“Den Haag toont geen respect voor Suriname”

62

PARAMARIBO, 6 mei – “Den Haag toont geen respect voor Suriname.” Dit zegt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken. President Desiré Bouterse en vicepresident Robert Ameerali zijn niet uitgenodigd voor de recente receptie in verband met Koninginnedag. Allesbehalve correct, vindt Paramaribo.

Tijdens de vorige regering was het normaal dat het staatshoofd werd uitgenodigd voor de receptie van de Nederlandse ambassadeur. Het kan er nu eenvoudigweg niet in dat zelfs de vicepresident buiten wordt gehouden. “Ik heb voor de ambassadeur herhaald dat ze allebei democratisch verkozen zijn”, zegt Lackin tegenover de Ware Tijd. Hijzelf was wel uitgenodigd, maar bedankte feestelijk.

Of het overslaan gevolgen heeft? “Deze regering gaat rustig verder. Suriname kampt met genoeg problemen. Wij hebben de ambassade alle ruimte gegeven hun projecten uit te voeren. Als Den Haag ook zo ver is om respect te tonen, zeker tegenover het Surinaamse volk, dan merken we het wel”, aldus Lackin. Hij hoopt dat er ooit een “volwassener” houding aan de dag wordt gelegd.

62 REACTIES

 1. Ach ja lackintje is op zijn …. getrapt.
  Dit vindt een lekkere koekje van Surinaamse deeg, boontje komt om zijn loontje.
  lackin als jij respect wil hebben dan moet je geen president kiezen die een massamoordenaar is zo simpel is dat, dat geld ook voor dat deel in Suriname die voor deze crimineel hebben gekozen.dus eerst respect voor jou zelf voordat andere het voor jou hebben, respect dwing je niet af je verdient het meneer lackin.


  Maak melding

 2. Tijdens de inauguratie van Bouterse, is er ook een spelletje gespeeld. Lackin was echt in zijn sas. De Nederlandse ambassadeur had geen zitplaats toegewezen gekregen. Zijn collega ambassadeurs hebben vervolgens de gelegenheid aangegrepen niet te gaan zitten, maar te blijven staan. En daar stond Lackin met een mond vol stoelen (symbolisch).

  Lackin moet dus niet zeuren. Koekje van eigen deeg. Laat Lackin maar gauw verder rijden in de opgepimte barrel van hem.

  Hulde aan de Nederlandse ambassadeur.


  Maak melding

 3. Niet de moeite waard om je over nederland druk te maken. Suriname moet haar eigen bootjes doppen. Met vallen en opstaan gebeurd dat ook .


  Maak melding

 4. Respect moet van twee kanten komen ofwel het moet wederzijnds zijn.

  Bouterse heeft sinds de massaslachting altijd een grote mond gehad op kritiek vanuit politiek Nederland maar ook op kritiek en meningen van elk ander individu.

  Waneer heeft Bouterse respect voor andere mensen gehad dan alleen voor zichzelf.


  Maak melding

 5. Jammer, soms schaam ik me als Limburger voor Haags gedrag. In 1839 en daarvoo wisten ze in Den Haag nog niet wat Limburg en Limburger betekende. Suriname? Heb ik leren kennen mijn de Marine door een Surinaamse vriend. Zwart. Of het een Creool was of een Marron? Weet ik niet. In elk geval een fijn mens. Zo heb ik Siriname en de Surinamers leren kennen. Ook IN Suriname. Groet. Een vriend. 06-05-2011


  Maak melding

 6. Wat verwachten ze nou, grote woorden gebruiken t.a.v Nederland maar als er gratis een drankje valt te scoren beledigt zijn als de heren niet uitgenodigd worden.
  Overigens is het zo dat respect dwing je niet af maar verdien je.


  Maak melding

 7. En wat had de lakei verwacht?

  Een uitnodiging op een zilveren plaat of zo!
  Den Haag heeft jullie mooi beet!

  De zwakste regering ooit, in de geschiedenis van suri, smeekt om een uitnodiging.
  Hahahaha, keep on dreaming.


  Maak melding

 8. Waarom zou de president moeten springen om koninginnedag te vieren.Dat sprookje is allang achterhaald.Zelfs de vorige president zat daar niet om te springen en verscheen niet. Ik weet niet waarom de pers zoveel aandacht hieraan besteedt terwijl er zoveel Surinaams nieuwsvalt te verslaan.


