Dozijn aanhoudingen voor bankfraude in Suriname

4

PARAMARIBO, 2 aug – Maar liefst twaalf personen zijn aangehouden wegens bankfraude. Dit meldt het Korps Politie Suriname. Het betreft een bende die zich ook schuldig maakte aan geknoei met onroerend goed. Identiteitsbewijzen en overdrachtsdocumenten werden vervalst om er zaken mee te doen.

Valse identiteitsbewijzen werden ook gebruikt voor het legaliseren van transacties. Er zijn grote sommen geld overgemaakt van privé rekeningen van bankcliënten naar eigen rekeningen. Het geld werd dan gelicht. De politie nam ook een kopieermachine, computers en andere elektronische apparaten in beslag. Die werden gebruikt bij het vervalsen. De politie vraagt burgers na te gaan of hun onroerend goed nog op hun naam staat. Wie ‘grote spaartegoeden’ heeft, kan liever ook controleren of er zonder hun toestemming geld is opgenomen of overgemaakt,

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. Oppaken en met vakantie sturen naar SantoBoma Jail!! en kaal plukken!! helemaal van alles onteigenen.

  2. Stevig opsluiten dit soort van figuren hebben wij echt niet nodig tussen dieven en rovers…WORDT DOM WEG TE VEEL.!!!!!!

  3. ik zou ook willen weten welke personen dat zijn het gaat om geld en onroerendegoederen.maar degenen die in ned wonen dan, hebben dan een probleem!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.