor, maar waar blijven onze eigen Surinaamse winnaars?

  Volgens mij bestaan er geen Surinaamse filantropen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.