Nederlands-Surinaamse zangeres in Nederlandse Top 10

3

Het gaat goed met de carrière van de Nederlandse zangeres van Surinaamse afkomst BYentl. Zij staat deze week met twee nummers in de Nederlandse Top 10, namelijk ‘Let Me Rule The World’ (nummer 5) en ‘Taking Back My Heart’ (nummer 6). In de Single Top 100 staat dit laatste nummer op plaats 16.

Voor de in Paramaribo geboren zangeres, die eigenlijk Marjorie Lammerts heet, zijn familieleden als Ruth Jacott en Timeless haar grote voorbeeld en inspiratie geweest. Ze heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen en put kracht uit haar ruime ervaring. Zo heeft zij voorheen gezongen bij o.a. Total Touch, Johny Logan, De Dijk, Lou Rawls, MaiTai, The Gospel Train, Cascade, Ruth Jacott, Berget Lewis, Loving Angles, Lee Towers, The Golden Earing en Candy Dulfer.

Eind 2008 ging haar droom in vervulling ‘een eigen solo album’ en met succes. Het derde album van BYentl ‘Persistence’, waar bovengenoemde nummers in voorkomen, kwam eind juli 2011 uit.

3 REACTIES

  1. Jawel Majorie ik wist dat het eens voor jou zou gebeuren!Daarvoor ben je te goed als zangeres,en je hebt het dubbel en dwars verdiend!Geniet ervan,love ya!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.