Start nieuw seizoen TV programma ‘zo:RAYMANN’

1

Jörgen Raymann is vanaf zondag 11 september om 23.00 uur op Nederland 1 te zien met een nieuwe reeks late-night uitzendingen zo:RAYMANN. Jörgen sluit op humoristische en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat.

Tante Es ontvangt dierbare gasten uit de wereld van sport, politiek en entertainment, en vlak voor het slapen gaan geeft zij een personal work-out in Move your Es. Eind van het jaar brengt zij haar eigen dvd-box uit. Achmed de buurtslager presenteert een quiz over wat er zoal in de wereld gebeurt. In Identiteit van Nederland geven rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen hun visie op het Nederland van 2011. En Quintis ging terug naar Suriname voor een nieuwe reeks Groeten uit Paramaribo; korte filmreportages over het dagelijks leven in Suriname.

In september is Jörgen Raymann exact tien jaar op televisie met zijn late night shows. In de eerste aflevering van dit seizoen zo:RAYMANN is Jörgen eregast. Er vindt een terugblik plaats op hoogtepunten waaronder favoriete tv-momenten van Tante Es en de kijker, comedians die bekend zijn geworden na hun tv-debuut bij Raymann is Laat/zo:RAYMANN, interviews met grootheden uit het verleden, reportages en beroemde muzikanten die opgetreden hebben in de studio.

Uitzending: van 11 september t/m 11 december elke zondag om 23.00 uur op Nederland 1
Website: www.ntr.nl/zoraymann

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.