  Maak melding

 9. Er is maar 1 stoel beschikbaar, en deze staat niet in de ambassade te PBM. De stoel staat in Scheveningen. Maar hoe zit het nu met al die verhalen van deze zielenpoot?!
  De relatie met Nederland was helemaal niet onderdruk gekomen met deze geweld(dad)ige MOORD president! En nu?!


  Maak melding

 10. Bout heeft vanaf de berm niet veel heel gelaten van Nederland.Waarom dan dat Nederland hem moest uitnodigen op een feestje?Als baas van de van het buitenlands beleid was Lackin welkom maar als hij niet wilde verschijnen op het feest is zijn zaak. Protocollair staat de ambassadeur goed.Hij had een regering vertegenwoordiger uitgenodigd.Bout had hem ook niet uitgenodigd bij zijn inauguratie.Niet eens een stoel was er voor hem klaar gezet.Is Lackin dat vergeten?

  Cobie.


  Maak melding

 11. Te gek voor woorden!!! Ik zie het al aankomen. Nederland de criminelen uitnodigen!

  Hoe haalt deze Lackin in zijn hoofd? Wees een beetje volwassen dombo! En als je een beetje respect wil hebben, dan moet je zich ook ernaar kunnen gedragen en niet op deze criminele manier! Respect moet je verdienen.

  Inderdaad Nr 2 helemaal mee eens!!!


  Maak melding

 12. Nederland staat vrij om wie dan ook uit te nodigen op haar grondgebied en dat is de ambassade terrein.Nerderland weet meer over die bende daar in suriname dan jullie denken. ik ben het eens met nederland dat ze die crimineel en zijn loopjongen niet hebben uitgenodigd.Waar was lackin met zijn grote waffel tijdens de beediging van zijn criminele president? toen is de Nederlandse ambassade vernederd in bij zijn van andere gasten, dan moest een grote jongen zijn en bouterse erop hebben gewezen dat je niet zo omgaat met jou gasten die uitgenodigd zijn .
  Bouterse en suriname hebben meer te verliezen bij het verslechteren van de banden met nederland knoopt dat in jou hoogmoedige strontkop van jullie, nederland heeft niets te verliezen.


  Maak melding

 13. lackin,ben je vergeten,dat de ambassadeur van holland niet was uitgenodigd bij de inauguratie van jou presesdent…

  maar die man was toch gekomen uit respect van het surnaamse volk..

  Hem was toen geen stoel aangeboden door jullie tot dat er iemand anders hem de ambassadeur een stoel had gegeven uit respect..

  dus lackin denk eerst na voordat je gaat beschuldigen..

  emoties moet je buiten beschouwing laten en nuchter denken..

  Bovendien lackin,jullie willen toch niks te maken hebben met holland,waarom lul je dan,los je problemen zelf op.

  sugestie,, wa-ta-bout chaves jamaaikaaa,frans-guyana, brits-guyana, gana ,brazilië enz enz enz china india dat zij toch de grote vrienden..


  Maak melding

 14. Was er een stoel voor de Nederlandse ambassadeur gereserveerd tijdens de inauguratie van Baas? Heeft Baas hem persoonlijk welkom geheten? Verder, we hebben de Koningin toch niet nodig in een communistisch gestoeld land? Why bodher! Ze hebben ons 300 jaar uitgebuit en daar blijft het bij. Toon ballen, wijs de wereld dat we Nederland niet nodig hebben voor onze ontwikkeling en sluit de volledige ambassade zodat de China, Cuba, Nicaragua, Greneda, Rusland, Noord-Vietnam, en Venezuela hun ambassades kunnen uitbreiden. Leve de revolutie, leve Baas, leve de nieuwe NMR.


  Maak melding

 15. Als Den Haag respect zou tonen voor de huidige criminele regering van SME, pas dan zou je Den Haag van Respectloosheid kunnen beschuldigen.

  Jagte Raho.


  Maak melding

 16. Voor welke Surinamer heeft ‘Den Haag’ ooit respect getoond?

  Respect krijg je niet! Je moet het als Surinamer bevechten door de collectieve harmonische bewustwording als volk.

