Dip Nationale Partij Suriname ook door Venetiaan

38

PARAMARIBO, 9 jun – Ex-president Ronald Venetiaan geeft toe ook schuldig te zijn voor het zetelverlies van zijn Nationale Partij Suriname, NPS. Een intern onderzoek houdt het weliswaar op algemeenheden zonder dat partijfunctionarissen worden genoemd. “Uiteraard medeverantwoordelijk”, zegt Venetiaan nu van zijn rol bij de teloorgang. Toch is niet alleen de partij schuldig.

Ook buiten, in de samenleving speelt het een en ander mee. “Het interessante is natuurlijk dat je op gegeven moment denkt van: misschien hadden we de democratie niet zoveel ruimte moeten geven”, zegt Venetiaan tegenover de Times of Suriname. Zo zou er een onderzoek moeten komen naar de invloed van analyses (vooraf) op het stemgedrag van kiezers. Het mag namelijk niet worden uitgesloten dat die analyses uiteindelijk de uitslag bepaalden.

Intussen is het wel kijken naar de toekomst. Net als bij VHP, zijn er binnenkort ook bestuursverkiezingen bij de NPS. “We kijken wat we ervan kunnen leren”, zegt Venetiaan van het verkiezingsproces bij de Nieuw Front-partner. Dat de ‘oude’ politieke partijen, met name de NPS, gespeend zijn van een democratische cultuur is uiteraard een fabeltje. “Als het zo was, had men waarschijnlijk al lang een grote bijl op mijn nek gezet vanwege het verkiezingsresultaat.”

38 REACTIES

 1. Er zijn legio redenen aan te geven waarom de verkiezingen voor de NPS zo desastreus is verlopen.Maar het meest heeft de malafide optreden van JTF de partij geschaad.Ondanks dat hij van de PL is.Maar stond wel onder El Vene zonder dat deze ingreep.Ook treft het de achterban schuld omdat zij niet genoeg druk heeft uitge-oefend om in te grijpen.En dan de arrogantie van ‘zij die op mij lijken gaan ook op mij stemmen’.Dat was al achterhaald en toch heeft NPS dat aangehouden en is niet agressief op stemmen jacht gegaan.Terwijl de tegenstanders alles aan gedaan hebben om hun aanhang te vergroten.Somo blijkt altijd een molensteen voor de NPS te zijn geweest.Gelukkig dat ook voor hem de STYX in zicht is.Wedden dat hij ook Charon gaat willen bedotten.

  Cobie.


  Maak melding

 2. Venetiaan ede boro lekie deng emre foe eng!

  Het is niet te geloven met deze seniele kerel, nu krijgen ook nog es de peilingen de schuld van de teloorgang van de NPS.

  Deze man moet zichzelf zo snel mogelijk ophangen, we zouden niks missen in Suriname.


  Maak melding

 3. Achteraf is het altijd makkelijk om een koe in zijn kont te kijken, maar ik vindt dapper dat er conclusie worden getrokken en dat er wordt toegegeven dat er fouten zijn gemaakt daar leer iedere eerlijke mens van .Dat kan je niet zeggen van de president van Suriname want deze man heeft niets geleerd van zijn misdadige verleden sterker nog hij weet dat zijn benoeming tot president negatief zal werken in het buitenland en ook voor internationale investeerders toch doet hij dat, dat betekend dat deze man zijn eigen ego en zijn belangen boven de belangen van het land zet.


  Maak melding

 4. Venetiaan had al 30 jaren terug de eer aan zichzelf moeten houden.Die man moet gewoon onzichtbaar worden in de politiek en moet gaan genieten van zijn pensioen en bovenal terugdenken aan de jaren van zijn mislukte politieke carriere.IK HEB GEZEGD.


  Maak melding

 5. om maar te zien, deze zelfde man die het woord democratie zo vaak in de mond neemt als het hem goed uitkomt doet nauw zo een uitspraak. ik kan ’t bijna niet geloven of heeft hij het gevoel dat alleen het nieuw front dit land mag leiden of wil deze man dan zeggen dat het volk dom is als ze niet op hem stemmen.


