Medewerker Surinam Airways betrapt op cokesmokkel

21

PARAMARIBO, 19 jun – Een medewerker van Surinam Airways is betrapt op cocaïnesmokkel. Dit meldt Radio 10. De man, een purser, werd aangehouden kort voor de vlucht naar Amsterdam. Het gaat om vier kilogram van het verboden spul. Twee kilo was verwerkt in geraspte pomtayer en de rest was vloeibaar gemaakt. “Ook de verstrekker is aangehouden”, zegt politiewoordvoerder John Jones.

Beiden zijn intussen in verzekering gesteld. Het vliegbedrijf is zwaar getroffen. “Het is een rake mep, wij moeten doorgaan met de mensen die in en om de vliegtuigen werken om absoluut niet bezig te zijn met dit soort zaken. We betreuren dit ten zeerste, zeker als bij de SLM een stringent antialcohol- en drugsbeleid is. We houden onze medewerkers steeds voor dat ze zich niet moeten schuldig maken aan dit soort zaken”, zegt SLM-woordvoerder Rudi Westerborg.

21 REACTIES

 1. IK WIL BEST VLIEGEN MET SLM; en dat heb ik onlangs gedaan, maar als het zo weer gaat beginnen dan ik weer liever met klm beginnen, waarom neem de slm zulke mensen nog steeds in dienst???? ze maken de slm zwart..mensen; de directie van de slm moet met een goede argument komen en anders moeten jullie goed gaan nadenken of het zo door kan met de vertrouwen in de directie van de slm…


  Maak melding

 2. Naam filmbeelden en toenaam, daar hebben we wat aan. Het hoofd van de cabin crew is echt niet zo’n kleinje.

  Dit is pure hebzucht!

  Sluit z’n-/hr mars op. Schijtziek wordt je van deze hebzuchtigen.

  Hoe moet je met dit gegeven jongeren motiveren om de studeren-/hardwerken?


  Maak melding

 3. Het gaat niet om alleen de medewerkers verbaal of schriftelijk te wijzen op hun verantwoordelijkheid,maar ook om het scholen van de medewerkers d.m.v. gerichte trainingen,enz. Rollenspelen met acteurs zijn in staat om de medewerkers met henzelf te confronteren en de weerbaarheid te vergroten.Weg de mooie baan.Eigen schuld dikke bult.Een verschrikkelijke afgang.De overige collega’s zijn gewaarschuwd.


  Maak melding

 4. Dit is schandalig! Medewerkers van de SLM hebben een goed salaris ,waarmee ze prima kunnen rondkomen,maar wij mensen zijn hebzuchtig en willen steeds meer.Wij zijn niet meer tevreden met een huis.Nee we moeten 10 paleizen bezitten en dan is het nog niet genoeg.Opsluiten deze criminelen! Ik hoop dat op Satokondre nog plaats is .


  Maak melding

 5. houden ze nu pas iemand aan? zeker had hij zijn zaken niet goed geregeld, niet betaald, of zoiets. zoals ze zeggen: A MANG NO PAI GRONG.en ja, hoe lang was deze man bezig dan, nu de politie daar de dienst uitmaakt word hij gepakt
  ? wat gebeurde er eerder toen japteam er was? triest daar op onze luchthaven hoor, en wie let op wat er allemaal VERKOCHT word in de shops binnen? ik denk dat er meer drugs op de vluchten zit dan men tot nu toe dacht.


  Maak melding

 6. Volgens betrouwbare bronnen is deze medewerker door een buurman die op zijn woning paste erin geluisd.Wat verschrikkelijk lijkt mij zoiets van iemand die je dacht te kunnen vertrouwen.


  Maak melding

 7. Ik stel voor dat we een pom voor hem bakken met dat spul er nog in en hem dwingen om het op te eten, dat zal hem leren om de naam van Suriname in diskrediet te brengen. Tuig!


  Maak melding

 8. Dit gaat nooit ophouden, het is veels te aantrekkelijk, makkelijk, veel en snel geld verdienen. Je kunt beveiligen wat je wil, maar het zal blijven doorgaan, maar mensen zullen de risico blijven nemen. Ook omdat de straffen lachwekkend zijn als je gepakt wordt.

  Ikzelf zie wel een groot verschil tussen een drugsmokkelaar enerzijds, tenzij ze iets terug doen voor de maatschappij en economie en anderzijds criminelen die als parasieten zitten te roven, verkrachten en te moorden.

  Dan ga je vragen hoe zit het met de junks die slachtoffer worden. Hoe zit dan met de mensen die verslaafd zijn aan roken en alcohol is toch hetzelfde, of mensen die doodgereden worden door automobilisten die hun rijbewijs hebben gekocht. Ik zie geen verschil erin.


  Maak melding

 9. Kijk, meneer Wijntuin, u loopt nu wel te klagen dat u “vernederd” bent op Schiphol, omdat u uit de rij werd gehaald en wijdbeens werd gefouilleerd en uw handtas werd doorzocht, maar dit is een van de redenen waarom. En een donkere ambtenaar betitelen als een “slaaf” geeft helemaal geen pas, ouwe. En u kunt klachten indienen tot u een ons weegt, helpen doet het niet. Misschien kunt u na het lezen van dit bericht een objectief beeld vormen van de 100%-controle op Schiphol. Al heet u 100 keer Wijntuin.


  Maak melding

 10. Nr.13 Yu-Das
  Ben jij het vergeten wie het predikaat “Narco-staat” van de EU-gemeenschap
  (met de Fransen in de voorste rij)opgespeld kreeg ???
  Weet jij nog dat Amsterdam internationaal bekent staat als de ” MEKKA ” van drugs ???
  Sluit jij je kijker dicht voor de coffee-shops die in elke hoeken van de straat gevestigd zijn ???
  Moet jij morgen niet voor de gratis drugs komen aanmelden ???
  Hoe staat het met jouw gedecoreerde militaire
  drugs-dealer ???
  En , what about jou marine-personeel ???
  Opo yu jeje , no saka yu kra ,debiel!!!

  Suriname Voorwaarts
  SRANAN SA WINI !!!


  Maak melding

 11. Hoe durft iemand nog te klagen over de 100% controle. Het wachten is op een extra tax voor de passagiers uit Suriname. Immers de controle (moet intensiever en) moet worden betaald. Door wie? Nu door alle belastingbetalers. Straks door de passagiers.


  Maak melding

 12. @ parapinto,
  Die twee nick die jij opnoemt lopen niet als een stelletje blinde ezels achter een veroordeelde drugshandelaar.
  Parapinto jij ben inhumaan omdat jij degene bent die polonaise danst met een drugs veroordeelde president, jij ben apetrots op jou president die op een internationale opsporingslijst staat omdat hij bij verstek veroordeeld is in het buitenland.
  Parapinto een andere als je reageer tel even tot twee en denk ook even na ok mi boi.


  Maak melding

 13. @ 20
  Bedoel jij die anus die jij en parapinto elke dag moeten verschonen van DDB?? Haal jou hoofd uit DDB zijn anus want je lul steeds dommer komt zeker door die zware damp uit DDB zijn aarsopening.Sempa yu no abi yeye, jij behoord tot de zwarte uitschot, gajes van de NDP. jou vergelijking slaat nog kant nog wal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.