Stadsdeelvoorzitter Marcel La Rose flink onder vuur

5

De positie van stadsdeelvoorzitter Marcel La Rose van Zuidoost wankelt. Vrijwel alle partijen in de deelraad uiten voor en achter de schermen forse kritiek op La Rose, die buiten medeweten van de deelraad een peperdure externe projectmanager heeft ingehuurd voor de organisatie van Kwakoe. Kosten: ruim 100.000 euro.

Henk de Boer, fractievoorzitter van het CDA Zuidoost, is volgens AT5 verbaasd dat stadsdeelvoorzitter La Rose de deelraad niet heeft ingelicht over het inhuren van een externe adviseur. Ook Mart van de Wiel van D66-OZO Zuidoost is ontstemd. Hij vermoedt dat La Rose het inhuren van de adviseur bewust heeft verzwegen.

Bewoners in Zuidoost reageren teleurgesteld en met ongeloof op het jongste schandaal rond Kwakoe. Dat een projectmanager ruim 100.000 euro kost en het Kwakoefestival alsnog niet door gaat, snappen bewoners niet.

5 REACTIES

 1. Dit wordt dus ten stelligste ontkent door het cellid Romeo Hoost, hij beweert dat deze mensen het allemaal wisten of hadden kunnen weten en dus hebben zitten slapen. Hij wist dus wat het dagelijks bestuur en mogelijk zelfs de burgemeester niet wist! Verdomd interessant of verdacht? Slapende cellen weten vaak meer dan de gewone man en zelfs meer dan politici. Door wie worden ze aangestuurd? Wie zijn hun bazen? Wat zijn hun taken? Tegen wie worden ze ingezet zonder dat de opdrachtgevers in beeld komen? Meneer Hoost (en celgenoten, ik heb ze al vaker genoemd) moet nu eens met de billen bloot!


  Maak melding

 2. La Rose moet maar met bewijzen komen dat de anderen er van wisten, dat ze het goedkeurde en dat hij binnen de regels heeft gefunctioneerd. Opmerkingen als de anderen wiste er vanaf zijn dooddoeners en kunnen gelijk de prullebak in.


  Maak melding

 3. Sterkte.sterkte heer La Rose er zijn heel veel vb van mensen die de zaak habben verzwegen,maar gewoon hun ambt zijn blijven vervullen of kwamen elders booral omdat ze goed opgeleid zijn. Voorbeeld
  Geert. Dales (In Holland)
  Hoefnagel(verzwegen…….ging n Den Haag
  Glenn Codfried…………ontv v GGD geld en liet zien hoe de Su meisjes in de Bijlmer neukten voor een belkrt maar bleef bij martradio. Dus komt ’t zeker goed met u . Nogmaals Sterkte
  Joan


  Maak melding

 4. Intussen is Glenn Codfried, de man die deze zaak in de openbaarheid bracht en La Rose ter verantwoording riep, per direct onslagen als social worker in o.a. Amsterdam ZO. Dit is hoe de PVDA werkt! Ze hebben het al vaker gedaan met Surinaamse mensen die kritiek leverden op functioneren van bijvoorbeeld de vorige PVDA-stadsdeelvoorziters. Daarom vraag ik mij af waarom Surinamers toch weer op deze gasten stemmen. De PVDA speelt een etnisch spelletje door elke keer weer enkele Surinamers en andere niet autochtonen op verkiesbare plekken te plaatsen. Zo wordt er telkens een Surinaamse kandidaat geplaatst voor AdamZO. Echter deze mensen hebben niets te vertellen en hebben steeds weer de Surinamers geschoffeerd en nooit onze belangen verdedigd. Ik roep daarom alle SURNEDs op om de PVDA af te straffen en op andere partijen te stemmen. Ik ga niet zeggen op wie maar zeg wel dat de PVDA zich heeft ontpopt als de vijand van de SurNeds, althans in Amsterdam. Ben je lid, zeg dit dan op. We moeten een signaal sturen anders zullen ze ons blijven misbruiken en ons onze rechten miskennen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.