  Maak melding

 6. “Toch is niet alleen de partij schuldig.
  Ook buiten, in de samenleving speelt het een en ander mee. “Het interessante is natuurlijk dat je op gegeven moment denkt van: misschien hadden we de democratie niet zoveel ruimte moeten geven”, zegt Venetiaan tegenover de Times of Suriname.”
  Foei toch!! Het volk een natrap geven, terwijl U hebt gefaald hr Venetiaan! U blijft maar blind voor de realiteit waar buiten u al die jaren dat u president was leefde.


  Maak melding

 7. Aan:Zijne excellentie de President van Suriname Drs.R.R.Venetiaan
  Van:Dhr.R.M.D.Leider.Sr
  Onderwerp:Normen en Waarden
  Betreft:Uitspraken

  Datum 10-02-09

  Zeer geachte president,

  Ik vraag mij vaak genoeg af waarom iemand van uw niveau bepaalde uitspraken doet die je niet van een president zal en mag verwachten.
  Waarom ik mij dat afvraag is omdat ik wonende in Nederland, Nederlander ben, maar van geboorte Surinamer, wat ik daarmee wil zeggen is dat alles wat iemand van uw kaliber doet en zegt op de gehele Surinaamse samenleving straalt.
  Dat u ook maar mens bent en u misschien door emoties laat leiden, dat zou ik niet eens zo gek vinden, doch bevreemd het mij en ook andere Nederlanders van Surinaamse afkomst, het siert u niet.
  Excellentie, waarom toch en wanneer laat u zien dat u als vader niet uw kinderen kan uitschelden en uitdagen, dat het politieke retoriek is dat besef ik terdege, doch kan ik mij wederom niet vinden in uw aanpak en wederom niet alleen.
  Mijn schrijven kan dan wel vaag Nederlands geschreven zijn, maar het is het Nederlands dat mij is ingestampt in mijn jonge jaren en daar zal ik het mee blijven doen net zoals ik oud Nederlands in kranten artikelen of uitspraken van politici en de rechterlijke macht, het hele politieke apparaat lees.
  Kortom excellentie, ik zou u willen horen zonder gescheld en verwensingen aan wie dan ook, hetgeen ik u schrijf heb ik ook aan dhr.D.D.Bouterse, geschreven in het verleden, dus waarom niet aan u, u bent de president!!
  Met alle respect voor u wil ik mijn schrijven eindigen met het verzoek mijn schrijven a politiek te zien en te beschouwen, en meer hoe u herinnerd wil worden, de toespraken van Wijlen Drs.J.A.Pengel, zijn memorabel en zonder enig gescheld of verwensing, meer een dominee die zijn kudde toespreekt.
  Als ik naar Somohardjo, luister in Nederland en ook in kranten artikelen dan bekruipt mij het gevoel alsof hij de president van Suriname is, zo wordt er schertsend en smalend over u gesproken in Nederland, en vergis u niet, niet alleen de gewone man.

  Hopende u bij deze te hebben geïnformeerd, verblijf ik met vriendelijke groeten in de hoop dat de hoop die wijlen J.A.Pengel, had, ooit bewaarheid zal worden, den mofina wan den poti wan, den owru wan, den skoro pikin.
  Ik heb geen rancune tegen u ondanks dat u mij financieel heeft geraakt om uw moverende redenen, ik vergeef het u!!

  Ik groet u

  Dhr.R.M.D.Leider.Sr
  Oprichter Stichting Krin Kondre 96 Nederland
  Militair. Bd,Sectie Staf Beveiliging
  Lid RMC Regionaal Militair Commando


  Maak melding

 8. Zeer geachte Ex President, Venetiaan,
  u was gewaarschuwd en ik heb alle brieven aan u nog om dat steeds te herhalen wanneer u het volk van Suriname, zand in de ogen wil blijven strooien.
  Als ik lees dat u vind dat de democratie, niet zoveel kans moest krijgen dan bekruipt mij een naar gevoel en vraag ik, waarde heer Venetiaan, zat u dan uit wraak op de stoel en kon het volk en ons geliefde Suriname u niets schelen?
  Foei toch en jammer voor dat mooi en prachtig land,voor u zeer zeker geen standbeeld.

  De wijzer staat nu op 12, nog 12 te gaan daar waarde zon blijft schijnen en het altijd stil is.


  Maak melding

 9. @ 2 en 6.Tjar go en tjar kong levert ook voordelen.Daar wordt je goed voor betaald,Straks hebben jullie ook een groot salaris netals de sekte-leider hier in Suriname.Spionen van een massamoorderaar.Walgelijk.