  Ik stond gisteren (donderdag)te praten met een bounty van een Surined die na 26 jaar werken voor een bedrijf, wegens reorganisatie, nu op straat gezet is.

  Zijn opmerking was dat hij als een van de beteren toch ontslag krijgt en “a driktoroe no e respik a wroko sa eng beng du.Wang jong wit boi, sang no sab a wroko ete, kong ini ing presie.Deng mang no kari mi foe kong takie. Na wang briefie mie tjiesie sondroe respekie.”

  Is hij de enige Surined met zo een probleem in Nederland? Ik denk van niet.

  Surineds, wij moeten ons politiek beter organiseren! Denk aan het boek van Anton de Kom!

  Ziet jullie zaterdag in het Sparta Stadion, bij de Suriprofs!
  Srika


  Maak melding

 17. Ach nothing new, Den Haag heeft nog nooit enig respect getoond richting Suriname en Surinamers.

  Goed zo Minister Lackin juiste reactie, negeren is het beste wat je kan doen, die oranje tompoes en een glaasje wijn stellen toch niet zo veel voor.

  Uitnodigingen van Surinaamse zijde mogen ze natuurlijk ook vergeten, die ambassadeur gaat een heel moeilijke tijd daar meemaken, hij staat wat dat betreft in zijn eentje.


  Maak melding

 18. Het Surinaamse volk (lees regering-Bouterse) heeft ook geen respect voor Nederland. Alles wat Nederland is of was wordt nu vervloekt. Maar als er een typisch Nederlands feestje is, want dat is Koninginnedag, dan wil men er dolgraag bijhoren. Hoezo hypocriet. En de Koningin van het Koninkrijk der Nederlanden is niet meer het staatshoofd van Suriname. De heren moeten maar eens leren waar ze staan. Lackin was wel uitgenodigd, maar heeft bedankt. Hahahaha. Dat bericht was op de ambassade met gejuich ontvangen, dat kan ik u verzekeren. Heeft het al dan niet uitnodigen van de heren te maken met gebrek aan respect? Come on, get a life!


  Maak melding

 19. SME had destijds de ambasadeur netjes en zonder verhalen moeten uitnodigen en een stoel geven. Dat de ambassadeur toen uitgenodigd is was helemaal niet de bedoeling van DDB.

  De NL ambassade kan moeilijk een gezochte crimineel uitnodigen om op NL grondgebied te komen. De regels maken het dan mogelijk om de uitnodiging te beperken tot de Min van BZ.

  Kortom deze regering zit weer gewoon zoielig te doen en aandacht te trekken. Ze leven geestelijk in Calimerostan en het land van zielige zelfgenoegzaamheid.


  Maak melding

 20. Den Haag heeft wel zeker respect voor de Surinaamse bevolking, maar niet voor haar president!
  Hoe kun je nu deze man uitnodigen op je feestje, terwijl er een aanhoudingsbevel tegen hem loopt?
  Wel eens gehoord hoe hij over de Nederlandse regering spreekt?
  Nou dan!!
  Ze hadden hem eigenlijk wél moeten uitnodigen op de ambassade; hadden ze hem meteen kunnen oppakken, aangezien het daar Nederlands grondgebied is!
  Jammer, gemiste kans toch?


  Maak melding

 21. De Nederlandse ambassadeur roep je niet op het matje voor een niet ontvangen uitnodiging.
  Ook maar je hier geen heisa om want het is geen verplichting voor Suriname om bij een Buitenlandse “feestdag oftewel koninginnedag” aanwezig te zijn, het is een puur Nederlandse aangelegenheid.

  Wij, Suriname moeten dus juist een volwassen houding aan de dag leggen, Nederland geeft alleen een signaal af hoe de relatie ligt.

  Kortom een vreemde artikel, de domme Surinamer is hier nog alleen gevoelig voor en trapt in deze kul.


  Maak melding

 22. Een dag waarop zelfs de autochtone Hollander keihard inrijdt op de vorstin?

  Laten zij daar aan de overkant eerst maar starten om zelfrespekt op te brengen!


