Surinaamse diplomaat heeft ‘speciale instructies’

21

PARAMARIBO, 10 aug – De tijdelijk zaakgelastigde in Den Haag, David Abiamofo, is terug op zijn post. Volgens de Ware Tijd kreeg Abiamofo in Paramaribo ‘speciale instructies’ mee. Die instructies volgen op het incident in de ambtelijke woning, waar Suriname tegen protesteerde.

Wat de instructies precies inhouden, is niet bekend. “Er zijn ook instructies met betrekking tot de voortgang van de diplomatieke werkzaamheden”, zegt Abiamofo. Hij verwacht zijn werk normaal voort te zetten. Den Haag heeft intussen verontschuldigingen aangeboden voor het incident. De Haagse politie was de woning binnengevallen. De woning werd doorzocht, hoewel Abiamofo zich identificeerde. Paramaribo heeft een klacht ingediend bij de VN. Ook het parlement protesteerde heftig.

Bekijk ook:


21 REACTIES

 1. Wanneer de hoogste baas en zijn assistenten een drugsverleden hebben. Wat zeg ik. Nog betroken zijn bij allerlei crimminele activiteiten En zijn veroordeeld komt dat allemaal niet betrouwbaar over.
  Het verleden van zo,n president als Bouterse heeft zijn weerslag op het aanzien van al zijn medewerkers.
  En ga niet meer in een huis van een crimmineel wonen dan is er niets aan de hand.
  De volgende keer ben je echt het haasje. De VS, Nederland , Italie en Frankrijk zijn het over dit onderwerp hardgrondig eens.
  Niemand zal Nederland berispen. Ga maar in de ambasade van Suriname in Frankrijk wonen. Die wilde Bouterse in Geneve vestigen :-))) Ha Ha. Terug naar school Bouta.


  Maak melding

 2. Ik zou willen weten welke instructie hij gekregen heeft.Als je in een Land woont moet je gewoon gedragen naar de wet van het land.Suriname maakt zich belachelijk voor het buitenland.Deze man moet zich schamen en nooit meer in Nederland komen als vertegenwoordiger van Suriname dat is mijn mening.Al de verhalen in Suriname zijn onzin.Dat is mijn mening als Surinamer in Nederland.


  Maak melding

 3. Instructie luid als volg Stop met drugs activiteiten want je wordt in de gaten gehouden.
  Instructie van Don parmessar en Don DDB de twee grootste …… in suriname.


  Maak melding

 4. Jij zwijgt al jaren over de geschiedenis van jou criminele president zelf de schoolkinderen mogen niet weten wat voor misdaden DDB heeft gepleegd tegen de menselijkheid,dus hou a.u.b je mond dicht over zwijgen. En over NIVEAU gesproken moet jij helemaal zwijgen want het NIVEAU van jou criminele regering is niet om naar huis te schrijven.
  Een president die tekeer gaat in redi doti en de opname waar dit alles op staal ophaalt en laat vernietigen.
  De criminele zoon van DDB die baas wordt van een zwaar bewapend macht.
  Drugscriminelen die de leiding hebben van de CIVD.Een moordenaar drugshandelaar die president mag worden.
  Districtscommissaris die een burger mishandeld en pistool tegen zijn hoofd houd.
  Noem jij dit NIVEAU PARAMAN-PINTO?
  Ik noem dit moreel verval, je mag lullen wat jij wil over Nederland maar dit gebeurd hier niet.


  Maak melding

 5. Over zwijgen gesproken jullie zwijgen al eeuwen over de slavernij en de mistanden tijdens die periode en de gebeurtenissen over de coup mogen pas na jaren over gesproken worden er is zelfs in wet voor gemaakt.dus zou als ik de vorige schrijver was heel voorzichtig zijn met mijn oordeel.

  issa.


  Maak melding

 6. Huisslaven zullen altijd blijven bestaan, want in hun ogen kunnen hun meesters nooit iets verkeerds doen.
  We moeten ze echt als verloren beschouwen.


  Maak melding

 7. Wikilee,
  Kijk maar van uit welk deel van de wereld jij deze onzin zit uit te kramen.

  Of denk jij dat Holland gesitueerd is in heilig-Jeruzalem.

  Ken je geschiedenis dan kom je al een heel eind.

  Als een sergeant-majoor kans ziet om per luchtmacht transport plunjerzakken vol kokaine te vervoeren, dan is er WEL wat daar aan de hand.

  En het begint allemaal thuis he.


  Maak melding

 8. Hij is eerder berispt.Door op te vallen,heeft hij de ‘organisatie’veel schade berokkent.En dat alleen om een paar euro’s voor zichzelf te willen houden door goedkoop te huren.Als lid van de ‘familie’mag je niet eens opvallen door een bekeuring te krijgen.Nu is Abiamofo van geen waarde meer.

  Cobie.


  Maak melding

 9. Volgens de politie Haaglanden woont de diplomaat in een huis dat op naam staat van een wapengevaarlijke drugscrimineel. Ook zou Abiamofo zich niet meteen hebben bekendgemaakt als Surinaamse diplomaat.

  Dus DIKKE NEUS ofwel. Je hoort hier nooit meer wat van.


  Maak melding

 10. Suriname heeft dit goed en zakelijk aangepakt, het oude Suriname zou moord en brand schreeuwen en oerdomme politici zouden nog dommere uitspraken uitkraaien.

  Dit is hoe je reactie geeft op een actie in diplomatiek land!

  Waarom flikt Nederland dit bij ons Surinamers zo makkelijk, simpel, omdat we zwak zijn en geen macht ons beschermt, noch voor ons opkomt.
  Waarom doet Nederland dit niet bij een Marokko terwijl ze spioneren in Nederland, Marokko is geen zwak land alhoewel velen Surinamers dat denken!


  Maak melding

 11. Misdaden kan je niet bestrijden met mis-stappen : Nederland zat fout en heeft dit ook recht gezet.
  Het was niet echt slim van Nederland om Bouterse deze troef in handen te geven maar emoties zijn soms sterker dan diplomatie.

  Groet : Linksom.


  Maak melding

 12. Hoe denken al die bastaard Suri’s dat die ptata’s naar ze kijken.

  Ga maar voort met de verkoop van je lieve moeder voor een bordje linzensoep.


  Maak melding

 13. @14 wat zullen ze blij zijn met je reactie zelf toegeven dat un zwakie.Foei toch boi.Jou kleine ingiboi moet resprect afdwingen van anderen door zich keurig te gedragen en zich ban drugs moet omthouden ook zijn onderdanen. En vooral criminelen ver van zich afhouden alhoewel…… Dan hoef je als NationaLIST je leus Neks no fout niet in te slikken.Paraman help me ffe,aangezien jij goed nederlands kan en velen(anderen) volgens jou niet,Wat betekent he ziet ze vliegen? Ik verzoek het je en je blijft netjes.
  Glenny.


  Maak melding

 14. Helemaal met jou eens Wiki. Als in het buitenland wordt gezegd van dat dit alleen in banana republieken gebeurd, dat deze gasten in de politiek zitten dan zijn we op de tenen getrapt.

  Saba


  Maak melding

 15. @ de aanvallers,
  Ik sta voor de beschaving dus aan die demagogisch geklets van jullie heb ik niets.
  Ik heb geen boodschap aan prullenbak reactie.
  @ paramanpinto overal in de wereld wordt er drugs gesmokkeld zelf in het streng islamitische Iran en Afghanistan, maar het is een heel ander verhaal wanneer de president en zijn zoon veroordeelde drugscriminelen zijn.yu sabie


  Maak melding

 16. Door een inval te plegen in het huis van een diplomaat, heeft Ned. de internationale diplomatieke regels schaamteloos geschonden. Vandaar dat Ned. met hangende pootjes zijn exscuses moest aanbieden aan Suriname. De instructie, die Abiamofo krijgt, is om voortaan als een Nederlandse politie-eenheid wederom een inval thuis bij hem doet, moet hij die hard in hun kont schoppen. DDB is veroordeeld op grond van een verklaring van 1 (één) Belgische crimineel, tegen strafvermindering. Foei toch. DDB is langs democratische weg tot president gekozen. De stem van het volk is de stem van GOD, de anti-Suriname en de anti-Surinamers ten spijt. Men kan zeggen over DDB wat men wil, maar DDB is en blijft President van Suriname tot de volgende verkiezingen.
  Wie drugs wil gebruiken, hoeft niet te wachten op de aanvoer van uit Suriname. Ga toch naar Amsterdam, waar op elke hoek van de straat drugs wordt verhandeld. Ook in de coffee-shops en de rose-buurt is drugs in de aanbieding. Welk land is nou een drugsland ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.