Miss India Suriname naar Worldwide verkiezing

0

Sunaina Jagroep, Miss india Suriname 2010, komt vandaag vanuit Suriname in Nederland aan voor haar deelname aan de Miss india Worldwide 2011 verkiezing in Dubai en Abu Dhabi. Sunaina is goed voorbereid op haar deelname. Zij heeft verschillende lessen en trainingen gevolgd om hoog te scoren.

Op maandag 9 mei 2011 zal zij vanuit Nederland doorvliegen naar de Emiraten. Samen met haar zullen o.a. vrienden, familie en de organisatie SurindiaGlamour meereizen. De organisatie Emirates Vision Event heeft er alles aan gedaan om Dubai en Abu Dhabi in de schijnwerpers van Glitter en Glamour te plaatsen. De Worldwide verkiezing vindt plaats op 14 mei 2011 in Abu Dhabi.

De Miss India verkiezingen worden jaarlijks in 25 landen met een rijke Indiase diaspora gehouden, waaronder de VS, Canada, Engeland en Zuid-Afrika. De Indiase diaspora omvat een groep van ongeveer twintig miljoen mensen die zich vanuit India over meer dan zeventig landen in de wereld heeft verspreid. Elk land vaardigt dan haar winnaar uit, die meedoet aan de grote Miss India Worldwide verkiezing. In 2007 werd de Surinaamse Fareisa Joemmanbaks Miss India Worldwide.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.