SURIPROFS: Bogarde wil naar het WK met Suriname

9

Winston Bogarde coachte deze week samen met Dean Gorré de Suriprofs naar een overwinning op Heracles Almelo gisteren. Zijn team won zaterdagavond de jaarlijkse wedstrijd na strafschoppen. Bogarde, die al heel wat jaren betrokken is bij de Suriprofs, is ontzettende trots op de overwinning van de Suriprofs op Heracles.

Volgens hem is er nog veel nodig om het Surinaamse voetbal naar een hoger plan te tillen. Tegen Ons Oranje zei hij gisteravond: “We hebben maar weer eens gezien dat er veel talent is in Suriname. Dat zien we elke week in de Eredivisie. We konden dit jaar niet over veel Eredivisiespelers beschikken. Clubs wilden hun spelers niet vrij geven.”

“Met het Surinaamse voetbal lopen we nog lichtjaren achter natuurlijk”. Toch blijft Bogarde die ene droom houden: “Hopelijk gaat Suriname ooit naar het WK. Dat is een droom. Daar wil ik bij zijn.” (Via OnsOranje.nl) Kijk voor meer foto’s op www.surinamefoto.com.


(Bogarde gisteravond in gesprek met Radio Stanvaste na de wedstrijd)

(Denise Jannah zingt het volkslied voor de wedstrijd)

9 REACTIES

 1. Wiki-bunzink,
  Jij hebt eindelijk, -veel eerder al-, in jou kaarten laten kijken.

  Jij hebt duideleijk totaal niets met dit land en volk van doen.

  Jij bent gewoon een ordinaire opruier.

  Wij hebben nu een president, die aan de wieg heeft gestaan van het Anthony Nesty succes/goud.

  Wij gaan naar het WK.


  Maak melding

 2. Als Suriname voetballers selecteert die in het buitenland/Nederland voetballen, maar niet in aanmerking komen voor het Nederlands elftal dan nog kan Suriname een fantastisch team op de been brengen. Het is onder andre aan mannen als Davids, Kluivert, Bogarde op de kar te gaan trekken.


  Maak melding

 3. Het kopje is misplaatst als je het artikel goed lees. Overigens een heel goed artikel, alles wat Bogarde over het Surinaams voetbal zegt klopt.


  Maak melding

 4. Hhahahahahaaa laat mij niet lachen yu buriki yu.Bouterse heeft aan de wieg gestaan van anthonie nesty zijn succes.
  Parapinto je bent hele grote bedrieger een leugenaar. zoek het op het internet gowtu boi een interview met antony nesty gemaakt door mevrouw prade, daar maakt antony nesty korte metten met die leugens en bedrog van bouterse en zijn militairen benden.
  Ze hebben die jongen hemel en aarde beloofd toe puntje bij paaltje kwam moest antony zijn vader zijn levensverzekering verzilveren om de opleiding van zijn zoon te betalen. Met dank aan vene zij een aantal beloftes ingelost.Ik zal jou helpen ik moet niets van (Surinamers) die mijn mooie land kapot maken sterker nog ik haat ze, dan mogen ze zwart wit rood geel groen of blauw zijn maakt mij geen ene malle moer uit.Parapinto voor de jaren 80 was suriname één van de sterkste landen op voetbal gebied in hun regio, wijlen Andre kamperveen heeft suriname op voetbal gebied op de kaart gezet.Die moordenaar president van jou heeft alles wat met bloed zweet en tranen is opgebouwd in één klap vernietigd.Parapinto jou kennis over de geschiedenis van jou land is beperkt tot het aanmoedigen van moord misdaad onderdrukking en achteruitgang. daarom wordt jij vanaf vandaag uitgeroepen tot grootste ezel die dit forum bezoek, je mag jou prijs delen met M.Doorn.


  Maak melding

 5. Bogaarde blijft maar dromen jonge met het soort voetbal die wij in suriname spelen hebben wij niets te zoeken op een wk .Het is kapitaalsvernietiging.Dat geld kunnen wij liever gebruiken voor iets nuttiger voor het land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.