Surinaamse Voetbal Bond deelt forse straffen uit

5

PARAMARIBO, 12 aug – De Surinaamse Voetbal Bond, SVB, heeft fors uitgehaald tegen indisciplinair gedrag. Maar liefst vier voetballers van voetbalclub Paraguay zijn voor tien jaar geschorst. Ze mogen aan geen enkele activiteit deelnemen die de SVB organiseert. Het betekent zowat het einde van hun carrière.

Maar volgens de voetbalkoepel zijn de straffen alleszins verdiend. De vier, Derrick Peroti, Jürgen Enthing, Brian Vyent en Charley Linger, sloegen op de arbiter in tijdens een voetbalwedstrijd. Volgens hen had de scheids partijdig gefloten tijdens een promotie-degradatiewedstrijd. Paraguay verloor en liep zo de kans mis te promoveren naar de op één na hoogste categorie, de Eerste Klasse. De club uit Para (vandaar de naam) kreeg ook een geldboete.

5 REACTIES

 1. Tranga no e tjari kaw go na ping!

  Het zelfde maakte ik mee met die jongetjes uit Para bij de Para Junior League.

  Bij een welgemeende correctie wis zo’n ventje aan mij te vragen, “Yu na Gado?”.

  Opvoeding, opvoeding en nog maals opvoeding!

  No body can put into you what your parents let out.


  Maak melding

 2. Goed zo!

  Dit moet hen leren om van een ander af te blijven. Hopelijk valt ook de zaalvoetbal bond onder de SVB, want ook daar mogen ze niet meer mee doen.

  En zodra Ronny-boy weer een pistool trekt, dient dezelfde straf voor hem te gelden.

  Het blijkt nu dat Suriname straft op Names and Faces. DC Nickerie wel, Desi niet! Paraguay spelers wel, Ronny-boy niet!


  Maak melding

 3. Goeie aktie van de bond, maar waarom 10 jaar, zou graag levenslang willen zien en de club een dievisie lager laten uitkomen. Geen gejammer, moet een statement zijn naar de andere club´s, blijf met je po……..en van de leidsman af.

  Met sportieve groeten,


  Maak melding

 4. Parapinto,
  Zolang de verkeerde mensen zich voordoen als rol model en grote voorbeeld voor de samenleving en voor de jongeren zullen wij als Surinamers geconfronteerd worden met norm verval binnen de samenleving.Paramanpinto bij een kleine jongen durf je wel met een welgemeende correctie te komen, maar bij grote criminelen die nu aan de macht zijn in Suriname niet, jou president bijvoorbeeld zijn zoon dino.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.