Debuutalbum Damaru komt uit op 22 juli

0

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 18 jul – De populaire Surinaamse zanger Damaru komt deze week in Nederland uit met zijn debuutalbum ‘Tuintje In Mijn Hart’. Dit meldt Top Notch. Het album is genoemd naar het gelijknamige duet van Damaru met Jan Smit. De zanger is erg blij met de plaat.

“Met mijn album, dat op 22 juli uitkomt, ga ik het geduld van mijn fans belonen”, vertelt Damaru. “Ik heb anderhalf jaar keihard aan dit album gewerkt, heb er veel energie en liefde in gestoken. Nu het album eindelijk af is ben ik erg blij.”

Met het album hoopt Damaru na Suriname ook Nederland te veroveren. “Ik heb twee harten, één voor Suriname en één voor Holland.” Naast het duet ‘Tuintje In Mijn Hart’ staat er ook een samenwerking op met Damaru’s andere voorbeeld Kempi. De twee heren hebben samen het nummer ‘Zeg Nooit Nooit’ opgenomen. Daarnaast covert Damaru ‘Een Pot Met Bonen’ van de Surinaamse zanger Lieve Hugo en ‘1 Nacht Alleen’ van Doe Maar.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.