  Danitia


  Maak melding

 10. Met El Vene aan de leiding is de NPS-frambo getransformeerd tot een brandende thee-lichtje op klaarlichte dag .
  Ro , genoeg is genoeg , want de kans is aanwezig dat het brandende thee-lichtje helemaal uitdooft .
  En dat zou zonde zijn !!!

  SOSO LOBI
  SRANAN SA WINI !!!


  Maak melding

 11. Venetiaan zou reeds eerder gegaan zijn want deze grote fouten die er gemaakt zijn als eerste kan genoemd worden het proces tegen Bouterse,het bestrijden van de corruptie die integendeel toenam, gezien kan worden de grote landarealen die aan bepaalde personen geschonken werden.Wil deze partij in 2015 een kans hebben dan moeten jonge mensen in het bestuur van de NPS zitten anders gaat het niet.Venetiaan is te slap en laf geweest hij durfde Bouterse tegen aan.


  Maak melding

 12. president venetiaan heeft zijn tijd en kansen gehad.het lijkt wel of er regeringen komen en gaan,maar zelf ben ik niet dol op politiek maar sinds president bouterse aan de macht is is het reuze spannend.deze regering is gebouwd op wantrouwen,vooral tegen bouterse en ik weet wel zeker dat president bouterse zich daar wel degelijk van bewust is.president bouterse let op uw zaken een mooi citaat al eerder gezegd door een van uw onderdanen u bevindt zich in een wespennest
  omgeven door slangen profiteurs en duivels met meerdere gezichten.als ik zo het nieuws volg zijn er maar twee ministers die u werkelijk steunen minister van justitie en minister van defensie ,de rest die zitten gewoon hun centjes te verdienen en hun pensioen af te wachten.


  Maak melding

 13. Standbeeld!

  Er zijn politici die een standbeeld verdienen en er zijn politici die dat standbeeld moeten weggeven.

  Bouterse zou een standbeeld aan Venetiaan moeten weggeven vanwege de soepele behandeling die hij in de Desi-zaak heeft toegepast. Dat bedoelt Vene met “minder democratisch moeten zijn”.

  Als mens is Vene te goed om waar te zijn maar als politicus te zacht van vertrouwen.
  Suriname heeft de harde hand nodig in de politiek en dat heeft Vene niet, maar Desi ook niet! Waar Vene zocht naar zachtaardige samenwerking zaait Desi met niet bewijsbare beschuldigingen waar hij geen kracht achter kan zetten omdat hij zelf zwaar bevlekt is. Wie keihard wil zijn moet ook onbevlekt zijn.

  Vene heeft zich laten bevlekken door de altijd al aanwezige corruptie binnen de Surinaamse politiek. Daar is hij schuldig aan. Wie niet?

  Toch heeft Vene met zijn regeringen het land van 0 naar 10 gebracht en was er moed nodig om bepaalde zaken aan te pakken. Als ik het mocht, dan kreeg hij van mij zijn standbeeld.


  Maak melding

 14. Vene accepteer het gewoon dat het koekje van je eigen deeg is.

  Vindt je het gek geen Euro’s te kunnen oogsten als je Srd zaait!

  Go na oso owru boerkie!! Go pranie Baba nanga casaba!! Verdwijn gewoon uit de openbaar! straks krijg je hartaanval!!


  Maak melding

 15. Meneer Venetiaan,

  Achteraf gezien is het lekker makkelijk om uw excuus te maken voor uw tekortkomingen tijdens uw regeerperiode.
  U heeft geen fouten gemaakt. Nee,
  u heeft kapitale blunders gemaakt.
  Blunders die nu absoluut niet meer te herstellen zijn.
  Fatale blunder nr 1; de economische stabiliteit was voor u belangrijker dan armoedebestrijding.
  fatale blunder nr 2; u was niet in staat Brunswijk en somohardjo in bedwang te houden. Deze 2 mannen hebben u meerdere keren vernederd in de DNA. (Vecht en schietpartijen)
  fatale fout nr 3; u was te arrogant om een degelijke campagne te voeren. (moro e doro)
  En zo kan ik nog een tijdje door gaan.

