Bouterse trekt langs Inheemse dorpen West-Suriname

11

PARAMARIBO, 25 aug – President Desiré Bouterse trekt per boot langs een reeks Inheemse dorpen in West-Suriname. Dit meldt het kabinet van de president. In het presidentiële gezelschap bevindt zich ook de pas beëdigde districtscommissaris Loritta Thelma Seenanan-Lingaard. Die wordt bij elk dorp voorgesteld aan de plaatselijke gemeenschap. Het bezoek is bedoeld om “beloftes in te lossen.”

Bekijk ook:


11 REACTIES

 1. ha ha ha als hij maar niet in zo’n houte touwtje boot gaat varen (coreaal ..dacht ik).
  hij is al inmiddels 30 kilo zwaarder geworden, en ander zinken ze vast wel anders.kan door een te zwaare buitenboord moter die hij gaat doneren (een gebruikte).

  lange


  Maak melding

 2. Toegegeven!

  Ik moet wel toegeven dat Desi veel gevoel heeft voor drama en sensatie. Hij is overal en overal waar hij komt is hij er al.
  Zijn Geest gaat hem vooruit en waar hij de tijd vindt om dit allemaal te doen, weet alleen Joost. Maar hij doet het!

  Hij zou een prima acteur zijn en een stand-in of brokkenpiloot is bij hem niet nodig. Desi houdt van zijn uitje, natje en droogje;
  Zijn filmpie, vriendinnetje en zijn bootje.
  Maar niemand durft hem in zijn gezicht te zeggen dat hij nooit en te nimmer een Oscar zal winnen.

  De wereld rond reizen heeft de president van Libie nog vorig jaar gedaan. Vandaag is hij in zijn kleine bootje via het Westen heen gegaan.


  Maak melding

 3. en dit bezoek zal het land zeker op heel grote hoogte brengen..,zo slim is deze lijder..

  jammer voor al het bestede belasting geld,die niet door zijn eigen salaris wordt betaald..

  aan de andere kant zou je Zeggen,wat weet een indiaan meer dan bootje varen tussen de rimboe leven bezoeken..

  westerse ontwikkeling kennis heeft hij niet en zal niet verder komen..

  jammer voor het domme volk die op hem en zijn gevolg gestemd heeft,ze staan erbij en kijken er naar..

  alweer een verloren generatie die de komende jaren niet verder zal komen..


  Maak melding

 4. Ik kan me niet voorstellen dat er elke dag mensen die niets anders doen dan deze regering afkraken.want de vorige was beter de hele tijd praten over 8 dec moorden en shit. Een vraag heeft jullie geliefde nederland geen bloed aan hun handen dan..n de hele dag maar surinamers dom noemen wat zijn jullie zelf dan .ik woon in suriname ben een echte surinamer en voel met de dag dat mijn land vooruit gaat .wat hebben jullie afkrakers nou in je land geen moer als jullie op vakantie komen is het familie lastig vallen met slaapplek breng me hier en daar zelfs geld lenen jullie uitkeringtrekkers van familie .de tijd dat neef en nicht oom of tante geld moesten overmaken naar suriname is allang voorij.als jullie komen is het vol afgunst kijken hoe we wonen wat we rijden en dat allemaal eigendom niet van de bank of hypotheek verstrekker.dus praat jullie shit hier stelletje domme negers zijn jullie vergeten hoe bepaalde mensen hun reed pierden voor suriname kut land ik kom er niet meer klote land.wel 17. Juni 87. Let that refresh your memories .weet wat je zegt abra a kondre me joe of joe ma koemba te berie
  Stan.


  Maak melding

 5. Ik hoop dat de Surinamers in Suriname meekrijgen wat er in libie gebeurd, en ik hoop ook dat ze kunnen zien in wat voor weelde, luxe en welvaart gaddafi en zijn familie leefde terwijl de arme bevolking in armoede leeft degene die mij aanvielen toen in zei dat het niet verstandig zou zijn als Suriname ineens heel veel olie zou vinden. Kaddafi heeft 40 jaar de tijd gehad om welvaart te brengen in zijn land in plaats daarvan heeft hij miljarden uitgegeven wapens om macht te behouden en nu is hij op de vlucht, zijn rijkdom kan hem nu niet helpen.
  Bouterse verschild niet veel van dit soort macht-dronken dolle honden die bezeten zijn van de macht.


  Maak melding

 6. Donderskamp krijgt voor het eerst bezoek van een president
  Aug
  25

  President Desire Bouterse bevindt zich momenteel in West Suriname. Woensdag is Donderskamp aangedaan, waarbij de bewoners van dit dorp tijdens een meeting hebben gezegd dat het voor het eerst is, dat een president het dorp heeft bezocht. Ook is er een boot verstrekt die een eind zal maken aan het structureel transportprobleem die al jaren heerst voor het dorp. Het staatshoofd heeft in gesprek met de bewoners, benadrukt dat de boten goed onderhouden moeten worden. Het staatshoofd keert hoogstwaarschijnlijk zondag terug naar Paramaribo

  ————————————-
  Blijkbaar behoorde donderskamp niet tot het Surinaams gebied.

  Stanley op 8, laat die lelekoe’s maar voor wat het is. De meeste zijn niet eens Surinamers en ons geliefde land Suriname kan ze geen barst schelen.

  Wij weten beter, Suriname is in de lift en heeft de toekomst, die lelekoe’s kunnen dat niet hebben, ze zijn jaloers en hadden graag gezien dat er chaos zou heersen, armoede er zou zijn en de Surinamers en masse om dozen zouden bedelen.

  De zuurpruimers mogen wat mij betreft op hun koude dak gaan zitten, ze hebben niets te vertellen in Suriname en zullen dat ook nooit doen, hun rol is uitgespeeld.


  Maak melding

 7. Beste stanley,
  Hou op met jou domme emotionele gelul, want jaarlijks sturen Surinamers miljoenen naar hun familie in Suriname zonder die financiele steun was er opstand uitgebroken in suriname, wees blij dat wij op vakantie komen want daardoor stroomt er miljoenen in de schatkist van Suriname. Stanley Domme mensen reageren net als die dorpsgek op nummer 8.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.