Gesteggel Nieuw Suriname wordt duur betaald

8

PARAMARIBO, 18 aug – De politieke partij Nieuw Suriname, NS, betaalt een hoge prijs voor het interne gebakkelei. De partij mag dan deel uitmaken van de coalitie, de mooiste prijzen gaan aan hun neus voorbij. De twee NS-parlementariërs hebben het nakijken.

Harish Monorath, de meest prominente van de twee, is niet te spreken over de bejegening binnen de Mega Combinatie en de coalitie zelf. “We hebben een paar posten moeten missen”, zegt NS-voorzitter John Nasibdar tegenover de Times of Suriname. Daar houden de overeenkomsten met Monorath op. De beide politici liggen praktisch vanaf de start van de regering Bouterse met elkaar overhoop. Beide kampen bestrijden elkaar te vuur en te zwaard.

Om dan met lede ogen alles aan zich voorbij te zien gaan. NS mocht ooit wel een minister aanwijzen, maar slaagde daar niet in. President Desiré Bouterse vulde daarop de post zelf in. Formeel kwam de voordracht van Nasibdar. Volgens Monorath is de partijvoorzitter niet meer dan een marionet. En het gaat maar door. Het laatste gemeenschappelijke wanproduct was de voordracht van Mike Nerkust als districtscommissaris. Monorath zegt Nerkust niet te kennen. Wie wel?

8 REACTIES

 1. Hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaahahaha, wie geloven dat moordenaars zich aan hun woorden zullen houden zijn oliedomme stommelingn. Of parasieten die de politiek misbruiken om een beetje macht, een beetje rijkdom, allemaal volkverlakkers zijn ze gebleken die hun zielen voor het aardse slijk hebben verkocht aan addergebroed.


  Maak melding

 2. China . daar moet je egt voor oppassen
  Door China te doen is een gedeelte van de Wereldeconomie ingestort omdat ze veel geld aan 3 e wereldlanden over houden
  Bouta pas op voordat je je huid DUUR verkooo


  Maak melding

 3. @ jurist sarabdjisstingh of hoe je ook mag heten zegt: “Door China te doen is een gedeelte van de Wereldeconomie ingestort omdat ze veel geld aan 3 e wereldlanden over houden”

  jij kraamt de grootste onzin uit die ik ooit heb gehoord. Was je dronken toen je jouw reactie verstuurde?


  Maak melding

 4. typisch twee hanen vechten voor één been..

  hier duidelijk hoe afgunstig men is in sme..

  wie gunt wie wat en wanneer,baas laat jullie lekker uitvechten en hij lacht in zijn vuisje..

  onder tussen zijn eigen maties benoemd en jullie hebben het nakijken..

  dit zuiver ge(mis)bruikt worden..

  en het karavan trekt door en door..

  In feite kunnen alle ministers directeuren naar huis,ze hebben geen rol van betekenis te vervullen,dat doen de commissies al..

  ze zitten letterlijk voor jan lul..


  Maak melding

 5. @ 7

  heer Marcel.Dat is ook mijn mening.Laat ze maar vechten.Ze zoeken allemaal hun voordeel.Wat niet bijmekaar hoort, zal niet bijmekaar blijven.
  Monorath is maar een buitenbeen.Wordt alleen maar gebruikt als ndp in problemen is,ik bedoel als de Regering dreigt te vallen, dan is Monorath de reddende engel.Probeer ook een keertje harder te praten Monorath. laat ze in de steek dan zal je zien als ze niet als hondjes achter je aanlopen.
  Of heb je soms broodvrees.Dat je straks geen salaris meer zal hebben.Toon ons dat je een grote man bent en laat ze maar oprotten.Huilend gaan ze weer naar je toekruipen, want ze hebben geen andere keus.Laat niet met je sollen.

  Danitia


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.