  Meneer Venetiaan, de meest kapitale fout was dat u willens en wetens ons heeft opgescheept met Bouterse als president.
  10 jaar lang. Ja, 10 jaar is het u gelukt om Bouterse vrij te laten lopen.
  Wanneer u weet dat iemand een moordenaar en drugsveroordeelde is dan dient u toch alles en alles uit de kast halen om die moordenaar en drugsveroordelde te laten oppakken?
  Dan is er geen tijd om te wikken en te wegen.
  Het was meteen in aktie komen.
  Helaas was het bij u voornamelijk pappen en nathouden. U heeft nimmer u spierballen getoond. Niet tegen Somohardjo niet tegen Brunswijk maar zeker ook niet tegen Bouterse.
  Bouterse is notabene veroordeeld door Nederland. Door Nederland, meneer Venetiaan!
  Het land waar u zo bevriend mee was.
  Bouterse was/is voor Nederland de most wanted surinamer. U kwam op de koffie bij de hoge heren in Nederland, meneer Venetiaan!
  Spreek dan wat af met elkaar en laat Bouterse oppakken for god’s sake!
  Was dat echt zo moeilijk of bespraken jullie
  koetjes en kalfjes? Als dit een schaakspel was tegen Bouterse dan heeft Bouterse u samen met Nederland meerdere keren schaakmat gezet.
  Andere criminelen worden binnen een
  paar maanden opgepakt en opgesloten.
  Bouterse, de moordenaar en drugsveroordeelde leefde vrij onder uw bewind, u die
  uw mond vol heeft van het moraal. Hoe is dat te rijmen dan?
  Indien u werkelijk een man van moraal was dan liet u die moordenaar en drugsveroordeelde oppakken en niet vrij rondlopen. Of had u verwacht dat Bouterse aan uw deur zou kloppen om zich aan te geven?
  Wat was er met uw moraal aan de hand toen u alle kansen had om Bouterse op te pakken??
  U had de morele verantwoording naar het Surinaamse volk en met name naar de nabestaande toe om Bouterse voorgoed weg te stoppen. Kunt u mij uitleggen hoe u dit alles uit uw handen heeft laten glippen? Vele mensen hadden de hoop op u gevestigd en zeker ook de nabestaanden.
  Maar al deze mensen heeft u in de kou laten staan. Hoe kunnen mensen die u in de kou heeft laten staan dan op u stemmen?
  Velen hebben uit teleurstelling niet gestemd omdat ze liever hun stem verloren lieten gaan dan om op Bouterse te stemmen.
  We weten allemaal wat Bouterse heeft uitgehaald maar toch, 10 jaar vrij rond lopen onder uw bewind. Dat doet pijn!
  Meneer Venetiaan, uw grootste vijand. Het is werkelijk ongeloofelijk.
  Wat heeft u eigenlijk in godsnaam weerhouden om Bouterse met een strikje aan Nederland uit leveren.
  Want dat was toch de wens van zowel Nederland als van u. Maar dan toch….
  Schaamt u zich niet een beetje om nu achteraf te roepen dat het een schande is dat Bouterse president is geworden. Daar heeft u overigens absoluut gelijk in.
  Maar wie heeft het zover laten komen.
  Juist ja, dat bent u zelf en… Nederland.
  En nu achteraf schuld bekennen is wel heel erg makkelijk.
  Het zou toch wat zijn als Bouterse nu plotseling schuld zou bekennen en wij allemaal zouden roepen o, wat dapper van die man. We moeten de koe maar niet in de kont kijken. Onzinnig allemaal!!
  Voor het feit dat u nagelaten heeft om Bouterse op te pakken bestaat er absoluut geen excuus. Want wanneer u gewoon gedaan had wat van u verwacht werd dan was het Bouterse nimmer gelukt ooit president van Suriname te worden.
  U bent weliswaar niet verantwoordelijk voor de decembermoorden maar u heeft er wel persoonlijk voor gezorgd dat de verantwoordelijke nu president van Suriname is geworden.

  Ondanks dat u hoofdverantwoordelijk bent dat
  Bouterse president is geworden is het ook voor u niet mogelijk om het verleden te veranderen en dingen ongedaan te maken.
  Daarom vind ik dat u nu niet meer hoog van de toren moet gaan blazen met dat vingertje. Want daarvoor is het te laat
  U moet zich voor de rest van uw leven diep en diep gaan schamen het liefst samen met Bouterse.
  Meneer Venetiaan,
  Laat het moraalpreken en het opkomen tegen het onrecht van Bouterse maar aan andere
  capabale mensen over. Uw kans heeft u gekregen en u heeft hopeloos gefaald daarin!

  Tenslotte wil ik u toch complimenteren dat het u wel gelukt is om in uw regeerperiode als enige tien schone vingers te behouden.


  Maak melding

 16. Vniksaan is 100% verantwoordelijk voor deze rommel.
  Hij is constant als domoor te werk gegaan al zag hij dieven hij bleef zijn ogen sluiten alleen om te mogen blijven zitten als lummel de Pres.


  Maak melding

 17. Ooit heeft een betweter op dit forum beweert dat een ieder die voor een moordenaar en drugscrimineel kiest een stomme ezel en een leeghoofd is en bovendien geen moraal heeft.
  Welnu , tijdens zijn regeerperiode had Venetiaan de keuze tussen gerechtigheid (het opsluiten van die moordenaar) of het vrij laten lopen van die moordenaar.
  We weten nu allemaal wat de keuze van Venetiaan is geweest. Wanneer je bewust voor kiest om een moordenaar en een drugsveroordeelde ongemoeid te laten dan is meer dan duidelijk voor wie je kiest.
  Wanneer je vervolgens beweert dat je medeverantwoordelijk bent voor de verkiezingsuitslag houdt dat als gevolg daarvan in dat je dus ook (indirect) verantwoordelijk voor bent dat Bouterse president is geworden.
  Venetiaan heeft in de DNA weliswaar tegen Bouterse gestemd maar Venetiaan is zelf verantwoordelijk dat Bouterse zich kandidaat kon stellen.

  Wat is Venetiaan dan volgens de stelling van onze betweter?


  Maak melding

 18. Ach man zien: jullie het zelf niet in.
  Constant heeft de NPS zich laten gebruiken(misbruiken)en 100% door anderen die niet eens op een NPS’er lijken.
  Dan wat denk jij dat men doet: Weglopen en nooit meer terug komen.
  Vniksaan was niet daar voor de blakaman hij stond daar om de bil van anderen die niet op hem lijk schoon te vegen, pure cumacoicie politiek die NPS.

  Geen streven tot vooruitgang maar puur daar zitten en blijven zitten om mensen dom en achterlijk te houden.


  Maak melding

 19. DAS de minkukel wil een standbeeld voor Vene.

  Wat de meeste Surinamers betreft prima, maar ergens lekker in het Oosterpark naast jullie slavenmonument.


  Maak melding

 20. Heel Suriname in de DIP door Vene & co.

  Een brug die binnen een paar dagen van 26 miljoen naar 60 miljoen is gaan kosten en waar deze front regering gewoon een contract tekent net voor ze van het toneel verdwijnen.

  Dat is geen dip meer, maar een val.

  Deze front landverraders mogen nooit meer in het machtscentrum komen.

  Ze zijn gewoon een vloek voor Suriname.


  Maak melding

 21. @ parapinto,
  Laat mij een klein beetje denken a.u.b jou reactie zijn kinderachtig kortzichtig zonder enige inhoud.
  @ sharaida lees goed wat voor onzin je hebt geschreven op nummer 20.
  In de jaren 80 was het Bouterse die de grondwet iedere moment veranderde en per decreet het land bestuurde.Hij ging zover dat hij zelf op de stoel van de rechters ging zitten om de doodstraf aan zijn politieke tegenstanders op te leggen. In iedere gerespecteerde democratische rechtsstaat beslist de rechter over de opgelegde straf en niemand anders zelf de politiek mag zich ook niet bemoeien met de rechtsgang Trias politica.Shariada jij bent hypocriet en met jou velen anderen hier op dit net jullie doen aan draaikonterij en het verdraaien van de feiten .laat zien waar jij als mens voor staat. als jij moraal en fatsoen in jou donder hebt dan toon jij dat door afstand te nemen van die criminele recidivisten die nu aan de macht zijn in Suriname in plaats daarvan geven jullie alles en iedereen de schuld behalve aan DDB en die ezels die voor hem hebben gestemd. Nu hebben ze spijt voor hun keuze ze zijn met open ogen in die val van Bouterse gelopen. waar zijn die ezels die Bouterse een tweede kans gunde ??geeft hem nog een riepen ze in koor.


