Amerikaanse ambassadeur bezocht Surinaamse moskee

3

PARAMARIBO, 18 aug – De Amerikaanse ambassadeur, John Nay, heeft een bezoek gebracht aan de moskee te Livorno, in Wanica. Nay woonde er het iftar bij, het dagelijks verbreken van het vasten in de maand Ramadan. Het bestuur van de moskee had hem uitgenodigd voor deelname aan het maal. “Ik heb in Canada (zijn vorige standplaats, red.) vaker de Ramadan meegemaakt. Het is mij een genoegen, ik dank u namens de Verenigde Staten. Moge God’s zegen over ons allen heersen.”, zei Nay.

3 REACTIES

  1. Wordt hij uitgenodigt in de kerk van botersacht op de dag waarop a DiDiBrie o ask om vergeveing voor de vele moorden waarvoor hij zeker verantwoordelijk is.Dit heeft de DiDiBrie zelf gezegd nanga ing eigen bigi smoel(zou een kabel van mij hier zeggen) Zal hij dan eindelijk een van de beloofde dingen aan zijn volk en de wereld(want ook de wereld had dit gehoord)nakomen?Limbo zou zeggen president kom praten dan,kom praten met je volk.We are waiting for you.Odi odi.
    Glenny


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.