Surinaams staatshoofd in blakende gezondheid

26

PARAMARIBO, 29 mei – President Desiré Bouterse verkeert in uitstekende gezondheid. Dit meldt het presidentieel kabinet. Bouterse is in Havanna, Cuba, uitgebreid getest. Dit gebeurde tijdens het staatsbezoek. Het aanbod voor de test kwam van de Cubaanse regering.

Het betreft een thallium stresstest die niet mogelijk in Suriname. “Uiteindelijk bevestigde het onderzoek de fitheid van de president”, meldt het kabinet. Het bezoek heeft enkele samenwerkingsovereenkomsten opgeleverd. De uitzending van Cubaanse medici gaat door. Op sportgebied komt meer steun. Cuba zal onder meer helpen bij het opzetten van een regionale sportacademie. De academie moet de samenwerking binnen de Caricom versterken.

26 REACTIES

 1. hahahahahahahaa wat een joke, hij is in blakende gezondheid maar hij is die 10 maanden dat hij aan de macht is om de drie maanden ziek wie houden jullie voor de gek?
  IK Weet uit ervaring dat wanneer dit soort berichten naar buiten komen er er degelijk is niet goed is met deze didibri bouterse laat hem zijn kruis dragen, dit is de tol die je betaald wanneer je anderen het recht op leven ontneemt.


  Maak melding

 2. Daarom mochten geen pottenkijkers mee. Eerder werd op dit medium reeds door anderen aangegeven dat DDB om medische redenen naar Cuba ging.
  Tjeeee en die idioot en betweter van een van Doorn zat dit te bestrijden. Straks gaat hij ook beweren dat het toeval was dat DDB bij die Cubaanse arts is geweest.
  Maar by the way. Is wel een duur doktersbezoekje geweest. Sterker nog, Een checkup in het buitenland laten uitvoeren geeft aan hoeveel vertrouwen deze man in de Surinaamse arts heeft. Maar tegen ons lopen lullen dat we vertrouwen moeten hebben in onze eigen kunnen.


  Maak melding

 3. Jammer dat hij dit allemaal niet zelf heeft betaald..

  Zo zie je maar er is geen vertrouwing in eigen medische staf in surbo,alles wordt verdraait weergegeven..

  Ik hoop dat de movinas hun ogen nu open doen en bewust worden

  ,want moesje mai maé komen niet voor aanmerking voor dit soort onderzoeken..


  Maak melding

 4. Terwijl het volk in diepe ellende wordt gestort chartert top crimineel Bouterse slm vliegtuig naar cuba om zich daar medisch te laten na kijken terwijl de zieken kaarten van de bevolking worden ingenomen en het volk de hoge medische kosten niet meer kan betalen.
  Zoveel houdt deze crimineel van die domme idioten die op hem hebben gestemd.


  Maak melding

 5. Liar liar pants on fire….De Communistische partij Cuba kan nog wat leren van deze spinners die nog steeds denken dat de Mofo Korantie zomaar een ding is….Bouterse die zelf grootverbruiker is van mofo-korantie en ‘informatie’ uit de samenleving moest beter weten, foei, foei, foei!!!!!!


  Maak melding

 6. En dit is nieuws? Ik heb eigenlijk nog nooit gezien dat er op het nieuws wordt gezegd dat sarkozy blaakt van gezondheid. Doet met denken aan de minister van informatie van Sadam Hossein, die op tv vertelde dat er niets aan de hand was, terwijl de tank achter hem binnenreden


  Maak melding

 7. Doornroosje zal wel weer komen met een verhaal dat het gebruikelijk is dat tijdens officiele bezoeken van staatshoofden aan andere landen het normaal is dat het gastland een medische check-up aanbiedt aan de gast. NOT!
  De Cubaanse artsen zullen zich beroepen op hun ambtsgeheim, maar het kabinet van de president weet al te roepen dat de president kerngezond is op basis van alleen deze thallium stresstest. Nou, als je regelmatig aan het nier-dyalise-apparaat hangt ben je dus NIET kerngezond.
  Hou lekker je eigen soort in de maling, maar mij niet!