  Maak melding

 22. vene werd geacht voor de blakaman in su op te komen en hun belangen te behartigen maar wat doet die gast hij geeft grootte lappen grond aan een van de twee hundoestan die in de partij is wat verwacht jij dan.ik zal het over me heel krijgen dat ik een racist bent maar dat zou een blakaman nooit bij de vhp of pl krijgen wij blakamangs moeten ophouden om steeds in algemeen belang te denk laten we ook denken aan mensen die op ons lijken dat maak ons sterker en opgewassen tegen die andere gasten.


  Maak melding

 23. Nr.24 wikitleaks ,
  Wederom en voor de zoveelste keer ben jij vergeten om door de dokter voorgeschreven dosis pillen in te nemen .
  No play nanga yu gezondheid yere .
  wikitleaks , jij haalt alles door elkaar en vaak uit het contex .
  Ik neem jou heus niet kwalijk ,hoorrrrrr .
  De mogelijkheid is sterk aanwezig dat (gezien jouw apatisch gedrag ) deze een der redenen kan zijn van de gevolgen , van het niet naleven van de voorgestelde- of te wel dwingende meervoudige dokters-adviezen .
  Relax ,geniet van de lente en komt op aarde!!
  Tan bun .

  SOSO LOBI
  SRANAN SA WINI !!!


  Maak melding

 24. Sempa,
  mi granmama bo taki te yu no sabi dansi dan a poku no bun. De realiteit en de feiten zullen binnen niet al te lange tijd uitmaken wie straks geestelijke hulp nodig zal heeft. dan hoop ik dat jij wel zo sportief bent om toe te geven dat jij het al die tijd verkeerd hebt gezien.
  Ik weet waar ik over praat de jaren 80 is het levende bewijs dat militairen geen land kunnen besturen.


  Maak melding

 25. Respect!

  Zijne Excellentie Dhr. R Venetian, ex-President of the Republic of Surinam.
  Prima verwoord.

  Die mofinawangs hebben eigenhandig hun huidige president in het stembusje uit gekozen.
  Dus om nu te kletsen dat alle schuld bij de vorige regering ligt, whatever!!!
  De huidige president, baas B, gaat het land Suriname tot ongekende, nooit eerder vertoonde , grote hoogte brengen. Hoger dan het Toemak Hoemak-gebergte.
  Vooruitkijken is de slogan, na achteruitkijkspiegel broko!!!!!
  It’s no use crying over spilt milk!!!

  Laat die man met rust ! Hij is geen “Ubermensch”.
  Voor klachten kunt U zich melden bij uw eigen gekozen huidige Regering.


  Maak melding

 26. @wikileaks.
  Mijn complimenten. Paraman kan niets vinden in je artikel waarmee het niet eens is.
  Hij zoekt het in een verschrijving.
  Als ik de taalfouten onder andere de d’s en t’s die verkeerd worden gebruikt zou moeten verbeteren dan blijf ik bezig.
  Het gaat vooral om het inhoudelijke.
  Dus Para, jij sukkel, ik heb medelijden met je


  Maak melding

 27. @Sharaida

  Als je Veni veroordeeld omdat hij DDB niet voor de rechter gebracht heeft welk oordeel vel je dan over je eigen gedrag en dat van de andere billenlikkers??


  Maak melding

 28. He paraman,
  Je staat er zeker versteld van hoeveel info wikileaks heeft dat je je gaat afvragen of hij een volledige dagtaak heeft. Een beetje jaloers?
  Ja, ik moet het je nageven deze man (of vrouw) is zeer goed geinformeerd. Dat is iets anders dan het gezwam van jou


  Maak melding

 29. De ene gek zegt dat de andere gek goed geïnformeerd is.

  Dit is typisch de lamme leidt de blinde, of is het zoiets als in het land der ezels, is de koe koning.

  Zo onnozel en dom zal je het niet vaak zien.

  In ieder geval is die Pico zo een zielig figuur, ik krijg er tranen van.


  Maak melding

 30. He pico31 en 34 sang je adoreert wikileak.

  No spang, ik begin de humor ervan in te zien.

  pico ben je een clown of zo? je bent wel heel erg grappig.


  Maak melding

 31. De geachte inzender van no 17 zou ik aanraden om het opportuniteitsbeginsel op te zoeken of een strafrecht jurist daarover te raadplegen.
  Mvg,
  Cobie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.