Nederlander ontkent Surinaamse vrouwen te besmetten

3

Een Nederlandse man die er van wordt beschuldigd in Suriname vrouwen moedwillig met hiv te besmetten ontkent dit ten stelligste. Hij zegt dat het om laster gaat. Een e-mail die de ronde doet in Suriname waarschuwt vrouwen voor de man. Ook het Dagblad Suriname schreef, op basis van tien meldingen hiervan bij de Surinaamse krant, een artikel hierover welk werd overgenomen door Nu.nl. De man laat in een reactie weten helemaal geen hiv te hebben.

Een woordvoerder van de Surinaamse politie zegt op de hoogte te zijn van de mail die veel Surinamers hebben ontvangen. De politie heeft nog geen aangiften ontvangen. De Nederlander kan volgens de zegsman ook zelf naar de politie toekomen als hij meent dat er sprake is van smaad. Dit is niet gebeurd.

De man zegt dat Surinaamse vrouwen in Nederland en in Suriname achter de e-mail zitten. Waarom zij dit doen geeft de man niet aan. Hij zegt onlangs in Suriname een hiv-test te hebben gedaan die negatief is. Ook zou hij in februari een dergelijke test in Nederland hebben gedaan met hetzelfde resultaat.

Bekijk ook:


3 REACTIES

 1. Kwaad!

  Het kwaad is al geschiedt. De man kan zijn naam niet meer van blaam verschonen. Mocht hij onschuldig zijn dan zou een flinke schade vergoeding door de ontwerpster van de email op zijn plaats zijn.
  Dit om herhaling te voorkomen.


  Maak melding

 2. Waarom vrouwen dit doen: dat weet hij niet.
  Maar ik wel…naar alle waarschijnlijkheid ziet hij deze vrouwen als toilet om zijn toestand kwijt te raken en te botvieren.
  DUS DAN IS HIJ EEN POTENTIEEL GEVAAR….Bar’yu…. unu luku bun…laat die smeerlap toilet ergens anders zoeken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.