Vrijdag 9 september 2011: Borgoe Party in R’dam

0

Zin in een leuk Surinaams feest met heel veel Borgoe rum en opzwepende Surinaamse muziek? Noteer dan VRIJDAG 9 SEPTMBER 2011 alvast in je agenda. Op die dag vindt de volgende Borgoe Party plaats in club .Off_Corso te Rotterdam! Van 23:00u – 05:00u kun je lekker op z’n Surinaams feesten tijdens dit speciale evenement.

Uiteraard kan op zo een dag de traditionele Surinaamse Borgoe rum niet ontbreken. Speciaal voor dit event wordt de hele nacht Borgoe rum uit Suriname geschonken. Maar dat is niet alles; de populaire all-round band LA FIESTA zal die nacht de boel op stelten zetten met hun aanstekelijke Surinaamse nummers. Speciale gast die avond is ROUE VERVEER. Als GUEST DJ zal deze populaire Surinaamse comedian zijn favoriete nummers ten gehore brengen!

Natuurlijk zijn de beste Surinaamse DJ’s weer van de partij op dit event en zullen zij zich van hun beste kant laten zien. Daarbij wordt de lounge area van club .Off_Corso omgetoverd tot een gezellige plek met muziek van toen.

Kijk voor meer informatie op www.borgoeparty.nl of koop je kaartje direct online via Ticketscript.

Bekijk ook: