Unieke woonbelevenis aan de Highway

0

In distrikt Para, zo’n 20 minuten ten zuiden van Paramaribo, ligt het project Blauwmeer. Een woningbouwproject van ruim 55 hectare, die zo’n 350 kavels telt. Een unieke woonbelevenis aan of op een steenworp afstand van de Blauwe meren. Het project is verdeeld in twee fase, te weten: Blauwmeer Resort en Villapark Blauwmeer.

Resort Blauwmeer is een projectontwikkeling van ruim 140 starterswoningen. De twee type woningen van 83 m² en 130 m² worden gebouwd op eigendomskavels vanaf 300 m² tot ruim 600 m². Het project is voorzien van verharde wegen en ruim opgezet met voldoende groenzones. De infra is ondergronds aangelegd. Met een gesloten rioleringsysteem is de afwatering van regenwater geen probleem! Op het project is 220 volt aanwezig.

Villapark Blauwmeer is een uniek verkavelingproject waar u uw droomwensen kunt laten uitkomen! Ruime eigendomskavels aan of op een steenworp afstand van het Blauwmeer! Van duurzame tot traditionele bouwmethode, alles is mogelijk op Blauwmeer. Villapark Blauwmeer telt circa 200 eigendomskavels vanaf 600 m² tot ruim 2.300 m². Uw privacy wordt gegarandeerd! Met de mogelijkheid door de geselecteerde aannemers of zelf te bouwen op uw eigendomskavel creëert u een unieke woning op Blauwmeer. De kavels worden standaard geleverd met ondergrondse infra, inclusief de mogelijkheid tot 220 volt. Uw kavel is bereikbaar middels een verharde weg.

Blauwmeer bouwt aan het Blauwmeer een retailcenter. Hier worden winkels, recreatiemogelijkheden, zorg en verenigingen ondergebracht. Zo kunt u hier uw boodschappen doen, recreëren of genieten van de ondergaande zon aan het rustieke Blauwmeer!

Voor meer informatie : www.blauwmeersuriname.com of neem contact met ons op +31-33-7676100.