Apple breidt haar ‘App Store’ uit naar Suriname

3

PARAMARIBO, 24 jul – Het Amerikaans elektronicabedrijf Apple heeft dit weekend haar zogenoemde ‘App Store’, de online softwarewinkel waar software gekocht kan worden, uitgebreid naar 33 extra landen waaronder ook Suriname. Inwoners van Suriname konden natuurlijk al een Amerikaans iTunes-account aanmaken, maar kunnen nu ook apps kopen in hun ‘eigen’ App Store meldt de iPhoneclub.

Voor de ontwikkelaars betekent het dat ze hun apps specifiek op Suriname kunnen richten. Heb je een app die écht alleen voor Surinamers interessant is, dan kun je voortaan kiezen voor distributie in alleen de Surinaamse App Store.

Ondanks de groei van het aantal landen is de Amerikaanse App Store nog steeds dé plek waar ontwikkelaars de meeste apps verkopen. In totaal zijn er nu 123 landen en gebiedsdelen die hun eigen App Store hebben.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Voordat Suriname aan de hedendaagse technologie denkt moeten ze eerst hun internet verbinding verbeteren, sneller maken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.