Installatie dr. S. Nandram als lector Ondernemerschap

5

Op donderdagmiddag 23 juni 2011 vond in het Auditorium van de HAN Campus in Arnhem de installatie plaats van dr. Sharda Nandram, lector Ondernemerschap. Sharda Nandram aanvaarde haar ambt aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met het uitspreken van de intreerede: ’Ondernemen, een way of life: ondernemerschap, ondernemendheid en spirituele innovatie’.

Dr. Sharda S. Nandram studeerde Arbeids- en organisatiepsychologie en Economie, beide aan de Universiteit van Amsterdam. Zij promoveerde bij Sociale psychologie aan de Vrije Universiteit. Sharda is associate professor aan Nyenrode Business Universiteit en werkt daarnaast per 1 mei 2010 als lector bij de HAN.

Het Lectoraat Ondernemerschap onderzoekt ondernemendheid en ondernemerschap en de betekenis hiervan voor het onderwijs. Ondernemerschap wordt door steeds meer studenten gezien als een serieus carrièrepad. Het merendeel van hen treedt niettemin in loondienst. Ondernemendheid kan een belangrijke impuls geven voor een succesvolle professionele ontwikkeling van studenten.

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Zij kan, zo les gaan geven aan de matie`s en aan de macha`s van Bouterse,ect,ect… !Máár ,heeft het wel zin !? Kunnen zij kennis tot zich nemen ???? Kunnen zij het óók toepassen, wat zij geleerd hebben ! Heb zelf een hard hoofd in.

  Groet,(veel wijsheid)


  Maak melding

 2. goed zo meid hoop ook vaker gezichten van mijn zwarte medemens op dit soort artikkelen te zien dus minder aptijt en dat soort stommieteiten


  Maak melding

 3. Wij zijn trots op haar ! Eerlijke prestatie geleverd,op eigen kracht én kunnen !Succes gewenst én respect.

  Groet,(veel wijsheid)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.