  Maak melding

 8. Volgens de gerespecteerde heer mr. Spong
  stond Bouterse enkele maanden geleden nog op het punt om te sterven. Sommige medici in Suriname waren zelfs in hoera stemming. Althans, volgens de gerespecteerde mr. Spong dan.

  Hoe gerespecteerd ben je als je in staat bent om zulke leugenachtige, ongefundeerde en misleidende berichten de media in te slingeren?
  Natuurlijk zullen mensen als mr. Spong
  wederom allerlei drogredenen bedenken om hun leugenachtigheden goed te praten.
  Wanneer je Bouterse in diskrediet wil brengen doe het dan op een gefundeerde manier en niet op deze leugenachtige wijze.
  Dan mag je nog zo anti Bouterse zijn maar ik kan er met mijn gezond verstand niet bij dat zulke mensen denken dat deze leugens en ongefundeerde berichten Bouterse tot aftreden zal dwingen.
  Om eerlijk te zijn denk ik dat het gespeelde naïviteit is. Anders kan ik mij absoluut niet voorstellen waarom iemand als mr. Spong zich verlaagd om zulke onwaarheden te ventileren.
  Ik heb mijn antipathie tegen Bouterse maar tegen leugens heb ik een gruwelijke hekel.


  Maak melding

 9. De ene boef gaat naar de ander boef en wat denk je dat de ene boef zegt tegen de andere boef : hee luister noh ik wil vandaag nog een boef erbij want in mij eentje lukt het niet , wil jij niet meedoen.maar mondje dicht hoor dat ik je dit gevraagd heb want anders zal ons plan niet werken.
  Bouta luister noh ga je eigen soort voor de gek houden en het volk van su en vooral de jongeren : TRAP ER NIET IN! Deze man is gek.
  a tang so


  Maak melding

 10. Kijk het laatste wat Suriname nodig heeft is een President die dood neervalt. Dus tuurlijk ben ik blij dat hij in blakende gezondheid verkeerd. Maar ik ken niemand die 4-5 keer per jaar zware griep heeft en/of dusdanig vermoeid is dat ze niet ten tonele kunnen verschijnen. Dus ik zou niet te vroeg juichen. Kunnen we de test niet uitgebreider en kunnen ze de resultaten ook op het internet plaatsen, dan kunnen we allemaal zelf ons oordeel vellen over de fitheid van de Pres


  Maak melding

 11. Thallium stresstest en/of Uranium stresstest en/of Plutonium stresstest. Als deze tests even goed zijn als de Cubaanse Economie dan is de propaganda machine met, om de haverklap flauwvallende DDB te voorspellen.

  Uitkomst is van te voren al bekend “Uranium kern en Plutonium kern” gezond.

  DDB moet nog niet dood, want hij moet nog vergiffenis vragen voor zijn misdaden.


  Maak melding

 12. Kijk hier recht boven op de foto,onderwerp sme staatshoofd blakende gezondheid..

  Als je die meneer tussen de jonge studenten ziet zitten,dan denk je,, deze man heeft zojuist een flink afgetuigt pakslag gekregen..

  Hij ziet eruit alsof hij door Fidel uit de ring is geslagen..


  Maak melding

 13. hahah al die onzin. Bouters zal never aftreden alvorens hij zich zelf geen amnestie heeft verleend.
  En mocht het fout gaan dan kan hij naar Cuba vluchten.
  Dit is de vooruit kijken.


  Maak melding

 14. Blaka Ka op 8 zegt

  “Doornroosje zal wel weer komen met een verhaal dat het gebruikelijk is dat tijdens officiele bezoeken van staatshoofden aan andere landen het normaal is dat het gastland een medische check-up aanbiedt aan de gast. NOT!”

  Blaka ka gaat er dus vanuit dat M. doorn dezelfde bekrompen denkwijze heeft als hijzelf. Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten is hier goed van toepassing.

  Wel Blaka kaka het gastland hoeft geen medische check-up aan te bieden aan de gast, maar de gast mag op eigen verzoek wel een medische check-up laten doen. YES

  En waarom ook niet de gezondheidszorg in Cuba staat bekend als heel goed en is in ieder geval beter dan in Suriname.

  In Nederland staat de gezondheidszorg als goed te boek, een heel goede vriend van mij die heel lang klachten had en de artsen in nederland maar zeggen dat er niets aan de hand is, pilletjes hier en pilletjes daar.

