dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFernandes Zomercarnaval wint Nationale prijs

Fernandes Zomercarnaval wint Nationale prijs

-

Does Travel - naar Suriname

Het Fernandes Zomercarnaval is dit jaar de winnaar geworden van de Nationale Evenementenprijzen in de categorie Beste Stadspromotie Evenement. Organisator DUCOS Productions nam de befaamde prijs gistermiddag in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking in het Koorenhuis in Den Haag.

Begin dit jaar vond Zomercarnaval een samenwerking met nieuwe hoofdsponsor Fernandes. Fernandes was bij de uitreiking aanwezig en deelde mee in de feestvreugde. Het 3-jarig contract dat het evenement met het uit Suriname afkomstige frisdrankmerk sloot, werd ter plekke ondertekend. “Deze prijs is een prachtige start van een nieuwe meerjaren samenwerking”.

De jury van de Nationale Evenementenprijzen was van mening dat het Fernandes Zomercarnaval het beste citymarketing evenement van Nederland was in 2010. Voor DUCOS Productions, tevens organisator van het Dunya Festival en Parkpop, betekent dit de tweede belangrijke prijs in een maand tijd. De Den Haag Marketing Promotieprijs voor Beste Stadspromotie Evenement ging half april naar het Haagse popfestival Parkpop.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES