New Urban Collective Conferentie: ‘Excellence Equals…’

0

Op 9 juni 2011 organiseert studentennetwerk de New Urban Collective (N.U.C.) haar Kick-offevent; de conferentie ‘Excellence equals…’. Met deze conferentie beoogt de N.U.C. studenten van diverse achtergronden te stimuleren, inspireren en te motiveren om hun talenten te ontwikkelen en daarmee het beste uit zichzelf te halen.

De centrale vraag tijdens de conferentie “Excellence equals…” is: wat betekent excellentie voor jou? Excellentie wordt door ieder individu anders gedefinieerd en ervaren, daarom nodigt de N.U.C. studenten uit bij de conferentie de uitdaging aan te gaan om zelf een definitie van excellentie te formuleren.

Sprekers zijn o.a. CEO van TeamCare BV Carmen Breeveld, partner van Antaurus Capital Management Michael Kembel en lector Diversiteit Lucy Kortram. Studenten kunnen deelnemen aan professionele workshops; hun stem laten horen tijdens het debat en de dag eindigt met een netwerkborrel. Deelname aan de conferentie is gratis, aanmelden kan via www.the-nuc.nl.

De New Urban Collective (N.U.C.) is een studentennetwerk dat de sociaaleconomische positie van Afro-Nederlandse studenten e.a. culturele achtergronden wil bevorderen. N.U.C. beoogt een netwerk te creëren waarin jongeren in contact kunnen komen met inspirerende personen uit verschillende geledingen van de samenleving. Hiervoor organiseert N.U.C. regelmatig activiteiten waarin hij enerzijds het zelfbewustzijn van de leden prikkelt en anderzijds hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.