Smokkelaars slikken bolletjes met vloeibare cocaïne

8

De marechaussee op Schiphol maakt zich zorgen over het toenemende aantal smokkelaars die bolletjes met vloeibare cocaïne slikken. Dit is gevaarlijker dan bolletjes met cocaïne in poedervorm meldt de NOS.

Als de vloeibare bolletjes knappen, wordt de cocaïne veel sneller opgenomen in het lichaam, met grotere kans op een overdosis. De smokkelaars slikken de bolletjes met vloeibare cocaïne omdat ze denken dat deze minder zichtbaar zijn op bijvoorbeeld bodyscans, maar dat is niet zo.

De marechaussee heeft de afgelopen anderhalf jaar zo’n 50 smokkelaars met bolletjes vloeibare cocaïne aangehouden op Schiphol. De vloeibare cocaïne wordt ook op andere manieren gesmokkeld zoals vorige week bleek, toen de Surinaamse politie een Nederlander aanhield met vloeibare cocaïne in parfum.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Je zal naast zo’n idioot in het vliegtuig zitten als midden boven de oceaan een bolletje knapt. Reken maar dat je baalt van de controle op scherpe voorwerpen. 🙁


  Maak melding

 2. A sranang mand zal vloeibare coke laten spuiten in zijn aderen denkende dat dit in ned. weer afgetapt kan worden. da a mang e geniet ook toe een beetje tok hahaha boi joe moes law foe doe so wang sani. ma ja a sranag mang e loekoe a euro tok


  Maak melding

 3. 200%

  De controle wordt zo opgerekt naar 200%. Vindt ik niet erg. En ook als de bolletjes ergens in iemand kapot gaan, vindt ik ook niet erg. Gaat die persoon in de luhct dood, dan vliegen we terug naar swietie Sranang, toch? Langere vakantie?


  Maak melding

 4. De marechaussee op Schiphol maakt zich zorgen? Ze moeten juist blij zijn, hoe meer van deze bolletjes knappen, hoe beter! misschien leren ze het een keertje af om troep te slikken.


  Maak melding

 5. Hoe komt het dat er nog altijd drugs is in Su dat mensen ’t nog altijd proberen.Vinden er soms nog dropings plaats,want ’t houdt maar niet op.En ik hoor de minister van Juspol helemaal niets zeggen over de bestrijding hiervan wat hij hiervan vindt en wat hij hier aan denkt te doen.Ai baja dit hebben we echt aan de jaren 80 te danken.En wat mij stoort is dat ’t goed is voor andermans kinderen,maar niet voor de kinderen van de grote dealers. Odi odi.
  Glenny


  Maak melding

 6. #6 Glenn

  Helemaal mee eens, waar komt alle cocaïne vandaan?
  Niemand die hierover valt. Dat is het grote probleem.
  In mijn optiek alleen maar poppenkast-politiek.
  Je gooit wel de grenzen open om coke binnen te laten en zgn is er een strenge controle op de luchthaven.
  Mister Django, foe pé a coke ei kong, sokoe a sani uit, bala.

  Als er per ongeluk een bol van iem knapt, dan moet het vliegtuig zo snel mogelijk landen om de slikker op te laten nemen.
  Dwz benzine lozen, om te kunnen landen, alsook toestemming vragen om te kunnen landen.
  De overige passagiers moeten uren in het vliegtuig wachten totdat die persoon is afgevoerd.
  Dus DAS, niets geen enkele extra vakantie, ze gaan niet opnieuw de passagiers inchecken.
  Alleen maar overlast!

  Doodziek wordt je ervan.
  Het gaat zo goed in suri dat er dagelijks bol-slikkers worden opgepakt.
  dus….


  Maak melding

 7. heel simpel op te lossen, zwaardere celstraf. zeg maar dat je max 8 jaar kan zitten voor drugssmokkel, zou je het proberen???? en is suriname ready om daarover te praten??? want bijna iedereen heeft in deze tijd een familielid die zich daarmee bezighoud.er is zoveel van t spul in het land en iedereen weet dat… zijn we klaar om over dit probleem te praten?? ik geloof van niet, want velen van ons genieten ook mee wanneer er euros binnen komen.. niemand vraagt meer vanwaar heb je dat geld??? dus lieve mensen: er zal voor eeuwig en altijd een drugsprobleem bestaan..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.