Damaru op Antilliaanse Feesten te Hoogstraten

1

De Surinaamse popzanger Damaru staat vrijdag 12 augustus op het podium van het jaarlijks festival ‘Antilliaanse Feesten’ te Hoogstraten (België). Damaru doet dat samen met de Surinaamse kawina formatie App’tijt. Het wordt Damaru’s eerste optreden op dit festival. App’tijt, bekend van hun hit ‘Boekke!’ heeft al vaker opgetreden op Hoogstraten.

Antilliaanse Feesten in Hoogstraten is het grootste Caribisch muziekfestival in Europa, met op het programma de meest populaire groepen uit de brede Antilliaanse regio: van Cuba tot Trinidad, van Colombia tot Belize, van Haïti tot Puerto Rico en natuurlijk ook Suriname. Al deze tropische uitbundigheid wordt in de Hoogstraatse Blauwbossen live gepresenteerd op een festivalterrein, met twee grote indoor podia.

Damaru was afgelopen weekend live te zien op het Rotterdamse Fernandes Zomercarnaval en lanceerde gisteren samen met FunX de videoclip van de tropische ‘Suriname FunX remix’. De video bevat beelden van Damaru’s recente optreden bij de Battle of Drums. Daar trad hij op met Earthquake Brass voor een publiek van ruim 60.000 mensen. Het overige deel is uit de originele video gehaald die vorige maand in première ging.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.