Justitie zocht verdachten coketransport bij inval Abiamofo

36

De inval van de politie op het Haagse woonadres van de Surinaamse waarnemende ambassadeur David Abiamofo, komt niet uit de lucht vallen schrijft het Algemeen Dagblad. Zijn nieuwbouwwoning aan de Laan van Vredestein in Den Haag staat op naam van de zus van de 47-jarige in Paramaribo geboren Trees N., een belangrijkste intermediair tussen Zuid-Amerikaanse drugsleveranciers en de Italiaanse maffia.

Haagse Trees zou in 2008 twee maffioso in het huis aan de Laan van Vresteind hebben laten ‘uitrusten’. Zowel Trees N. als haar partner Wierdjanandsing G. zijn bij de huiszoeking niet gevonden. Ze worden in Nederland en Italië verdacht van diverse drugstransporten schrijft de krant. Italië wil ze vervolgen voor de coketransporten via Schiphol en Spanje.

Abiamofo moest afgelopen zaterdag tijdens de inval, in bijzin van vrouw en kinderen, een uur lang plat op de bank liggen. Hoewel hij zich had geïdentificeerd als diplomaat en zijn auto met diplomatiek kenteken voor de deur stond, vervolgden de agenten hun wek, aldus de Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken Winston Lackin. ‘Al ben je de koningin, we gaan de huiszoeking verrichten,’ zouden de agenten volgens Lackin hebben gezegd. Politie Haaglanden ontkent deze lezing.

Bekijk ook:


36 REACTIES

 1. Dat de Nederlandse politie fout is geweest is duidelijk,maar deze meneer moet toch geweten hebben wat zijn zus allemaal uitspookt? Als diplomaat moet je helemaal niet inlaten met mensen die verkeerd bezig zijn.Het is dus ook zijn eigen schuld geweest.


  Maak melding

 2. Aiiibaja…

  Als het geen Asabana is, dan is het Abiamofo.
  Welke Abangie is next in the picture??? No offence…

  Abiamofo hoe kom je aan een huis van de maffiosi?
  Wie heeft dit huis voor deze zaakgelastigde geregeld?
  Wat is de link met la Signora?

  Zie:http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/2808192/2011/07/18/Haagse-Trees-was-spil-in-cocainenetwerk-maffia.dhtml

  Trees, door maffiosi ‘La Signora’ genoemd, is geboren in Paramaribo, maar woont al zeker 22 jaar in Nederland. Op het moment van de beslagname zit Trees bij de leveranciers in Venezuela.

  De Haagse wordt in verband gebracht met nog grotere partijen. Volgens de onderzoeksrechters in Calabrië is La Signora in 2009 betrokken bij de invoer van 183 kilo cocaïne via de Rotterdamse haven.


  Maak melding

 3. Het is toch niet zo moeilijk om een link te leggen?Cokekoning,bankrover, moordenaar mister Brunsi. Abop, zaakgelastigde enz.De geheimediensten zijn niet achterlijk.Ze hebben gelijk om niet op de woorden van Abiamofo te geloven.Als je geen problemen wilt, moet je je ook niet gaan inlaten met mensen met duistere praktijken.


  Maak melding

 4. Kortom de woning was niet gemeld als ambassade woning en eigendom van iemand die gezocht werd in verband met zware drugcriminaliteit.
  In zo’n geval kan ik best begrijpen dat men het zwaaien met een diplomatiek paspoort negeert. Criminelen bezitten immers ook vaak goed vervalsingen.

  Lijkt mij dat we beter de vraag kunnen stellen wat hij in de woning deed. Als diplomaat kun je je gewoon niet inlaten met drugsdealers, zeker niet met de kopstukken. Het maakt daarbij niets uit of het toevallig familie is. Sterker nog de diplomaat maat zich schuldig aan het witwassen van crimineel geld omdat hij vermoedelijk huur betaald voor dit pand.

  SME doet er beter aan deze man direct teug te roepen. Zs de kans grooot dat NL hem binnenkort het land uitzet. Terecht, maar wel met gevolg dat SME weer is afgeschilderd als narcostaat.

  Hoe het zij onbegrijpelijk dat deze iguren zo hoog van de toren blazen. Ze zijn dom, arrogant en vertoeven tussen narco-criminelen.


