zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTheaterspektakel 'Daddy Cool' binnenkort te zien

Theaterspektakel ‘Daddy Cool’ binnenkort te zien

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 25 september vindt de première plaats van het Nederlandse theaterspektakel ‘Daddy Cool’. Dit stuk met o.a. Ruben Heerenveen en Jetty Mathurin is gebaseerd op de wereldberoemde hits van Boney M. en hun geestelijk vader Frank Farian. Deze hitsongs vormen de rode draad in een nieuw geschreven verhaal dat met beide benen in de Nederlandse geschiedenis staat.

Sunny (Ruben Heerenveen) is een knappe Surinaamse jongen van 25 die maar één grote droom heeft: dansen. Met zijn dance crew ‘Sunshine’ doet hij mee aan een wedstrijd, waarmee hij zijn leven voorgoed kan veranderen. Als Sunny de mooie Roos (Kim-Lian van der Meij) tegen het lijf loopt, staat hij ineens oog in oog met zijn eigen verleden. De twee zijn elkaar al eens eerder tegengekomen, toen Sunny als jongetje net vanuit Suriname naar Nederland kwam.

Na deze hernieuwde kennismaking blijkt dat de schimmen uit het verleden nog steeds hun greep op het heden kunnen hebben. Pearl, de moeder van Sunny, en Ma Baker, de moeder van Roos, blijken een geheim te delen dat de liefde tussen Sunny en Roos zwaar op de proef zal stellen…

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES