Politie pakt ‘Haagse Trees’ en partner op

6

De politie heeft vandaag twee verdachten aangehouden die internationaal gesignaleerd stonden in verband met een Italiaans politie-onderzoek naar handel in verdovende middelen. Dat maakte de politie Haaglanden bekend. Het gaat om de 47-jarige ‘Haagse Trees N.’ en haar partner, de 41-jarige Hagenaar Wierdjanandsing G. De twee meldden zich vandaag uit eigen beweging bij het politiebureau.

Vorige maand deed de politie invallen in twee Haagse woningen, waar de verdachten niet werden aangetroffen. Op een van de adressen bleek de waarnemend Surinaamse ambassadeur te wonen. De waarnemend ambassadeur van Nederland in Suriname maakte bij de minister van Buitenlandse Zaken in dat land excuses voor de inval.

De verdachten zitten vast en worden morgen voorgeleid. Dan wordt beslist of ze in afwachting van de behandeling van het overleveringsverzoek vast blijven zitten. De in Suriname geboren Trees ‘La Signora’ N. en haar partner worden in Italië verdacht van betrokkenheid bij drugshandel. Het AD schreef eerder dat de vrouw de spil zou zijn geweest in een groot cocaïnenetwerk van de Italiaanse maffia.

6 REACTIES

 1. En in een huis van twee Surinaamse crimminelen gaat een waarnemend Surinaamse ambassadeur van top crimmineel en veroordeelde drugshandelaar Bouterse wonen. Mensen in Suriname . Jullie zijn echt wel wakker maar durven dat niet te publiceren.
  Het stinkt aan alle kanten.


  Maak melding

 2. Ik spreek niet goed wat er hier aan de kaak is gesteld.
  Maar 1 ding moe ik toegeven:die surinamers zijn zeer goed geintegreerd. Zelfs Europees minded en wereldburgers zijn woorden waarin dit besef niet goed uitgedrukt. Is misschien ruimte burger iets of space travellers.
  In ieder geval de wereld kan iets leren en te beginnen Nederland: de politieke partijen vb pvv en alle andere partijen kunnen iets van ons gaan leren.

  Groetjes


  Maak melding

 3. Reactie 1 heb je het nieuws de afgelopen tijd goed gevolgd ? jij wil de president gewoon in een kwaad dag licht zetten en ook de abassadeur . het huis is van geen van deze twee verdachten , maar van 1 van de verdachte hun broer die niets met deze zaak te maken heeft. dus volg het nieuws goed voor dat jij uit je bek spug.


  Maak melding

 4. @ Bando

  He jij de nieuws wel gevolgd?

  Zowel de heer als mevrouw des huizes zijn voor drugscriminaliteit met de justitie al in aanraking geweest.

  Meneer en mevrouw werken al 8 jaren niet.
  Zijn steeds op buitenlandse reizen.
  Bouterse is ook al veroordeeld.

  De woning is 2 jaar terug gehuurd, toen was hij nog geen diplomaat.

  Daarna is geen informatie aan BuZa doorgegeven.

  Wiens schuld is dat?
  Dacht je dat je met een diplomatenpas alles in den vreemde mocht doen en laten?
  Moest men dan niet extra vo


  Maak melding

 5. Hoe achterlijk moet je zijn om iemand te beschuldigen dat hij of zij Bouterse in een kwaad daglicht wil zetten.
  Luister mi boi wij zijn niet achterlijk wij weten wat deze crimineel Bouterse allemaal op zijn kerfstok heeft, dus stop met met jou onzin.
  Wie misdaad pleegt tegen de menselijkheid zet zich zelf in een kwaad daglicht.
  Wie op een opsporingslijst staat van Interpol zet zich zelf in een kwaad daglicht.
  Wie onschuldige mensen vermoord zonder vorm van proces zet zich zelf in een kwaad daglicht.
  Wie veroordeeld is voor drughandel zet zich zelf in een kwaad daglicht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.