Ballast Nedam mag brug over Surinamerivier bouwen

21

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 11 jul – Bouwbedrijf Ballast Nedam mag een nieuwe Carolinabrug over de Surinamerivier ontwerpen en bouwen. Het gaat om een project met een waarde van 32 miljoen euro, zo maakte Ballast maandag bekend. De opdracht is nog onder voorbehoud van het rondkomen van de financiering.

Er was al een Carolinabrug in Suriname in aanbouw, maar tijdens de bouw is die beschadigd geraakt na een aanvaring(foto), aldus een woordvoerster van het concern.

Ballast Nedam verwacht op 1 augustus zekerheid te hebben over de financiering. De overeenkomst is gesloten met het ministerie van Openbare Werken van Suriname.

21 REACTIES

 1. Opening!

  Het is te hopen dat Ballast Nedam deze opdracht ook krijgt. Zeker wanneer er werkgelegenheid voor een aantal Surinamers komt.
  Met deze brug er bij wordt ons landje geopend en kunnen er economische activiteiten
  op meerdere plaatsen plaats vinden. Goed zo!

  Bij de opening/oplevering van deze brug wil ik aanwezig zijn.


  Maak melding

 2. Suriname wacht een gouden toekomst met deze regering. Voor de infrastruktuur is 25% gereserveerd de begroting , wat een behoorlijke impuls zal teweeg brengen voor de productie sector. De Carolina-brug is het begin van vele werken die zullen volgen onder deze regering Bouterse/Ameraali .

  Verder heeft de regering ook aan de minder bedeelden gedacht door een programma te in-troduceren ala president van brazil Loela , waarbij arme gezinnen een financiele bijdragen maandelijks krijgen. Dus niemand kan vertellen dat er niet wordt gewerkt voor de bevolking van Suriname door deze regering.

  Maar natuurlijk zal je ziekelijk gestoorde figuren hebben die koste wat kost deze regering slechts willen afschilderen. Het zij zo; maar daar hebben wij geen bootschap aan. Wij zijn aan de macht en zij niet. Ha ha


  Maak melding

 3. Ai baja, ballast nedam en de progressieve Surinaamse regeringen die bruggen bouwen.

  We hebben andere tijden gekend, een paar geboren mislukkelingen ook wel bekend als front dachten ook bruggen te kunnen bouwen.

  Niets van deze krabu’s is gelukt, alles wat ze probeerden op te pakken heeft de Surinaamse belasting betaler handen vol geld gekost.

  let op, een overeenkomst met een vastgestelde oplevertijd.

  Suriname voorwaarts onder deze Superregering.


  Maak melding

 4. carolina brug voor 32 miljoen euro..

  niks voor of tegen ben blij dat er ontwikkeling komt,maar de manier waarop..

  Suralco heeft een soort gelijke brug gebouwd op Paranam voor 10 miljoen US$ ongeveer 7 miljoen euro voor eigen gebruik en nadat er uitgemijnd is, wordt het gratis geschonken aan het land sme…

  Wie is nou gek ,en als abrahams daarover gaat,dan heb ik mijn bedenkingen..

  Is er ooit een inschrijving gehouden voor dit project..


  Maak melding

 5. goeie zaak al moeten we pienaren maar zien we toch wel waar het geld gaat goeie investering liever aan een brug dan in andermans zakken komen jullie maar met grote projecten


  Maak melding

 6. Ondanks alle negatieve woorden richting de witte man zijn het toch weer deze witte mensen die Suriname, tegen betaling natuurlijk, weer uit de shit helpen door de brug te bouwen en met behulp van een financieringsconstructtie a la de bruggen van Wijdenbosch waarbij de volgende regering weer de broekriem nog strakker zal moeten aantrekken


  Maak melding

 7. Wat is de economische waarde van deze nieuwe Carolina brug?

  In het verleden is een spoorlijn naar Apoera aangelegd. Het begint ergens en het eindigt nergens. Nu is het compleet overwoekert door de natuur.

  Deze nieuwe Carolina brug is slechts bedoeld voor een paar vluchtende roofovervallers.

  Welke ander Surinaams Economisch product zal over deze brug worden vervoerd? Er is daar niets, nada, nothing.

  Een brug naar Uncle Bharat Jagdeo naar Guyana is veel meer wenselijk. Dan kunnen de Corantijn bewoners en Berbice bewoners elkaar voeden in cultureel en moreel opzicht.

  En bovenal, het zijn weer de blanke Nederlanders die de brug zullen bouwen. Waar is bigi mofo garnaaltje DDB met zijn anti Nederland beleid?

  Kan Pinto alias Paraman alias frontloser deze brug niet bouwen. Grote woorden kleine garnalen p.k?