  Maak melding

 23. lackin dat jij je om dit druk maak is alleen maar een feestje MAN ER ZIJN BELANGERIJKERE ZAKEN TE DOEN GA DE CENTRALE MARKT SLOPEN EN MAAK VAN JE LAND EEN PRACHT LAND ALS DIE VAN DE NEDERLANDERS JEETJE


  Maak melding

 24. Ach Wikifriki,
  Jullie zien kans om keihard in te rijden op jullie eigen koningin, welk respect is dan nog te verwachten naar Suriname toe.

  Denk jij dan Bouta zich de steen van Cohen zou laten aansmeren?


  Maak melding

 25. Nederland toont weer eens zijn ware aard. Zij hebben nooit respect gehad voor Suriname, niet toen en niet nu. Verblind door een superieuriteitswaan hebben ze altijd respeloos gehandeld naar Suriname. Daar kan ex-president Shankar een duidelijk woord over meepraten. En voor de anti Bouterse-kliek: Shankar was Fronter!! Suriname moetaan de andere kant zich volwassener gedragen en deze gasten lik op stuk geven. Publiekelijk op het matje roepen, zodat de wereld het ziet en een flinke oorwassing geven. Bij herhaling, opdonderen!!


  Maak melding

 26. Grappig hoe velen reageren alsof niet de media, maar Lackin en Jacobi een heisa van deze kwestie maken.

  Los van mijn mening over de persoon Bouterse, valt het mij iedere keer weer op hoe sommigen op dit forum zich nederig naar NL toe gedragen (geen grote bek opzetten hoor naar NL, mag niet). In alle sakkafasi zullen zij ook goedpraten het (kinderachtig) gedrag van Verhagen tegenover een gekozen president van Suriname, welk gedrag aanleiding was voor het niet willen uitnodigen van Jacobi destijds (ook kinderachtig overigens).
  Zo werd ook vrij mild over de rol van NL en vrij genadeloos over de rol van Su gedaan in de Peter R de Vries kwestie (waarin beide landen de hand in eigen boezem moeten steken).

  Het koloniale/minderwaardigheidscomplex/afkeer voor wat Surinaams is, zit duidelijk diep in de genen van sommigen.


  Maak melding

 27. Suriname moet niet zo zeuren want het is een nederlandse zaak.Bij de beediging van bouterse hebben ze die ambassdeur ook niet goed behandeld.Nederland heeft het recht om ze niet uit te nodigen.Bouterse heeft zelf gezegd dat hij nederland niet nodig heeft.De verstandhouding tussen nederland en suriname is al jaren niet goed dus maakt het geen bal uit.


  Maak melding

 28. ach ja parapinto, iedereen weet dat jij en M.Doorn en srika alles misbruiken om zo jou gelijk te halen.ik beging bij jou parapinto dat een gek inrijd op de door mij zeer gerespecteerde vorstin keurt iedere fatsoenlijk en normaal denkend mens af, jij hoort niet in dat rijtje omdat jij geestelijk labiel bent, jullie kiezen een president die met zware pantserwagen media gebouwen in puin schiet, hij vermoorde journalisten hij schiet kinderen en zwangere vrouwen dood, hij vermoord op zeer gruwelijke wijze zijn tegenstanders aan de kant van zo iemand sta jij parapinto dat geeft aan dat jij leeft zonder moraal.@ srika wat is het moraal van jou verhaal kan jij dat even uitleggen.@M.Doorn door te kiezen voor en crimineel als president verdient je geen enkele respect. Jullie willen dat iedereen Bouterse zijn verleden vergeet en doen alsof er niets is gebeurd, iemand die willens en weten het recht op leven van een anderen ontneemt verdiend geen enkele respect van mij, dus dring mij geen moordenaar op, toon een beetje respect en fatsoen en sta niet als blinde ezel aan de kant van deze massamoordenaar.


  Maak melding

 29. Hah,ha,ha,……Nu voelen zij(Desie Delano Bouterse en zijn corneuten)ook hoe het voelt om gepareest te worden!!!!!!!!! En hoe voelt `t?????????

  Bouterse heeft altijd van uit de berm(waar hij hoort)geroepen/uit gescholden…….en Nederland van alles en….nog wat uit gemaakt……..Zelf ben ik een aantal keren persoonlijk der bij geweest………..

  Waarom verwacht hij,nu(en zijn matie`s)een uitnodeging voor een feestje met de Nederlanders ??????? Dit noemen zij dreé aái (of heb ik `t )in Su.

