Studenten ROC Leiden steunen tehuis in Paramaribo

3

Studenten van ROC Leiden zullen op woensdag 22 juni van 14.00 tot 16.00 uur op het Stadhuisplein geld inzamelen voor Stichting In De Ruimte. Deze stichting betreft een tehuis voor mensen met een lichamelijke beperking in Paramaribo, Suriname.

De eerstejaars studenten van de opleidingen Kinderopvang en Jeugdzorg organiseren allerlei activiteiten voor de kinderen, zoals blikgooien en schminken en vanaf diverse kraampjes worden er leuke spullen verkocht. Voor de activiteiten verdienen de studenten studiepunten en de Stichting In De Ruimte geld voor het tehuis; een mooie combinatie.
Stichting In De Ruimte
De actie is voor iedereen vrij toegankelijk. Via sleutelstad.nl.

3 REACTIES

  1. Ooit moeten we zover zijn dat we onze niet meer hoeven op te houden om zulke zaken te realiseren.Ik weet niet hoe lang het nog zal duren,maar ooit moeten we zover zijn.Ik denk aan India dat vroeger ontwikkelingshulp van Nederland kreeg.Op gegeven moment heeft India gezegd dat het geen hulp meer wilde.Nu investeert het miljarden in Afrika! Zullen wij ooit ook zover zijn?


    Maak melding

  2. Voorbeeld!

    Deze studenten zijn een voorbeeld voor anderen. Anderen kunnen hun voorbeeld opvolgen en het hoeft niet perse een tehuis in Suriname te zijn maar elders op de wereld.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.