  Maak melding

 5. Niet huilen Abiamofo.Het zijn maar buitenlanders die je dit aangedaan hebben en je bevindt je ook in hun land.Mijn vader was politie man en hij moest aan de waterkant in zijn ondergoed op de buik liggen in ’80.En nog vernedert ook door een Suri.Keer maar terug naar Sur.

  Cobie.


  Maak melding

 6. Laurens neede reed in nederland ook een auto met diplomatiek kenteken, Dino Bouterse en Rupert christopher zijn figuren die met diplomatiek paspoort op zak liepen in brazilie.
  Dit geeft pijnlijk aan hoe de drugswereld en die politiek in suriname zijn verweven.
  Ik vraag mij nog altijd af wat die twee aards vijanden Bouterse en Brunswijk bind,wie het weet mag het mij zeggen ???


  Maak melding

 7. Dat zouden ze nooooooooooit bij een amerikaan, een chinees,engelese, australische ,argentijnse ,japanse ,indonesische italiaanse,franse of belgische ambasade doen.

  Waarom niet vraag je je af??? ze zijn geeeeeeeen zwarten of ze zijn geen negers.

  En ze hebben appel te schillen met Bouterse en Brunswijk.

  Ze hadden ook minister amafo ook op schiphol onderste boven gedraait.

  En als het weer moet , dan doen ze het weer, De surinaamse regering kan niets tegen de Nederlandse staat doen.

  Want ze kunnen duizend maal zich verontschuldigen, ze menen het toch niet.

  Kunnen jullie je nog herinneren toen de minister president van nederland Ruud Lubbers president Shankar van Suriname enkele jaren terug in de kou liet wachten?????

  Dat laat zien dat wij niets te betekenen hebben. Nederland heeft Suriname niet nodig. Wij zijn tweede rangs land. Er is ook geen eenheid in Suriname.

  Kijk maar zelf een kwakoe festifal kunnen wij niet organiseren. Terwijl een ieder die hier in nederland is als Surinamer dit een leuk actratie vind.

  Er is wel geld voor pop festival, pinkpop en al die festifals waar blanken zich mogen bezuipen.

  Maar als zwarten een feestje wilt vieren, dan heb je een heleboel politie, en dan is er geen geld etc.

  Dus mijn advies is:
  Als ze komen voor huis zoekingen, laat ze maar zoeken zolang je niets te verbergen heb.

  En ik smeek alle surinamers , stopt toch a.u.b. met de drugs, je wordt er niet rijk van, en je vind geen rust.

  Jullie geven ons alleen maar problemen wanneer wij als hard werkende surinamers op reis gaan naar ons moeder land.

  alfa


  Maak melding

 8. Beste Alfa,

  Heb je last van een minderwaardigheidsgevoel of zo?

  “Er is wel geld voor pop festival, pinkpop en al die festifals waar blanken zich mogen bezuipen.

  Maar als zwarten een feestje wilt vieren, dan heb je een heleboel politie, en dan is er geen geld etc”

  Denk je niet dat er een heleboel politie is op feesten waar “zwarten een feestje wilt vieren” omdat er bijna altijd geschoten en gestoken wordt aan het einde van de avond.


  Maak melding

 9. Hoeveel vernederingen kunnen wij Surinamers nog verdragen van deze xenofobe en racistische Batavieren? De dageijkse verkrachtingen en aanrandingen op Schiphol bevredigt hun sadistische inslag niet meer en daarom deze honger naar nog meer vernederingen. Aub pres.DDB, doe wat terug! doorzoek de woning van de waarnemend ned ambassadeur in Suri. en stel een 100% controle in op Zanderij voor alle Batavieren, om Suri van hun synthetische drugs te vrijwaren.


  Maak melding

 10. @alfa

  Misschien dat de zwarte waar jij mee omgaat dit mee maken maar in mijn omgeving loopt het niet zo’n vaart.

  Ben je soms lid van Crip of Blood?? Die zijn ook nooit verder gekomen dan het begin van het alfo-bet.