  Maak melding

 8. En hoeveel daarvan wordt door Dilip Sardjoe betaald???!!!! 🙁 🙁

  En Balast Nedam dat is naast een kundige onderneming toch ook het bedrijf dat Bosje rijkelijk van tjoekoe voorzag??

  Ach Dilip zal wel iets geregeld hebben met zijn dikke vriend Doekhie. Zo van als je 2 milj in de geheime NDP kas stort praten we nergens meer over. 🙁


  Maak melding

 9. Net als de wijlenbosbrug wang njang meki. Overfacturering, de domme aanhangers betalen al het gelag van het wanbeleid van deze boeven en moordenaarsregering.


  Maak melding

 10. TTheo.
  niet te hard van de stapel lopen, kijk uit dat je straks niet struikel. Wanneer krijgen de ouderen hun beloofde verhoging wanneer gaat de kinderbijslag om hoog en iedere maand keurig uitbetaald aan degene die het heel hart nodig hebben TTheo.Ik moet soms heel hart lachen om jullie van de NDP serieus.IDB zal niet blindelings geld geven aan suriname zonder enige overzicht en goede programma.
  TTheo ik kan wel goed en begrijpelijk lezen en ik zegt de dingen hoe ze zijn zonder te overdrijven want dat programma waar jij het over hebt is nog in de kinderschoenen.Ik weet dat deze criminele regering opzoek is naar erkenning dus ze grijpen alles aan om te scoren en om de bevolking te manipuleren.


  Maak melding

 11. Eh loser, wie zal er onder lijden? ja ja de minderbedeelden. Uit eindelijk zullen hun moeten betalen voor jouw mooie brug, jo gek.

  Grantangie


  Maak melding

 12. “Ballast Nedam mag brug over Surinamerivier bouwen”

  Suriname zorgt voor zijn eigen ontwikkeling. Zie de reacties hier, het lijkt alsof sommige boos en pissig worden dat Suriname nu eindelijk onder deze super-regering bezig is met zijn ontwikkeling.

  Het liefst hadden ze de situatie tijdens front, waarbij onafgebouwde bruggen en miljoenen euro’s gewoon over de balk werden gegooid.

  De negatievelingen zijn door de huidige ontwikkelingen helemaal gek geworden zo vraagt ene granman aan frontloser als hij de brug niet kan bouwen? Nee granman frontloser kan deze brug niet bouwen, daarom heeft Suriname ballast Nedam aangenomen, tevreden.


  Maak melding

 13. Linksom/counter clock wise #1,
  Jij bent tenminste een rasechte afgunstige Surinamer.

  Die bruggen over de Coppename- en Suriname rivier evenals die bij Uitkijk staan er als drie dijken.

  Wees positief naar je land toe. Geen enkele Hollander of Amerikaan gaat dat voor jou doen.


  Maak melding

 14. baas had zo plechtig gezegd,dat Europa de weg via Frankrijk was,en niet via Amsterdam.

  Wat is de meerdwaarde(ambasade) van de vriend van ddb via Parijs tot heden geweest.niks dus..

  volgens mij geen letter geen milimeter,je kunt net zo goed zeggen doek die hele ambasade in Parijs weer op..

  Ik heb altijd gezegd,bouta heeft een probleem met Holland niet het land sme en niet het volk sme..

  als ddb ballen heeft,laat hij zijn ambasade terug roepen uit den haag..

  Weet bouta nog steeds niet wat de waarde is van de suri/neds voor het land en volk sme..

  dank zij deze kurk uit holland,blijft het land draaiende..


  Maak melding

 15. Nr 12 Boni Tula! Jij zeker niet he?? Wat doen de blaka’s niet voor poen? Ga je mond even spoelen! Wijdenbosch en Bouta heeft zich toen laten pakken van achteren door Ballast Nedam!!

  Suriname gaat weer in zee met Ballast Nedam!Tijdens het bouwen van de 2 grote bruggen was er wel 12 miljoen gefraudeerd! Is uitgekomen tijdens de onderzoeks commissie van Traa destijds door Nederland! Wie kan zich nog herinneren?


  Maak melding

 16. Net als bosje een brug bouwen en dan ook weer de volgende regering het laten betalen,

  Bevolking geld uitkeren van geld dat er eigenlijk niet is maar geleend via staatlening van het volk dus……waarom denken jullie dat deze regering de binnenlandse staatsschuld/lening is gaan verhogen? puur om de bevolking blij te maken met een sigaar uit eigen doos, de regering leent geld van het volk om het vervolgens weer aan het volk uit te keren als zogenaamde levensonderhouduitkering????????
  mensen word wakker!!!!!! straks is het geld op en kan deze regering de leningen niet terug betalen aan het volk!!!! en dan gaat de regering weg en het land gaat falliet, weg geld, weg D.D.B en cs mensen hun geld kwijt en wat dan?????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.