Ook Surinaamse schatjes boos op Eric van Dam

12

PARAMARIBO, 11 jul – Tot het bosje vrouwen dat boos is op de Nederlander Eric van Dam, behoort ook een aantal Surinaamse schonen. Volgens Van Dam is die boosheid het motief achter een lastercampagne. Hij zou aan HIV lijden. Niet dat de man zelf ook geen aanleiding gaf.

Naar eigen zeggen heeft hij ruim vierhonderd liefjes versleten de laatste jaren. Daar rekent hij merendeels Afrikaanse en Antilliaanse vrouwen toe. “Heel veel vrouwen zijn boos op mij. Ze hebben zich gebundeld en vallen me op deze manier aan”, zegt Van Dam tegenover de Ware Tijd. Er gaan e-mails rond waarin Van Dam beticht wordt van het opzettelijk verspreiden van HIV.

De man zegt slechts last te hebben van zijn longen. Hij trok in 2010 naar Suriname om na te gaan of het klimaat er heilzaam was. Niet alleen zijn longen bleken er aan hun trekken te komen. De man valt nu eenmaal op donkere vrouwen. Als zijn staat van dienst minimaal klopt, moet dat ook omgekeerd het geval zijn. Volgens zijn Nederlandse dokterskaart waren twee HIV-tests negatief.

12 REACTIES

 1. Naar eigen zeggen heeft hij ruim vierhonderd liefjes versleten de laatste jaren. Daar rekent hij merendeels Afrikaanse en Antilliaanse vrouwen toe

  Dan zal het hem in Suriname geen moeoite kosten om het getal 500 te halen.
  Zwaaien met de euries en het paspoort laat menige vrouwen gelijk gestrekt gaan met alle gevolgen van dien.
  HIV en AIDS waren als spoken door de straten van Suriname (er is een toename van seropositieven waar te nemen)
  Dus wees voorzichtig met zomaar gespreid liggen en of erop los beuken


  Maak melding

 2. De man E van D is wit/blank heeft de juiste kleur paspoort en heeft ook de juiste kleur papieren geld (Euro’s).

  De zoekende Afro vrouwen zijn graag op zoek naar zo’n iemand. Liggen met wijde benen is verkoelend in de hitte.

  Een eenvoudige economische wet zegt als er vraag is dan is er ook een markt.

  De economische winst is HIV, AIDS en allerlei andere SOA’s (Sexueel Overdraagbare Aandoeningen).

  Met andere woorden, wit zoekt zwart en er is winst.


  Maak melding

 3. Een gezonde man van 65 zou moeite hebben met zoveel warmbloedige tropische schatjes, hij heeft nog maar 30% van zijn longcapaciteit over, waar haalt hij de energie vandaan? ‘Srefi efu ai njan blik lek waran boru aw las blo. Soso mofo! Fu soso den sma e njan a man Euro’.


  Maak melding

 4. regionaal probleem. caraibisch gebied, zuid amerika. we weten niet beter dus importeren we goed en kwaad doorelkaar. we zijn ons zelfrespect bijna kwijt, vandaar dat we alles van buiten met open armen ontvangen. welnu, denk je dat een buitenlander zijn land zomaar verlaat om zich hier te vestigen? ze zien het niet meer zitten in eigen land en omdat ze ook weten dat ze makkelijk aan de bak komen hier zullen ze blijven kome, net als de chinezen. suriname is letterlijk hemel op aarde voor menig chinees en paradijs voor die afgedankte sexlustige bakra’s.


  Maak melding

 5. Henk Molenaar, Viagara heeft invloed op je pik, niet op je longen. Al staat je pik op 12 uur, je longen krijgen niet genoeg lucht, je valt na 1 minuut zo om als je al niet op je rug lag.


  Maak melding

 6. Hallo Evert,

  Toch opvallen dat Surinaamse vrouwen dan liever kiezen voor ‘afgedankte sexlustige bakra’s dan voor Surinaamse mannen.

  Dat geeft te denken toch?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.