  Maak melding

 11. leer om leer tand om tand draai alle blanken onderste boven graai ook in hun reet en vraag waar ze werken en wie hun ticket heef betaald ,wees niet bang anders ben je de lul voor deze slavendrijvers surinamers wordt wakker Regering,zelf bij de belastingdienst van suriname zijn ze tevinden en sturen stukken door van de hard werkende broeders en zusters van ons naar het meest slavenhandel land die geen pardon wil nemen in ?????????? dag Surimaribo soso lobi


  Maak melding

 12. Hahaha, hi hi hi.

  we blijven maar genieten van het gratis toneel van de mega-combinatie.Drugsschandaal voor de zoveelste keer.Schande en nogmaals schande.Hebzucht.Waar is Panka zijn grote mond en Doekie en Bouva die niets weten dan maar steeds schelden op de vorige regering.Een crimineel als DC in Nickerie?Suriname is in een diepe dal terechtgekomen.Onschuldige mensen worden nodeloos onder een kam geschoren.Deze ellendelingen hebben ons veel leed aangedaan.Ik weet niet wanneer het volk eindelijk wakker wordt.Nederland, post Abiamofo met de meeste spoed terug naar Suriname precies zoals de drugs ook gepost werd.Hij wordt michien ook wel direkt krobiamofo.Criminelen, drugsmafia’s, massamoordenaars,leugenaars en bandieten zitten in het parlement.En tante Jenny is zo trots op ze. Foei toch.19 juli en al 19 drugscriminelen gepakt.Nou regering bouterse, je bent heel erg populair.Je krijgt zeker een award.Blijf de jongeren maar opleiden tot grote drugscriminelen.Je hebt ze tijdens je verkiezingscamgne al omgekocht met een SRD5.–belkaart.Succes.Wij Fronters hebben allemaal 10 schone vingers.Er kleeft geen bloed in onze handen.
  Vene, Castelen en Santhokie zijn allen gezegend.

  Danitia


  Maak melding

 13. no8: SU: moet zijn CD terug roepen en die van nl terug sturen voor 1 maand maar, dan zal je zien wat er gaat gebeuren, want tata ziet SU: als een stuk vuil. a no kang.heeft SU, nog steeds vrees van nl,anno 2011.
  of laat su klm 1week maar niet laten landen op zanderij…..dan mischien zal nl anders gaan denken dat SU, ook een land is,want a no kang mang,als SU het ook zou doen met die CD van nl hoe dan…………..
  wordt vervolgd: deel 1


  Maak melding

 14. LEZEN!!! Wie zegt dat het ZIJN zus is>>>???? Waar staat dat LEZEN!!!
  Echtgoed LEZEN waar staat dt t ZYN fam. is JAKO ????? hahahahaha LEZEN!!! Hahaha Trees N. Boslandcreoolse ?????? Hahahah lezen en weten mensen??!! Haaahahaha


  Maak melding

 15. Dit is meer dan kwade opzet, wat nederland heeft laten zien is dat ze Suriname en de Surinamers niet respecteren.

  Als we naar de zaken kijken dan roept het allemaal vraagtekens op.

  Elke inval hoort te gaan na gedegen onderzoek en de politie hoort met zekerheid een inval te doen, nu is het gewoon natte vinger werk omdat het een Surinaamse diplomaat betrof.

  “Haagse Trees zou in 2008 twee maffioso in het huis aan de Laan van Vresteind hebben laten ‘uitrusten’.”

  Zowat we leven nu in het jaar 2011, dus omdat 3 jaar geleden maffioso in het huis mochten uitrusten wordt er nu in 2011 een inval gedaan.

  “Zowel Trees N. als haar partner Wierdjanandsing G. zijn bij de huiszoeking niet gevonden.”

  Voor de inval heeft de politie deze twee mensen de woning zien binnengaan of hadden zij om wat voor redenen het vermoeden dat deze twee mensen in de woning aanwezig waren?

  “Zijn nieuwbouwwoning aan de Laan van Vredestein in Den Haag staat op naam van de zus van de 47-jarige in Paramaribo geboren Trees N.,”

  Ok dus de woning is gehuurd bij de zus van Trees N. en bij niemand anders. Er staat duidelijk dat de woning op naam staat van de zus.

  “Hoewel hij zich had geïdentificeerd als diplomaat en zijn auto met diplomatiek kenteken voor de deur stond, vervolgden de agenten hun wek,”

  MAW zijn diplomatie onschendbaarheid is geschonden op basis waarvan, was het omdat men vanwege diepgaand onderzoek en 10% zekerheid wist dat de verdachten in de woning waren, zou er niets aan de hand zijn geweest. Nu blijkt dus dat men niets heeft onderzocht en geen enkele zekerheid had.

