Regering Suriname heeft paraplu-website

10

PARAMARIBO, 28 jul – Een enkele website voor de hele regering. Paraplu-website of alles onder één dak, de website www.gov.sr moet in elk geval alle zeventien ministeries naar het publiek brengen. En ook de kabinetten van president en vicepresident. “We willen geen website”, zegt vicepresident Robert Ameerali.

Het gaat om wat je er mee kan. “We moeten over informatie beschikken op een plaats waar we mensen naar toe kunnen sturen. Maar ook om te kijken wat we hebben afgesproken met de samenleving”, zegt Ameerali. Maar het gaat om meer discipline en lijn bij de overheid. “Geen tegenstrijdigheden meer op het web. Mensen hebben niet meer de vrijheid zomaar een adres aan te maken en er komen protocollen voor hoe te werken met het net.”

10 REACTIES

 1. <<>>
  Zolang het gaat om het merkenrecht kan ik me dat voorstellen. Ik wacht dus af hoe dit er in de toekomst uit zal zien. Ameerali, maak niet de fout te komen aan de fundamentele vrijheden waar het maken van domeinnamen er 1 van is.


  Maak melding

 2. Je geeft mensen een hengel zonder een haak, dan hebben ze niets aan die hengel.De jongeren wachten nog steeds op die beloofde computers.
  Dit wordt weer zo een propaganda stunt van DDB en zijn kornuiten.


  Maak melding

 3. Censuur???

  Deze mensen willen alles na-apen van anderen, maar de basis wordt overgeslagen.
  Het overgrote deel van de bevolking heeft niet of nauwelijks de beschikking over het internet!
  Een abonnement is voor velen niet te betalen.
  What a pitty!

  Gooi je markt open, zorg voor een goede energie-leverancier en uitbreiden je netwerk.

  “Geen tegenstrijdigheden meer op het web. Mensen hebben niet meer de vrijheid zomaar een adres aan te maken en er komen protocollen voor hoe te werken met het net.”
  Amer-alie, ik hoop dat je het hier hebt over de overheids-sites. Of bedoel je, dat je het Internet, zoals in China het geval is gaat censureren!!!!

  Huhhh, het zal toch niet??????????

  dus dat!!


  Maak melding

 4. Oh, Yes!!! 50 jaren plan!! en ie weet dat er niets van terecht komt!

  Neem de Ezels in de maling idioten!! Jawel het gaat om meer discipline en lijn bij de overheid(letterlijk gedicteerd). Hebbeb jullie dat?? Ik geloof er geen moer van!

  GOD ZIJ MET SURINAME


  Maak melding

 5. Allemaal lasteng van deze moordenaarsregering,soso las moni. Alleen ndpidioten zullen hun reacties vrijgeven, leve de duivel en co, onze lieve leider. Owee als men kritiek levert, hetzelfde staat je wederom te wachten in de devilscel.


  Maak melding

 6. De overheid heeft haar goedkeuring gegeven aan de import van slachtdieren uit Brazilië. Op deze manier wordt getracht de ontstane schaarste aan vlees en vleesproducten tegen te gaan. Aldus Edmund Rozenblad, onderdirecteur van het onderdirectoraat Veeteelt van het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV).

  Signalen van de komende grootste schaarst, erger dan in tachtig zal het verworden. De domme aanhangers verdienen dit.


  Maak melding

 7. het wordt zwaar gecencureerd..

  voorzichtig met je mening..

  sme is geen demo-cratie meer,maar veredelde dictatuur, welleswaar democratiesch gekozen..

  onder de huidige omstandigheden,zal de toekomst niet veel soelas bieden,je moet wel optimistisch blijven,hoeveel ddb duidelijk gezegd heeft, er hangen dongkere wolken boven sme en er is ruis..


  Maak melding

 8. Geen enkele dictator en zijn meelopers kunnen tegen de vrijheid van meningsuiting omdat hun verwerpelijke idee en strategie op leugens e bedrog gebaseerd zijn, kijk naar de hele wereld waar je dit soort dwazen aan de macht hebt libie,syrie, egypte , venuzuela suriname kijk ook naar de ontwikkeling in die landen en ook wat er is gebeurd in bijna alle voormalige oostbloklanden grootste deel worden democratisch bestuurd alleen in suriname denken ze er anders over. en over censuur gesproken om bepaalde forums mag je niets kritisch meer over bouterse en zijn lady en de regering zeggen zover zijn wij al.
  Ik wil jullie vragen om dit goed in de gaten te houden omdat deze tiran bouterse heeft bewezen dat hij ook in het buitenland kan toeslaan kijk maar wat is gebeurd in delft jaren geleden daar zijn toen onschuldige mensen vermoord omdat men dacht dat het leden van de bevrijdingsraad waren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.