Moordverdachte Nolty Welch weer opgepakt

8

De Surinaamse moordverdachte Nolty Welch is opnieuw aangehouden. Een woordvoerder van de politie bevestigde dat aan AT5, meldt de zender. Welch, bekend uit het programma van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, is donderdag opgepakt. Hij wordt verdacht van poging tot moord. In 2003 zou hij, vermoedelijk tijdens een drugsconflict, iemand meermalen met een hamer op zijn hoofd hebben geslagen.

Welch werd vorige maand ook al aangehouden voor die zaak, maar hij kwam vrij omdat de rechter-commissaris besliste dat er onvoldoende bewijs was. Het Openbaar Ministerie is met succes tegen die beslissing in beroep gegaan.

Welch staat ook als meervoudig moordenaar gesignaleerd in Suriname. Hij zou daar in 1999 een prostituee hebben doodgeschoten en in 2004 een neef. De Vries besteedde in een van zijn uitzendingen uitgebreid aandacht aan de voortvluchtige crimineel.

8 REACTIES

 1. Wat een opluchting voor de buurt holendrecht waar wij dagelijks worden beroofd door deze moordenaar noltie en prisilla hirasing h. die nog vuurwapengevaarlijk is.hoop dat hij de doodstraf krijgt en prisilla zeker 20 jaar gevangenis met haar 19 jaar is ze zeer agrasief als ze aan het roven is met de dood tot gevolg.ze heeft nog een aantiliaanse vriend QUINTI die rooft iedere avond met z,n capusjon op vooral in de bijlmer.bedankt waterkantnieuws voor dit zeer goeie verwelkomde nieuws.


  Maak melding

 2. Terug voeren naar Sur en ophangen aan één van de Mahonie bomen in het Zeelandia complex.Deze man heeft duidelijk bewezen zich niet te kunnen gedragen in de maatschappij.In de gevangenis gaat hij in opstand komen.Ter voorkoming daarvan….

  Cobie.


  Maak melding

 3. Wat een vangst zeg!!!

  Eerst Sadam, toen Binladen, recentelijk Mladic en nu yes!!! Noltyyyy welp! Wat nu? hem ook afmaken, naar Scheveningen of oneway ticket naar Suriname SantoBoma OORD?

  What about die vrij en rondlopende zware criminelen in Sme?? Spoor die dan ook op!! Ik geloof dat ze nogsteeds lopen te zingen van, Pak me dan als je kan!

  Nederland heeft een boef te vangen en Suriname is ermee verholpen. Hoe zal het gaan met de tweede, 3e, 4e en de rest??
  Wat gaat Suriname nu doen? Hoe nu verder??

  Hij mag naar de HEL door een vuurzee heen als het inderdaad blijkt dat hij een Crimineel is, zoals werd beweerd!!


  Maak melding

 4. ik kan me niet voorstellen dat dit alllemaal kan gebeuren. een crimineel die bij suriname en nederand bekend is lopt vrij en bij rond . en als peter niet op hem gevallen was? wat zou er dan gebeuren: deze crimineel zou vrolijk verder doen en later. er zijn meerdere gevalen,en wat leert de jeugd uit dit voorval??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.