Surinaamse man centraal in foto expositie

0

gCS organiseert op zondag 19 juni van 17.00 tot 20.00 uur de feestelijke afsluiting van de expositie ‘Cultural Speech.’ Drie kunstenaars hebben in april, mei en juni tijdens de eerste expositie van de gloednieuwe Galerie Cultural Speech in Amsterdam West hun werk geshowd.

In de kleurrijke foto expositie van kunstenaar Jacquie Maria Wessels staat de Surinaamse man centraal. De fotoserie is tot stand gekomen tijdens één van haar vele reizen naar Suriname en zij verbeeldt hierin de fascinatie van de Surinaamse man voor zijn zangvogel.

Wouter van Schaik maakt werken waarin onderbewuste dagelijkse gevoelens en taferelen een plek vinden, daarbij is hij zelf het centrale punt in zijn werk. De New Yorkse kunstenaar Kalup Linzy maakt videowerken, waarin hij de hedendaagse media parodieert.

Tijdens de finissage kunt u genieten van een borrel, een hapje uit de Surinaamse keuken en er zal live muziek te horen zijn. Kortom, de ideale gelegenheid om met vrienden en vriendinnen op artistieke wijze het weekend te eindigen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.