  Als men op deze manier om kan gaan met de diplomatieke status, mag die per omgaande opgeheven worden. Zou men dit ook flikken bij een Amerikaanse of Iraanse diplomaat? Nee.

  Wie zien we weer opdagen met de meest domme en leugenachtige reacties, debiele neus natuurlijk.

  Neus zegt doodleuk.

  “Kortom de woning was niet gemeld als ambassade woning.”

  De woning als ambassade woning??? wat is dit nou weer.Neus het is geen ambassade woning, het is een woning waar ambassade personeel in woont, het is een groot verschil. Alleen de woning van de ambassadeur hoort aangegeven te worden, de ambassadeur is ook de enigste die zijn geloofsbrieven indient en bescherming van de Staat geniet, een waarnemend ambassadeur dient geen geloofsbrieven in. Deze goede meneer is dus voor de Nederlandse staat geen ambassadeur.

  “en eigendom van iemand die gezocht werd in verband met zware drugcriminaliteit”

  Er staat duidelijk dat de woning op naam stondd van de zus, neus in al zijn gebrekkig denkvermogen maakt er gewoon iets moois van.

  “Lijkt mij dat we beter de vraag kunnen stellen wat hij in de woning deed. ”

  Hier begint het stukje mee, blijkbaar weet domme neus niet eens wat WOONADRES betekend.

  Neus die man woont daar.

  “De inval van de politie op het Haagse WOONADRES van de Surinaamse waarnemende ambassadeur David Abiamofo,”

  Dit soort achterlijke Surinamers als Neus, hebben ervoor zorg gedragen dat Nederland Surinamers op geen enkele manier respecteerd, het is niet nodig want de Surinamer respecteerd zichzelf niet eens.


  Maak melding

 16. Suriname moet een prijs-kaartje hangen aan deze blunder van Den haag . Zeg maar 200 miljoen voor geleden schade. Als men niet wilt betalen dan , zal Suriname de juiste methoden moeten toepassen op het geld toch te innen. Verder dient Suriname zich rustig op te stellen en zich niet uit het veld laten slaan , door de gefrustreede politici in Den-Haag . Suriname is op het juiste spoor.


  Maak melding

 17. ik vraag mij zelf ook af hoe meneer Obiamofo daar in het huis van La senorita terechtkomt.
  Heleboel duistere figuren hadden diplomatieke ondschendbaarheid tijdens al de vorige regeringen onder DDB;ja die Herrenagoe ook, die er gretig van gebruik maakte


  Maak melding

 18. De huidskleur heeft er niets mee te maken. Mensen die zich in drugspanden bevinden en zich inlaten met drugsdealers zijn verdacht. Niet in Suriname maar in de vrije westerse en democratische wereld wel. Er wordt in Europa dus hard om gelachen. De VN pakt Bouta nog wel aan.


  Maak melding

 19. Ok we hebben nu een foto gezien. De waarnemend ambassadeur heeft zich gelegimiteerd en moest op de bank plaatsnemen, terwijl zijn vrouw haar legitimatiebewijs werd gecontroleerd, bleven de agenten in lades en koelkasten zoeken naar iets. Ondanks de legitimatie bleven de agenten nog doorgaan met hun huiszoeking. Dit is een flagrante schending van de Surinaamse diplomatieke rechten, dit kan en mag niet zo gelaten worden ondanks de schriftelijke excuses.

  Desondanks zal je Surinamers a la neus hebben die zich in miljoenen bochten zullen wringen om dit verwerpelijke gedrag goed te keuren. Van zwakzinnigen en redi musus mag je dat dan ook verwachten.

  Blijkbaar begint Nederland het al te merken, hun invloed in Suriname is totaal teniet gedaan, terwijl ze de Amerikanen niet kunnen beinvloeden om Suriname te helpen isoleren, ergo de Amerikanen halen de banden strakker aan op alle niveau’s. Suriname/Surinamers pesten is nu dus het enige wat Nederland kan doen.

  Ook op schiphol zijn er ineens nieuwe regels ingesteld voor Surinamers die met een visum landen.


