Almere: 4 gedecoreerden hebben roots in Suriname

2

“Ik weet bijna zeker dat het uniek is in Nederland dat alle vier Ridders in de Orde van Oranje Nassau hun roots in Suriname hebben”. Aldus Burgemeester Annemarie Jorristma afgelopen vrijdag na de plechtige ceremonie in Almere waarbij van de 13 gedecoreerden er 9 werden benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau en 4 tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De vier Ridders, allen vrouwen met roots in Suriname zijn Mw. L. Bouwe-day, Mw. Slomons, Mw. ARBJM Abendanon-Bruinendaal en Mw. L. Servet die niet aanwezig kon zijn in verband met een reis naar Suriname.

Alle vier kandidaten zijn door hun naasten met een smoes naar de Schouwburg van Almere gelokt, waar zij in bijzijn van familie, vrienden en kennissen hun erkenning voor de samenleving bewezen diensten in ontvangst mochten nemen. Lees meer hierover op de site van de gemeente Almere.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.