Strafzaak Doebay met twee maanden uitgesteld

6

PARAMARIBO/NIEUW NICKERIE, 18 aug – Voormalig districtscommissaris Laksmienarain Doebay van Nickerie hoeft pas over twee maanden te verschijnen voor de strafrechter. Het besluit viel op de eerste zittingsdag, toen bleek dat Doebay ziek had gemeld. Glenn Hiralall die hem aanklaagde voor mishandeling, was spoorloos.

Volgens de officier van justitie was Hirallal nergens te bekennen, hoewel hij keurig opgeroepen was. Voor Doebay komt het in elk geval voordelig uit. Hij kan in de eerst komende tijd als een vrij man doorbrengen. Zijn positie werd onhoudbaar toen bleek dat het Openbaar Ministerie een strafprocedure zou inzetten. De oppositie had eerder al om zijn aftreden gevraagd, maar de coalitie wees dat af. Volgens Doebay zit een terugkeer er niet in, ongeacht de uitkomst van de strafzaak.

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. Wat een soap zeg. Afgezien van het feit natuurlijk dat het mishandelen van iemand niet te tolereren is, is het wel vreemd dat nu de beklaagde bij de rechter moet verschijnen het slachtoffer verstek laat gaan. Je denkt toch dat je dan als slachtoffer gelijk klaar staat om je verhaal bij de rechter te doen, maar het is blijkbaar allemaal toch niet zo erg voor hem wat er is gebeurd. Ik begrijp hier niets van. Doebay was al afgeserveerd als DC, dus kennelijk was dat al voldoende voor het slachtoffer. Speelden er dan toch ander motieven een rol? Je gaat het haast denken.

  Gr. Polderman


  Maak melding

 2. Deze grappenmakers zijn tot alles in staat. Een culpa delict is ambtshalve vervolgbaar.

  Het slachtoffer heeft al meegewerkt aan het procesverbaal. So be it.

  Roep, alles onder 1 dak???


  Maak melding

 3. Van betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat de slachtoffer en familie worden geintimideerd….. Mogelijk is ANGST wat de slachtoffer weerhoudt om te verschijnen.

  Bent u de woorden van DOEKHIE vergeten?
  Terwijl de burger mishandeld was door DC Doebay en NF een motie indiende waren de woorden van DOEKHIE: Schiet ze aan flarden!

  Ook kan ik u aantonen dat Doekhie in een andere zaak de in Nederland wonende broertje die in Suriname is opgelicht heeft geintimideerd. Dit was vlak voor de verkiezingen in de hoop meer stemmen van de oplichters in SUriname te krijgen.

  Er is een gespreksopname aanwezig wat wij tegen NDP zullen gebruiken.

  Thans hebben we bewezen dat rechter Charan in deze zaak corrupt heeft gehandeld en zijn er klachten bij het Hof en de minister van Justitie ingediend. De secretariaat van de Megacombinatie is van deze zaak op de hoogte.

  Wie denkt dat deze regering zijn beloftes nakomt door corruptie aan te pakken, moet dat vooral blijven denken.

  Ondanks herhaaldelijk verzoek is nimmer een ontvangstbevestiging door de klager ontvangen of is de rechter Charan aangepakt.

  Deze rechter behoort tot een van de criminele bendes in Suriname bestaande uit:
  Rechter Charan, advocaat Moerahoe, advocaat Truideman en notaris Soerdjbalie.

  Dat drugsbestrijding op de eerste plaats komt is omdat de schijn moet worden opgehouden zodat de huidige regering een pluim kan verdienen en het voor leken geloofwaardig wordt dat de huidige regering de wanorde in Suriname aanpakt…. ha ha ha…

  Dankzij de oplcihtingszaak tussen die 2 broers in Nickerie hebben vele leden van de NDP deze partij bedankt terwijl ze al sinds het bestaan van NDP lid waren. DIt omdat zij zelf zien dat Bouterse mooie praatjes heeft die geen gaatjes vullen….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.