Bezoek president Haïti aan Suriname geannuleerd

17

Het bezoek van Michel Martelly, de gekozen president van Haïti, aan president Bouterse gaat niet door. Dat bevestigt Carla van Dijk, persmedewerkster op het presidentieel kabinet, tegenover de Wereldomroep.

Volgens de Ware Tijd zou Martelly morgen Paramaribo bezoeken, in het kader van een reeks bezoeken aan regionale bondgenoten. Zo bracht hij eerder al een bezoek aan Washington. Ook rapper Wycleff Jean zou deel uitmaken van de delegatie. Dit bezoek gaat nu dus niet door. Het kabinet van Bouterse komt later vandaag met een officiële verklaring, waarin de reden voor de afgelasting zal verduidelijkt worden.

Het is al de tweede maal dat een bezoek tussen Bouterse en Wycleff Jean ter elfder ure geschrapt wordt. De hiphopster vroeg eerder een onderhoud aan met Bouterse toen die in september 2010 de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bijwoonde. Jean belandde toen echter in het ziekenhuis, naar verluidt met een zware migraine.
Het zit Bouterse niet mee wat officiële staatsbezoeken betreft. Tijdens zijn inauguratie, op 12 augustus 2010, besloot de Venezolaanse president Hugo Chávez op het allerlaatste moment thuis te blijven. Andere staatshoofden waren ook niet aanwezig. Pas maanden later, op 26 november 2010, bracht de Venezolaanse president een bliksembezoek aan Paramaribo (RNW)

17 REACTIES

 1. Geen antwoord op regeringsverklaring,Haitiaanse president die afzegt,Wycliff Jean zelfs voor de tweede keer kortom het zit Bouta niet mee.Bouta is niet iemand waarmee je graag gezien word. Ze zullen wel met een of ander waardeloze excuus komen aanzetten.Een President die niet reist omdat hij nergens word uitgenodigd en ook nergens welkom is,is waardeloos!


  Maak melding

 2. Ze zijn op laatste moment er achter gekomen dat bouterse en papa dog de zelfde soort onderdrukker, bedrieger, moordenaar is.
  Ik bene benieuwd met wat voor leugens limbo op de proppen komt.


  Maak melding

 3. Ze hebben Google gevraagd naar bout.En het antwoord was;couppleger,drugs veroordeelde moet zijn straf nog uitzitten en wordt vervolgd wegens moord in eigen land.Afzegging verzekerd.
  Als dit ons visite kaartje is dan zien we alleen Chavez verschijnen.

  Cobie.


  Maak melding

 4. de enige plek waar ddb kan afreizen is,naar het binnenland van surbo..

  aldaar kan hij alle leugens vertellen aan de ongeschoolden die er toch niks van begrijpen nadat ze een glas djogo hebben genuttigd gratis natuurlijk..

  sme glijdt langzaam aan naar de verdomemenis.

  de tijd van de jaren tachtig beginnen weer zichtbaar te worden..

  al die movinas ten spijt jullie zullen weer lijden met je baas..


  Maak melding

 5. De leiders van de landen rondom Suriname durven geen vuist te maken en geen duidelijk standpunt in de nemen. Wordt nu een beetje een slap aftreksel van een protestactie.


  Maak melding

 6. Deze Bouta wordt gewoonweg vermeden voor contact, alleen heeft deze ezelkop geen verstand om een keertje door te hebben.


  Maak melding

 7. Als DDB echt om Suriname gaf dan was hij nooit president geworden van Suriname.
  Wanneer komt limbo met zijn verklaring ?????


  Maak melding

 8. limburg stelt, dat de president er niet op uit is om een slechte relatie met de media op na te houden.Limburg zegt dat genoeg bewijzen te hebben dat de twee kranten herhaaldelijk valse informatie aan de samenleving voorhouden.ook het beledigen van gezagdragers in de kolommen van de krant.
  Dames en heren dit zegt de man die in zijn radio programma bakana tori alles en iedereen heeft beledigd. hij heeft de bevolking bedrogen, gemanipuleerd nu staat hij aan de andere kant van de lijn dan moet iedereen in de houding gaan staan wanneer het gaat om limbo en zijn criminele bende.


  Maak melding

 9. In de elektrotechniek is een elco een condensator, die zichzelf oplaadt en ontlaadt.

  Wikifriki, bak maar lekker gaar in je eigen blubber.


  Maak melding

 10. De haitianen hebben het begrepen dat ze geen veren kunnen plukken van een kikker en dat DDB a complete waste of time is. Haiti is meer Dan 200 jaren onafhankelijk daarna zijn ze uitgebuit door hun eigen landgenoten. Zelfs baby-doc loopt vrij rond in port au prince, en ze kunnen hem niet eens berechten want de rechters zijn bang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.