Ruud Gullit ontslagen bij Tsjetsjeense club

7

Het avontuur van Ruud Gullit bij Terek Grozny heeft nog geen half jaar geduurd. Voorzitter Ramzan Kadirov hield dinsdag woord en ontsloeg Gullit direct na de nederlaag tegen Amkar Perm (1-0). De beslissing viel in de 90ste minuut door een eigen doelpunt meldt De NOS.

Terek stond voorafgaand aan het treffen met Perm 14de. “Gullit moet drie punten halen tegen Amkar. Zo niet, dan wordt hij ontslagen”, zei Kadirov een dag eerder. Kadirov verwijt Gullit onder meer dat het elftal niet in een herkenbare stijl speelt. “Zo hopeloos zag Terek er nog nooit uit”, aldus de gevreesde preses, die ook vindt dat Gullit meer bezig was met het nachtleven dan met voetballen.

Volgens Gullit was het resultaat van de wedstrijd niet doorslaggevend voor zijn vertrek. Kort na de wedstrijd zei hij: “Het is natuurlijk vervelend dat we in de 90ste minuut de winnende goal tegen krijgen. Maar ook als we gewonnen hadden, had dat niet veel uitgemaakt.”

7 REACTIES

 1. Met alle respect voor de voetballer Gullit maar als iemand in de n-na-dagen van zijn carriere nog een hobby heeft en daarmee miljoenen binnen schraapt zonder feitelijke rechtvaardiging dan is het in mijn ogen geen nieuws. En de relatie Gullit-SME is ook al jaren verbroken.

  In het perpectief van de wereld politiek is het berich zelf disfunctioneel. Een vazal van een dictator die zijn ego met een eigen voetbal klup wil oppoetsen ontslaat de trainer van een Z-klup omdat hij en de klup niet presteren. Wel schokkend dat er nog steeds mensen zijn die hun goede naam te grabbel gooien door voor dictators te werken.


  Maak melding

 2. Wat Gullit betreft:Als je met betaalde pegels indienst bent gesteld moet men prestaties leveren.Gullit kan het of kan het niet.Hij is nu te oud omzelf weer te gaan voetballen,maar mijn advies aan hem is dat hij rustig een sportwinkel in Nederland kan openen.Niet meer bemoeien met Topvoetbal !

  Succes Gillit

  Robby


  Maak melding

 3. Ik vind het toch moedig van Gullit om in Tjetjenie te gaan werken.Maar als je geld wil verdienen moet je niet in Amsterdam,London,Parijs of Barcelona zijn maar in Rusland en met name in staden als Moskou,St.Petersburg,Grozny,enz. Ik wens Gullit succes met zijn verdere loopbaancarriere.


  Maak melding

 4. Wat was je goed zeg!!! Natuurlijk als speler.

  TOP was het zondermeer!!! Maar weet je wat?? Je hebt duidelijk je tijd gehad! Je hebt ook bewezen bij de Nederlandse elftal, Feyenoord, Galaxi in Amerika, Chelsea als Coache en trainer, dat je geen goeie bent. Bij allen geen succes kunnen behalen! Dus neem rust en ga wat anders doen. Sterker nog! Je hebt zat poen van de clubs gehad! Dus wees tevreden mens en wordt geen geldwolf.

  Doe iets voor de minder bedeelden!

  Misschien Suriname iets voor jou???? Wie weet breng je jongens toch iets verder dan wat nu is!! Als voorbeeld neem Panama/ Costarica in de Concacaef.

  GOD ZIJ MET JOU!


  Maak melding

 5. Neus je bent een eng mannetje.je bent totaal verzuurd in het leven gestapt en je zal verzuurd uit het bloeiende leven stappen. Gebruik je hersenen toch maar eens beter.Maar helaas tegen domheid is geen enkele medicijn of therapie opgewassen.


  Maak melding

 6. Ruud je moet nu stoppen met dat gelul. Je kaars is uitgebrand. Je moet je gewoon begeven onder de bn-ers en verder niks. Je maakt jezelf alleen maar belachelijk. Je moet alleen maar gezien worden in de pc hoofdstraat samen met estelle. Meer niet


  Maak melding

 7. Er worden in de voetbalwereld bijna dagelijks betere trainers ontslagen dan Gullit. En Neus meldt dat de relatie Gullit-SME al jaren verbroken is, en daar heeft hij gelijk in. Gullit heeft, in tegenstelling tot Seedorf, niets betekend voor Suriname. En hij heeft wel Surinaamse genen en bloed in de aderen. Dus: geld is belangrijk, en bovendien is zojuist zijn 20-jarige zoon Quincy veroordeeld wegens drugshandel in Noord-Italie. Ik bedoel maar, misschien is dat de enige realtie van de Gullits met Suriname. Gullit hoort gewoon in het anonieme rijtje v.Basten, de Koemannen en andere voormalige goede voetballers. Maar een goede trainer? Nee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.