  Bouterse moet één keer gaan beseffen,dat Suriname,Nederland voor EEUWIG nodig zal hebben !Daarom kan hij(en zijn matie`s)Nederland beter te vriend houden! Ja……..wij zien `t zo.En nu jullie nog!

  Groet,(Veel wijheid!)


  Maak melding

 30. ik snap niet waarom Nederland nog een ambassade heeft in Suriname.
  Als je geen respect wil tonen voor een democratisch gekozen president dan heb je niks te zoeken in dat land.
  Ik zou Nederland willen adviseren;
  indien jullie zo principieel zijn sluit dan de ambassade in Paramaribo en doe het ambassade werk via Frans Guyana of zo.
  Ik weet absoluut zeker dat velen dat meer zouden waarderen dan het huidig gedrag van jullie. Dat zou een dudelijker signaal naar Bouterse zijn dan keer op keer het kinderlijk gedrag vertonen tov van Suriname.
  Nederland jullie zijn op vrijwillige basis
  in Suriname dan dienen jullie ook aan te passen aan de normen en waarden van dat land.
  En daar hoort respect tonen voor de president er ook zeker bij. Nogmaals indien jullie structureel weigeren te houden aan de normen en waarden van Suriname dan staat het jullie vrij het land te verlaten.
  Nederland ik vraag me werkelijk af wat jullie nog te zoeken hebben in Suriname.
  Nederland, jullie hebben twee opties; of jullie accepteren Bouterse als president of jullie accepteren hem niet. Een beetje accepterenn is geen optie. Indien jullie Bouterse niet als president accepteren dan moeten jullie ook ballen tonen en het land met de stille trom verlaten.

  Nederland, Bouterse heeft jullie de loef afgestoken door zich democratisch te laten kiezen tot president en nu lijkt het alsof jullie continu bezig zijn met “Bouterse pesten’. Hoe kinderachtig!


  Maak melding

 31. Nr 23 van Doorn: Blijf slapen!1 de tijd van
  die oranje tompoes en een glaasje wijn is allang voorbij!!!

  Hoe ze tegenwoordig zijn en genot hebben van alles, puilt je ogen uit!!

  Crepeer maar waar jij bent!!

  nr 32 Paraman: Ze zetten in ieder geval geen hete strijkijzer op de buik van een weerloze zwagere vrouw en hun dochter verkrachten voor de ouders!! Wees blij dat het jou zoiets niet is overkomen. En het is niet jullie maar hij ezel!! een gek zoals jij!!!
  Ik kan op jou gezicht kotsen met jou commentaar!!

  Black-Mamba


  Maak melding

 32. Apenlulletje#23 Makka Doorn.

  Jij zegt in je posting “die ambassadeur gaat een heel moeilijke tijd daar meemaken”.
  Dit bevestigt dat je zelf niet DAAR woont, maar in Nederland.
  Waarom pleur je niet op naar je roversnest in plaats van te profiteren van alle sociale voorzieningen die hier in Nederland binnen handbereik zijn voor jullie hypocrieten.


  Maak melding

 33. president trekt jongerenbeleid naar zich toe.
  zelf de jongeren ontkomen niet aan deze criminele president, het is toch erg dat onze kinderen worden besmet door de man die geen enkel voorbeeld functie heeft, bouterse heeft in het dorpje moiwana ongeboren kinderen bruut laten afslachten, kleine kinderen zijn daar wreed afgeslacht en deze massamoordenaar moet het jongeren beleid uitzetten in suriname.
  mooie voorbeeld voor onze jeugd.


  Maak melding

 34. Hallo hallo hallo…here is Holland speaking.

  Dit gedrag van Nederland is heden ten dage voor iedereen het duidelijk bewijs dat gelovigen graag bepalen hoe een ander moet zijn, aldus dient men te handelen en te gedragen en te leven volgens de zienswijze van hun denken en ideeën. Het Surinaamse volk is stront in de ogen van het religieuze koninkrijk der Nederlanden, want wie in haar ogen geen meeloper is, is een oen (gecastreerde ezel). De Surinamer die na vandaag nog beweert dat Nederland geweldig is, trots dit affront van Den Haag vandaag, is een enorme idioot die voorzeker geen recht heeft van leven. Mijn advies aan diegenen is dan, kom en ga met mij mee naar de regenboog en vervoeg u zich bij de legerscharen van uw heer daarzo in de 7de hemel. Ik ben dan gaarne bereidt om u middels het zwaard van Damocles te vertellen hoe u er moet komen voor het geval u de weg bijster wordt.

