Communicatie Surinaamse coalitie is pijnpunt

10

PARAMARIBO, 1 aug – De communicatie binnen de coalitie schijnt pijnlijk te wringen. Het voorval met de hoogste ambtenaar op het ministerie van Onderwijs & Volksontwikkeling, Minov, is maar de zoveelste bevestiging. Nu is er misschien een mouw aan gespeld en wordt het nodige stof afgeslagen, maar is daarmee ook echt de kous af?

Menigeen zou zeggen van niet. Er is iets wezenlijks fout aan de manier waarop hoog geplaatste personen omgaan met hun omgeving. En dat niet alleen in ambtelijke, maar ook in politieke zin. Het breekt lelijk op, wat op zich niet eens zo erg hoeft te zijn. Punt is dat het hoog geplaatst zijn of worden op zich gevolgen heeft voor elke samenleving. Als het dan al zo is, hoe zal het dan niet zijn als er rond dat hoog geplaatst zijn of worden steken vallen?

En dat er grove steken vallen, is zo klaar als een klontje. De ruis is zo intens dat die de oren grieft. Politiek correct of niet, de brok in de vorm van een heet geschiedenisboekje, moet elke ambtenaar te groot zijn. Dat zou al helemaal moeten gelden voor een politiek gekleurde ambtenaar. Er was tot voor kort ook al een minister die alle communicatielijnen met zijn politieke omgeving afkneep. Gevolg: verstikking. Te bedenken dat het, traditiegetrouw, ook in deze coalitie barst van politiek hoog geplaatsten.


10 REACTIES

 1. Is maar uitstel van executie om Soentik met verlof te sturen.Het dispuut is te ver gevorderd om daarmee af te doen.De bal ligt bij bout.Of hij slikt zijn woorden in of de directeur gaat met ontslag.Dat bout niets gezegd zou hebben,is maar een dooddoenerij.Hij heeft Soentik wel de wacht aangezegd!

  Cobie.


  Maak melding

 2. Deze gasten hebben de bevolking verraden voor macht en eigenbelang en dat breekt ze nu op, zie daarin ook de versnelde huizen bouw van meester demagoog DDB hij weet dat zijn regering aan een koord van een onderbroek hangt Ameerali is nu aan de kant geschoven ik heb al eerder aangegeven dat Bouterse met de zelfde zetten iedere keer komt. hij is zo doorzichtig als het maar zijn kan.Alle regeringen onder zijn LIJDING zijn aan vroege dood gestorven ook deze zal zo aan zijn einde komen.


  Maak melding

 3. Communicatie??? Dat veronderstelt twee richting verkeer, iets wat wezensvreemd is aan de NDP. Die houden het bij dictaten en decreten.
  En als het dan vekeerd uitpakt dan zoeken ze iemand anders om de kop af te hakken.

  Welke journalist durft het om Bouva om commentaar te vragen?? Ook de opmerking van Bouva dat hij geen commentaar geeft spreekt al boekdelen. Waarom gaan ze er niet achter aan? In Bouva soms op verplichte vakantie naar het Blanche Marie gestuurd?


  Maak melding

 4. GFC nieuws: “Somohardjo zegt aan GFC Nieuws dat hij vol goede moed is en dat hij, afhankelijk van de vlotheid zijn werkzaamheden, zeker zakenlieden uit Indonesië bereid zal vinden geld in Suriname te steken”

  Deze beste stumper is al een half jaar bezig investeerders.Resultaat Helemaal niks!!!


  Maak melding

 5. als je als vrije burger de conclusie trekt,wat betreft de sme-se politiek,dan kom je tot de ontdekking van de afgelopen zeg maar veertig,dat WIJ suris een stelletje koekebakers menselijk ezels zijn met alle respect voor die ezel,zonder hersenen..

  wat hebben wij in deze afgelopen tijd-perk bereikt,dan alleen maar heibel ,jaloezie, afgunst, haat en nijdt,een ander betichten van alles en nog wat..

  en het gaat maar dood en door, ondertussen sterven de mensen in die ellende met valse hoop diep teleur gesteld..

  al die bezittingen de stukje welvaart door valse voorwensels gekregen stel ook geen enkele geestelijke voldoening meer….


  Maak melding

 6. Soentik zijn dagen zijn geteld.Hij zal waarschijnlijk vanaf zijn vakantie adres doorgeven niet terug te willen keren op zijn post wegens b.v prive omstandigheden.Doorzichtig scenario.De vraag is wat voor deal heeft Somo met Baas gemaakt?


  Maak melding

 7. Soentiek is daar niet zozeer vanwege zijn kennis van zaken, veeleer omdat hij van javaanse komaf is. En dat is voor een jonge natie in ontwikkeling verdervelijk.

  Een echte banabarepubliek zijn we.


  Maak melding

 8. Parapinto,
  Dino Bouterse is voorwaardelijk vrij en mag van zijn vader de baas van CTU worden.
  Brunswijk mag zich derde voorzitter van het parlement noemen.
  Bouterse mag met zijn muloschool opleiding president worden van Suriname .
  Parapinto VERDERFELIJK voor een jonge natie in ontwikkeling zijn die moordenaars , drugs handelaren, oplichters die nu aan de macht zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.