TV: ‘Tijd voor Caribbean Combo’

0

Na het succes van ‘Caribbean Combo’ in het theater, komen de mannen tijdens TV Lab terug met een tv-editie ‘Tijd voor Caribbean Combo’. Waar de heren normaal gesproken vooral op het podium belicht worden, zien we ze nu juist achter de schermen. Als kijker krijgen we nu een inkijkje in de kleedkamer van het theater waar ze optreden. En daar leren de we de mannen van een andere kant kennen. Met hun visie op dagelijkse en wereldse zaken, met humor en muziek. Dinsdag 30 augustus om 21.30 uur bij de VARA op Nederland 3.

Caribbean Combo is een cabaret- en comedygezelschap naar een idee van Murth Mossel, met medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ-Switch.

Murth Mossel
Als lid van FreshWagon en Comedytrain toert Murth al jaren door het land. Tevens speelt hij wekelijks in het bekendste stand-up comedycafé van Nederland, de Toomler te Amsterdam. Als ‘Murth the Man-o-Script’ staat hij bovendien bekend als een van de beste rappers in Nederland en maakt hij deel uit van de rapgroep Flinke Namen. Van de soloprogramma’s ‘Status Aparte’ en ‘1e pers. enkelv.’ en de derde staat op de planning voor het seizoen 2011 – 2012 genaamd ‘Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld’. Murth is oprichter van het gezelschap Daar zal je ze hebben, bekend van ‘Caribbean Combo’.

Roué Verveer
Roué maakt zijn debuut in het comedygezelschap Comedytrain, dat zijn thuisbasis heeft in comedycafé Toomler. Ook wordt hij in 1999 bij FreshWagon aangenomen.
Tijdens de Uitmarkt van 2002 lanceerde hij zijn 45 minuten durende theatershow ‘Uit het Niets’. Zijn vierde voorstelling heette ‘Mans Genoeg’ en werd in 2010 genomineerd voor de cabaretprijs ‘Neerlands Hoop’. Het seizoen 2011 – 2012 speelt Roué ook zijn solovoorstelling ‘In zeer goede staat’ naast Caribbean Combo.

Jandino Asporaat
Jandino Asporaat is geboren in Willemstad, Curaçao en groeide op in Buena Vista. Op zijn elfde pakte hij zijn koffers en verruilde hij het warme Curaçao voor het bruisende Rotterdam. Bekend van ‘Antilliaanse pot’ en ‘Buena Vista’. Op dit moment toert Jandino door het land met de voorstelling ‘Laat ze maar komen’. Jandino is columnist voor de Volkskrant, schrijft voor het programma ‘Raymann is laat’, is lid van de Comedy Train, hij componeert, acteert en presenteert.

Howard Komproe
Bij Comedytrain komt Howard te werken met Najib Amhali, met wie hij later het legendarische comedy-kwintet Freshwagon opricht. De kick off voor Howards solocarrière is in 2000, als hij met zijn eerste show ‘Luister, Loekoe, Yere, Kijk!’ op de planken staat en lovende kritieken oogst. Voor het nieuwe seizoen staat alweer de zesde show van Komproe op stapel: ‘Nieuw’. Daarnaast is Howard een graag geziene presentator op festivals als Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz en de Uitmarkt.

‘Tijd voor Caribbean Combo’, dinsdag 30 augustus om 21.30 uur te zien bij de VARA op Nederland 3 (TV Lab).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.