  Wie zijn neus schendt, schendt zijn eigen aangezicht. Samenheulen en sympathiseren met de theorieen van de vroegere kwelgeesten en slavendrijvers van uw voorouders is een halsmisdaad en getuigt alleen maar van diepe schande en laaghartigheid. Het gedrag van de toenmalige beulen (Nederland) laat zich weer lenen voor neokolonialistische aanvechtingen ten opzichte van het Surinaamse volk in het algemeen. De leider van Suriname is toch gekozen door de grote meerderheid van het Surinaamse volk volgens het democratisch recht (=neo-religieus recht), gezien al de naaperijen door de Surinaamse maatschappij en het volk.

  Dus het oh zo religieus Nederland heeft tegen de 10 geboden van de bijbel in alweer geen respect voor haar voormalige gelovige Nederlanders die ook wel Surinamers worden genoemd. Al met al is alweer gebleken dat Suriname voor Nederland kattenpis is. Helaas is het voor Suriname weer naast een feestje grijpen, maar tja hier heeft Suriname, denk ik, niet op zitten wachten. Eénmaal een dief is altijd een dief, eenmaal een slaaf is altijd een futuboi, dat is de religieuze stelling en denkwijze van Nederland. Maakt u zich nimmer illusies Surinamers, jullie zullen nooit en te nimmer voor vol worden aangezien door de grote meerderheid van de Nederlandse overheid (de nageslachten van de beulen van uw voorouders), de appel valt niet ver van de boom.

  Ook uw god, wat oorspronkelijk de God is van uw beulen, want Surinamers hebben feitelijk geen god en nooit één gehad, zal dit gedrag van haar trouwe volgelingen (Nederland) nimmer kunnen en willen veranderen. Dit omdat de god die de Surinamers aanbidden op de hand is van Nederland, het is immers de god van de bakra’s en het hemd is nader dan de rok. Waar is apintie apuku, tja die heulen samen met god, waar is winti-winti, tja die heult ook samen met god en het Christusverhaal. Waar is bonoe bonoe torie en al dat Surinaamse geneuzel op gestoeld? OP pure bullshit uit verhalen van de bijbel.

  Gelukkig mocht ik op koninginnedag wel een feestje komen vieren bij mijn buren. Koffie, oranje tompoezen en een heerlijk glas koud bier, ook dat is Nederland…en mijn vlag hangt zolang ik in Nederland verblijf al halfstok daar mij door de Nederlandse regering enorm ben tegengewerkt in alle activiteiten die ik graag had willen verwezenlijken. Buigen doe ik wel maar breken nimmer niet voor niets en niemand, en strijden doe ik het liefste in het hol van de leeuw (haha Nederlandse leeuw ?????).

  Wij vrezen uw god niet noch uw geboden noch uw wetten, want aan bullshitterij hebben wij een broertje dood. Tot thans heb ik de Surinaamse god oftewel de god der bakra’s niet kunnen vinden in Nederland om hem persoonlijk te kruisigen en de doodstraf te doen toekomen. Maar ik blijf zoeken tot ik hem persoonlijk de genadeslag kan geven.
  Niet zeuren surinamers, het is de wil van diezelfde god en gelovigen dienen toch te gehoorzamen aan de wil en het gemekker van de oorspronkelijke volgelingen van de god die Surinamers zich ook door de eeuwen heen hebben toegeeigend.

  Voorts staat uw strijd tegen het onrecht in uw eigen democratiestelsel gelijk aan „strijden tegen jezelf“, derhalve zal alwie zich verder verlaat op god en haar democratievorm zijn verdiende straf niet ontlopen, want god wikt maar de Natuur beschikt. De Natuur is de schepper des levens en niet god. Ere wie ere toekomt en dat is recht en rechtvaardigheid.

  django


  Maak melding

 35. hhaahahaaa, leuk al die reacties…..koekje van eigen deeg! NL heeft niks te verliezen, SME moet nog maar rustig leren lopen…dus niet zeuren..waren we maar niet onafhankelijk geworden…was ik toen maar maar een van de leiders..ik had het toen al geweten. is Frans-guyana niet ontwikkeld om als voorbeeld aan te halen. Slaap lekker verder!!!


