Release Party CD Ulrike Westfa in Theater Zuidplein

0

Geboren in Suriname en geboren voor de muziek zou je kunnen zeggen, want Ulrike Westfa stond al als 3-jarige zonder enige schroom, op het podium. Sinds 17 jaar woont ze in Nederland, en door de jaren heen heeft ze veel ervaring opgedaan met verschillende muziekformaties. De jarenlang gekoesterde droom om een eigen album te maken is nu uitgekomen. Samen met echtgenoot Mark schreef ze de teksten en de muziek, geïnspireerd op dingen die ze zelf in haar leven heeft meegemaakt.

Ze gaan over de ups en downs waar we als mens doorheen gaan maar vooral ook over de hoop, die zorgt dat wij te allen tijde doorzetten, geloven en onze dromen blijven nastreven. Het album ‘NINE’ omvat 9 songs in een verrassende variatie van pop, easy-listening, gospel en latin, die met name vertellen over 9 bijzondere jaren uit haar eigen leven. Met ‘NINE’ wil Ulrike een boodschap van hoop en liefde delen. Het gaat om de dingen die er echt toe doen in het leven!

It’s music from the heart… De release party is op 26 mei 2011 in Theater Zuidplein. Check ook www.ulrikewestfa.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.