  Maak melding

 20. Wat voor grappenmaker is die plaatsvervangende ambassadeur. Hij woont in een huis dat op naam staat van N, hij beweert dat hij N niet kent, waarna het huurcontract van N onder zijn neus geduwd wordt. Hierna geen commentaar meer, waarna de hele wereld beschuldigd wordt van groffe schending van diplomatieke omgangsvormen. Hoe kan de politie weten dat deze grappenmakker A daar woont als het huis op N’s naam staat.
  De politie heeft haar checks & balances gedaan. meneer A is waarschijnlijk een illegale “onder”huurder die zijn werkgever oplicht door zijn huisvestingsvergoeding over te laten maken aan een Narco vriendinnetje en ondertussen het huis als antikraakwacht te bewaken met CD nummerplaten etc voor de deur. Dit is een bijzonder schadelijke zaak voor Suriname als hun diplomaten niet in de gaten hebben in wiens huis ze wonen.


  Maak melding

 21. Excuses zijn volstrekt ontoelaatbaar, aangezien de integriteit van de republiek Suriname en haar Volk is aangerand. In casu dienen de verantwoordelijken te worden ontslagen althans ontheven, als gebaar naar Suriname.
  Suriname dient verder alle samenwerkinsovereenkomsten met nederland te bevriezen. Bv de justitiele samenwerking op te zeggen, maar ook informatie tbv de FIOD ,SVB, de Burgerlijkestand en andere overheids instanties uit Nederland onmiddelijk te stoppen.Op internationale fora tegen het Nederlands belang te stemmen .Tevens een internationaal opsporing bevel uit te vaardigen naar de politie agenten die hebben ingebroken en de ambassadeur hebben mishandeld en staatsgeheimen hebben gestolen. Genoeg mogelijkheden dus voor Suriname.


  Maak melding

 22. Min. Lackin heeft verklaard, dat ‘geëigende maatregelen zullen worden genomen’. ‘Maar er komt geen oorlog’.

  Nou, dat is wel een opluchting voor NL!We hoeven niet de schuilkelders in. Hahahaha!


  Maak melding

 23. 21 en 23.
  Waarom varen we niet uit met een paar korjalen en schieten we met slingers[katapult] op nederland.Het is tenslotte ons territoir dat geschaad is.Een oorlogsverklaring is het minste dat gedaan kan worden.Zulke opzichtige daden schaden onze drugs handel toch?

  Cobie.


  Maak melding

 24. Dan is de politie gewoon te dom.
  Wie gaat dit geloven…willen zij laten zien hoe alert ze zijn of zijn het een een bende EZELS. Ik kan er echt niks anders van maken dan alweer geen RESPECT te willen tonen.
  (en vooral t.o.v. Su. zich niet aan de internationaal afgesproken regels te willen houden)
  U ZIET HET EN GA HET VANAF NU OOK GOED BEGRIJPEN.


  Maak melding

 25. Hallo Gedupeerden.

  “Suriname dient verder alle samenwerkinsovereenkomsten met nederland te bevriezen”

  Dat bespaart Nederland een hoop geld. Een slim voorstel van je dus.


  Maak melding

 26. TTheo :
  “Suriname moet een prijs-kaartje hangen aan deze blunder van Den haag . Zeg maar 200 miljoen voor geleden schade”.

  Wat een zielepoot ben je toch. Ga eens werken voor je centen.


  Maak melding

 27. waar is de eigenaar van dat huis waar deze crimineel in woond?
  waarom zijn ze niet te vinden ? laat de ambassadeur uitleggen wat voor relatie hij heeft met de eigenaar van dit huis allemaal vragen die beantwoord moeten worden.


  Maak melding

 28. TTheo
  Wat voor prijskaartje moeten de oprechte en fatsoenlijke surinamers hangen aan 25-2-1980
  8-12-1982 decembermoorden en 29-11-1986 massaslachting moiwana en de aanslag op een onschuldige muziekband in delft.
  Voor mij is er maar één prijskaartje en dat is de strop of de brandstapel of de kogel.


  Maak melding

 29. De Sur. autoriteiten kunnen nu wel moord en brand schreeuwen over de Haagse politie, maar het huren van een internationaal bekend Sur. boevenonderkomen voor een diplomaat wekt ook wel bepaalde vermoedens.