  Maak melding

 36. Maar ja !!!
  Wat hebben wij eraan…was het eten en drinken.
  Jongens de kop gebruiken en het land opbouwen…naar een ander niveau (naar boven)
  Want Su zal echt niet rijk uitnodiging en uitnodiging daar.(geen lolbroek spelen)


  Maak melding

 37. @ Sharaida,
  over welke normen en waarde van suriname heb jij het? behoord het kiezen van een massamoordenaar als president daar ook bij? het doden van onschuldigen, ongeboren kinderen en zwangere vrouwen is dit de normen en waarden waar jij het over hebt Shariada? 8 dec 1982 het vermoorden van onschuldige mensen zonder enige form van proces noem jij dit de normen en waarden van suriname. Zie je niet dat die kudde die achter die massamoordenaar D.Bouterse aanlopen buiten iedere realiteit leven. frankrijk heeft in ivoorkust laten zien wat ze met dictators doen, Bagbo weet jij dat nog, gadaffi is nu aan de beurt dus jou oproep om naar frankrijk te verhuizen met onze ambassade is emotioneel, onwetend en zeer kort door de bocht.


  Maak melding

 38. @wikileaks

  Hij gaat weer bonga bonga feestjes in het fort geven.

  Moeder laat Uw dochters niet in de steek want in de jaren 80 werden ze ook regelmatig tot deelname gedwongen.


  Maak melding

 39. Het moge duidelijk zijn dat de grootste MC ers die hier reageren in Nederland van een stontjie leven.Werken komt niet in hun woorden boek voor.

  Cobie.


  Maak melding

 40. Ik blijf erbij dat de meeste posters op waterkant een heel laag IQ hebben, een levend bewijs van deze stelling is poster op #41 ene geert, blijkbaar vernoemd naar de toekomstige fuhrer.

  Deze posters concludeert uit het woordje DAAR dat ik niet in Suriname zou wonen, op zich niet zo erg, wat erger is en het gebrek aan denkvermogen totaal blootlegt is het feit dat de poster direkt vanuit ga dat ik in Nederland woon. Met zijn gebrekkige denkvermogen kan het dus nooit in hem zijn opgekomen dat ik eventueel in Duitsland, Amerika, Aruba, Guyana of gewoon ergens in Mongolie zou kunnen zitten. Dit allemaal terzijde want domme mensen kan je nou eenmaal niet kwalijk nemen.

  Verder zegt deze sujet pleur op naar je roversnest ipv gebruik te maken van de sociale voorzieningen in Nederland.

  Nu kan je je afvragen als dit afkomstig is van een witte nederlander of van eendonkere Nederlander.

  Geertje, laat ik het zo zeggen elke Surinamer die in Nederland vertoeft heeft daar het volste recht toe, niet alleen dat maar ze hebben ook het volste recht gebruik te maken van elke voorziening die het land te bieden heeft.

  300 jaar plundering, slavernij in Suriname geeft elke Surinamer dit recht. Ergo elke Suriname heeft meer rechten hiervan gebruik te maken dan het hele koningshuis, die niet eens Nederlander zijn maar gewoon Duitsers.

  verder wil ik je ook op wijzen dat de meeste Surinamers allang niet meer van de voorzieningen in nederland profiteren omdat het harde werkers zijn die gewoon meebetalen aan de voorzieningen dmv belastingen.

  Door het recht van vrije meningsuiting mag elke Surinamer in Nederland handelingen van de Nederlandse regering naar Suriname toe bekritiseren zonder bang te hoeven zijn door bruinhemden als jouw gedepeorteerd te worden.

  En nu komt het jij kleine vuile hypokriet, Nederland heeft geen enkel recht welke handeling van welke Surinaamse leider dan ook te bekritiseren.

  Het koningshuis is laatsgeleden nog naar Bahrain geweest waar op dat moment protesteerders werden afgeslacht.

  Wedden dat de Jeministische, Syrische, Iraanse en Chniese ambassadeur in Nederland bijv. wel waren uitgenodigd voor het oranje feestje.

