‘Lavatorie’ van Gino Deira in Theater Zuidplein

0

Op de bank zitten kan soms pijnlijk zijn, maar heeft ook zijn voordelen. Je hebt een beter zicht op het veld; het voetbalveld. Lavatorie schetst het portret van een vader en zijn zoon die niet alleen liefde voor voetbal delen, maar ook hun idealen. Suriname, Nederland, familie en politieke ontwikkelingen spelen een belangrijke rol. Verenigd op het voetbalveld, maar gescheiden door afstand.

Gino Deira (29) is regisseur, cameraman, editor, creative mind en acteur. Eerder werkte hij als productie-assistent voor Peter R. de Vries en acteerde hij in meerdere figurantenrollen. Als regisseur maakte hij reportages voor Waterkant TV, Lebara TV, HP, ING en Stichting Lokaal.

De regie van Lavatorie is in handen van Ivan Tai-Apin, een entertainer pur sang. Hij is acteur, regisseur, producent, presentator en sinds kort ook editor en cameraman. Daarnaast werkt Ivan momenteel als docent regie aan de Jeugdtheaterschool Amsterdam-Zuidoost.

DO 26 MEI 20:15u, Kleine Zaal – Theater Zuidplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.