  Totdat die goede man met vakantie ging naar Cuba en voor heeft gekozen tijdens zijn vakantie een check-up te doen. tot zijn verbazing bleek dat hij een Tumor had die de artsen in Nederland niet hadden gezien. Deze goede man is gelukkig in Cuba verholpen van zijn tumor, kosten zelf betaald, als hij dus die check-up niet had gedaan was hij waarschijnlijk al overleden.


  Maak melding

 15. Hij wel!!!

  Maar een groot deel van de Surinaamse bevolking en economie niet! Wat heb je aan een gezonde president als de bevolking krepeert?
  Egoisme is afgeleid van het Latijnse EQUIS.
  Zelfzucht, zelfbevrediging, zelfingenomenheid
  en zichzelf als belanggrijkste zien.

  Wanneer u de foto met de studenten in Cuba bekijkt, dan ziet u dat Desi niets anders ziet dan zichzelf. Hij heeft niet de moeite genomen om zijn brilleglazen af te stoffen omdat het hem geen moer kan schelen wat hij ziet, student of niet! EQUISITEIT!


  Maak melding

 16. In tegenstelling tot Camping (die gek in Amerika die het einde van de wereld voorspeld heeft) zal mijn voorspelling wel uitkomen: eens zal net als iedereen ook Bouterse overlijden. Ik kan niet met zekerheid voorspellen wat er dan op zijn grafsteen gegraveerd zal worden, maar als de NDP het nog voor het zeggen heeft zal het me niet verbazen als er staat: Hier rust BAAS, overleden aan NIETS, want zoals we weten van deze partij “neks no fout”, al zie je op een kilometer afstand dat “alla sani fout”.


  Maak melding

 17. Persvoorlichter!

  Desi moet zijn persvoorlichter ontslaan. Zo een slechte foto mag nooit in de pers verschijnen. Tenzij de persvoorlichter wil saboteren.


  Maak melding

 18. Hij is kerngezond maar gaat over 6 weke weer naar cuba om onder vier ogen te praten heet dat hahahahaha wie denkt bouterse dat hij voor de gek houdt, ook abrahams wordt geopereerd.
  Wat mij opvalt is dat die criminele landverraders van die groep van zestien stuk voor stuk ziek worden.


  Maak melding

 19. Mladic is gepakt het duurt niet lang meer of de moordenaar president van Suriname wordt ook gepakt.
  Deze regering valt binnen 2 jaar en die monster bouterse zal levenslang achter de tralies verdwijnen.
  Vluchten zal niet helpen, zijn tijd om voor de Surinaamse rechter te verschijnen komt met rasse schreden. Dat weet hij daarom heeft hij allerlei kwalen.
  In Argentie en Chili zijn alle militaire beulen levenslang achter de tralies verdwenen.
  Milosovicz, kharadic, Taylor en Mladic zijn de monster van Suriname voor geweest maar ook hij komt aan de beurt.
  Het is een kwestie van tijd voor deze moordenaar president. Deze monster die ons land een slechte naam bezorgt internationaal.

  Deze crimineel verdient het om geketend aan een touw achter een truck en door heel Paramaribo de truck achterna te laten lopen.

  Ontwikkeling van Suriname zal beter en sneller gaan zonder de criminele moordenaar bouterse.


  Maak melding

 20. Het moge duidelijk zijn,dat er inderdad vraagtekens zijn omtrent de gezondheid van Bouterse.het feit dat hij over enkele weken weer naar toe moet,spreekt voor zich.


  Maak melding

 21. @ M.Doorn.
  Uit welke duim heb je reactie nummer 19 gezogen?? vertel ons dat leugenaar dat je bent.
  Dat cuba en guyana en andere latijns amerikaanse landen suriname op medisch onderwijs economisch gebied hebben ingehaald hebben wij te danken aan die achterlijk revolutie van Bouterse, want toen hebben heel veel goede en geschoolde kaders het land verlaten kijk alleen maar wie de slachtoffers waren van 8 dec 1982. als het gaat om echte medische kennis dan kan cuba niet tippen aan europa.M.Doorn zoek op google de naam van josé luis Garcia Sabrido een spaanse chirurg dan hoor ik jou graag ja.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.