  Je hebt vrijdenkers en slavenkinderen, het is duidelijk met de reacties hier wie de slavenkinderen zijn en ik weet het geertje je bent hardstikke trots op de slavenkinderen.


  Maak melding

 41. #41 Goaaaaaaal Geertje

  Een schot in de roos, ahummm ik bedoel mooie trigger, lees #51, hij trapt er in.

  Neem dorie niet kwalijk hoor.
  Het intelligentste jongetje van wkn, reageert altijd als door een doorn gestoken,

  Have mercy, hij dementeert al, denkt voortdurend dat we nog in de slaventijd leven.
  Gek genoeg weet hij exact wat er zich 300jr geleden heeft afgespeeld.
  Maar helaas lijdt hij aan verstandsverbijstering vwb de suri-geschiedenis van de jaren 80.

  Go home, enough is enough!


  Maak melding

 42. #41 Goaaaaaaal Geertje

  Een schot in de roos, ahummm ik bedoel mooie trigger, lees #51, hij trapt er in.

  Neem dorie niet kwalijk hoor.
  Het intelligentste jongetje van wkn, reageert altijd als door een doorn gestoken,

  Have mercy, hij dementeert al, denkt voortdurend dat we nog in de slaventijd leven.
  Gek genoeg weet hij exact wat er zich 300jr geleden heeft afgespeeld.
  Maar helaas lijdt hij aan verstandsverbijstering vwb de suri-geschiedenis van de jaren 80.

  Gaat naar huis, genoeg is genoeg!

  goeie tekst-screener WKN. 🙂


  Maak melding

 43. ach ja die M.Doorn weet niet waar hij het moet zoeken dus hij lul maar wat.
  zielig die kamikaze piloot, wat krom is kan je onmogelijk recht praten mi boi je gaat verongelukken met jou leugens en bedrog.


  Maak melding

 44. Aldus de zielige esmerald het slavenkind, de toekomstige fuhrer zal trots op je zijn.

  esmeralda ik heb je gewogen en je bent veels te licht bevonden.

  Vrijdenkers als mij zijn als een luis in de pels, ik zal jullie dus door blijven wijzen op jullie tekortkomingen.

  Wen er maar alvast aan, i’m here to stay.


  Maak melding

 45. @ M.Doorn ,
  Die zwarte Adolf in suriname zal trots op jou zijn want jij beweegt hemel en aarde om deze man zijn misdaden goed te praten.Jij bent geen vrijdenker maar een doemdenker.


  Maak melding

 46. wat een gedoe zeg………..
  het volk heeft bouterse gekozen, dus laat hun met rust.
  Wij hebben toch ook hier gekozen voor wilders en weet ik veel wie allemaal dus……


  Maak melding

 47. M. Doorn en matie zijn net zo sociaal en nationaal als de vroegere NSB. Na hen miljoenen doden en een geruineerd continent.

  Wat zal DDB deze keer als nalatenschap overdragen??


  Maak melding

 48. Ashwin,

  Bouterse heeft ook geen respect voor zich zelf onthoud dat goed.
  Elk zichzelf respecterend mens,haalt het niet in z’n hoofd om te doen of te zeggen wat Bouterse gedaan heeft.
  Het moment dat je een ander niet respecteert
  ben je het respect van hem/haar ook kwijt.


  Maak melding

 49. Na al deze reacties te hebben gelezen kom ik tot de conclusie,dat surinamers zowel in Su als in nl geen drupje zelfvertrouwen en zelfrespect hebben.
  Vinden jully zelf niet dat dit net een vat is met krabben,waarbij we elkaar proberen neer te halen en nog erger,Suriname.
  Iedereen heeft zijn mond vol van recht van meningsuiting,maar niemand die de mening van de andere respecteert.
  Worden jully niet moe van dit heen en weer gescheld.


  Maak melding

 50. @ nummer 61,
  Je hebt ze gelezen maar niet begrepen anders kan je nooit zo een conclusie trekken.
  wanneer wij het hebben over recht, respect,vrijheid van meningsuiting en alle andere fundamentele rechten van de mensheid, dan moet Bouterse en zijn aanhangers hun grote smoel dichthouden bryan. zelfde geld voor de aanbidders van hitler.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.