Royston Drenthe wil terug naar Feyenoord

6

Royston Drenthe zou terug willen keren naar zijn oude club Feyenoord. De Surinaamse Nederlander mag vertrekken bij Real Madrid, maar weigert een overgang naar de Portugese topclub Benfica meldt NU.nl.

Volgens de Spaanse sportkrant AS wil Drenthe de club uit Madrid alleen verlaten voor een terugkeer naar Rotterdam. Real ziet hem het liefst zo snel mogelijk vertrekken, maar wil wel een transfersom ontvangen voor de overbodig geworden middenvelder.

Drenthe heeft volgens de krant geen zin in een overstap naar Portugal en zou zelfs bereid zijn salaris in te leveren om naar Feyenoord te kunnen terugkeren om zijn carrière nieuw leven in blazen.

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. #wikileaks
  Wat ben je een zielig “iets”.
  Ik kan namelijk geen woord vinden om te kwalificeren tot welk levend organisme je behoort.
  Zo negatief; altij zo kwetsend naar een Surinamers.
  Mocht er ergens Surinaams bloed door je aderen vloeien (als er al door je aderen bloed en geen ijs vloeit) dan vind ik je niet zielig maar een masochist, aangezien je door andere volkeren nooit volledig geaccepteerd zal worden, maar enkel gedoogd.
  Nu mag je op mij schieten, maar dat zal geen effect hebben, aangezien ik enkel maar vervangende schaamte voor jou kan opbrengen.
  Tye po’ti!!!!!!!!


  Maak melding

 2. Dan moeten al zijn familieleden die in Spanje op zijn zak teren ook terug naar Rotterdam en dan is hun luxe leventje over. Gaat dus niet gebeuren.


  Maak melding

 3. @ Roy Coco.
  Mijn mening is nooit kleur gericht maar eerlijk en rechtdoorzee ik ga niet gebukt onder een minderwaardigheidscomplex zoals bij jou het geval is want jij gooit alles in jou zwart witte koker en daar wordt ik stront ziek. Ik weet waar ik het over hebt Drenthe heeft gekozen voor geld en niet voor zijn voetbalcariére hij is met veel bombarie naar Madrid vertrokken en nu wil hij terug naar feyenoord terwijl één van de optie was verkopen en voor een bepaalde tijd laten rijpen bij feyenoord en dat wou meneer niet en nu wil hij wel omdat Madrid hem anders aan een turkse ploeg wil verkopen. Weet jij wat kwetsend is? kwetsend is alles wat slecht is goed praten omdat de daders of misdadigers een zwarte is .Niet alle zwarte zijn mijn vrienden en niet alle blanken zijn mijn vijanden. Luky Dube .


  Maak melding

 4. LS.

  Uit betrouwbare bronnen schijnt Royston Drenthe in gesprek te zijn met het Turkse Galatasaray. Ik persoonlijk zou hem graag bij de Galacticos willen zien. onder fans van 20 miljoen spelen is altijd mooi, Dit zal pas een nieuw leven inblazen van Royston Drenthe.. Aangezien de belastingschaal van Turkiye ook minder is voor voetballers houden ze meer over, zelf zie ik dit wel, wie weet gebeuren. R. Drenthe wordt 100% wel klaar gestoomd tot een betere voetballend Drenthe door TD Fatih Terim.
  http://www.spor3.com/drenthe-bitiyor-mu-956040h.htm

  Veel geluk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.