  Ambassades in Den Haag huren bij top-of-the-bill makelaars. Daarom zijn dit soort rare fratsen bij bijv. de Duitse, Japanse, Spaanse etc. ambassades onbekend.

  Nee, dit zaakje stinkt! Maar niet door de Haagse politie!


  Maak melding

 30. Met redi musus als neus in de gelederen heeft Suriname geen enkele vijand nodig.

  Voor neus heeft de Nederlandse politie correct gehandeld en Suriname is fout.

  Ik heb het vermoeden dat types als neus als een mol op waterkant is geplaats, ter beschadiging van Surinaamse belangen.

  ———————————–

  Woning diplomaat Abiamofo geruime tijd te koop

  21/07/2011

  DEN HAAG – De huurwoning aan de Laan Van Vredestein in Den Haag waarin Surinames tijdelijk zaakgelastigde David Abiamofo woont en waar de politie een inval deed, is al geruime tijd te koop. Uit een onderzoek van DWT blijkt dat RE/MAX Makelaars deze woning voor euro 299.500 aabiedt. De Surinaamse diplomaat heeft de woning in 2009 via deze makelaar gehuurd. Abiamofo woonde afhankelijk in Zoetermeer maar vanwege werkdruk verhuisde hij naar Den Haag.

  Via de website van RE/MAX kwam hij aan deze woning waarin de politie van Den Haag zaterdag een inval pleegde, op zoek naar twee internationaal gesignaleerde criminelen. Abiamofo verwijst over deze hele kwestie naar het ministerie van Buitenlandse Zaken in Paramaribo. Ook vanuit RE/MAX valt geen reactie los te krijgen. Het makelaarsbedrijf verwijst naar de eigenaar van deze woning. Het Algemeen Dagblad meldt dat de politie van Den Haag in de diplomatieke woning op zoek was naar onder anderen Trees ‘La Signora’ N. “De ambassadeurswoning staat op naam van Trees’ zus en werd eerder gebruikt als uitrustplek voor maffiosi”, zo blijkt uit AD-onderzoek.

  Volgens berichtgevingen zou burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag niet blij zijn met de excuses die het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken aan Suriname voor de inval heeft geboden. De directeur communicatie van de burgemeester bevestigt tegenover DWT dat Van Aartsen deze week nog een brief naar het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken zal sturen. De directeur wil bevestigen noch ontkennen of Van Aartsen niet gelukkig is met de excuses die Nederland aan Suriname heeft gemaakt.-.


  Maak melding

 31. @ frontloser ,
  Je bent valse hond die deze forum vervuild met jou leugen en bedrog. Toen Bouterse werd veroordeeld was ook het niet waar, Boereveen, ,dino had banden met drugscriminelen in brazilie daarom is hij hals over kop naar suriname terug geroepen brunswijk ook veroordeeld R.Christopher allemaal namen van gasten die met drugs criminaliteit te maken hebben. Frontlosers jou president is een grote drugscrimineel.


  Maak melding

 32. @frontlosers

  Dank voor de info en dat jij mij uitscheldt zal iedereen als compliment opvatten.

  Voor de goede orde je stuk bevestigd de lzeing van de Haagse politie dat de woning NIET geregistreerd stond als ambassade woning.

  Abiamofo woont tijdelijk als een soort kraakwacht in de woning. 😆


  Maak melding

 33. Geachte mensen die op dit artikel comentaar geven, waarom moeten jullie elkaar zo aanvallen probeer eens transparantie in je commentaar te brengen over hoe het zou moeten. Geef Bouterse een kans jullie land goed te besturen en wees dankbaar dat er nog iemand voor je wil zorgen. Als je blijft geloven dat de president Bouterse in zijn hoedanigheid bezig blijft met loese dingen is hij niet geloofwaardig tegenover zijn eigen bevolking.Als hij niet goed voor het land zou zorgen zou hij nergen worden ontvangen.Bij voorbeeld China die ook weer voor werkgelegendheid zorgd. Laat de jalozie voor wat het is en geniet van jullie mooie land. Er ligt door dit soort discusies al twee jaar een veerboot klaar in Rotterdam om voor economies welvaren te zorgen rond Albina wat veel werkgelegendheid met zich mee brengt, maar daar word helaas niet over door gedacht wat dat allemaal kan betekenen. Veel succes met jullie gemopper op elkaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.